|
Revolut веде перемовини з НБУ про отримання банківської... |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: Пон 05 тра, 2025 18:46
Пропонуємо до обговорення: Фінтех-сервіс Revolut веде перемовини з Національним банком України про отримання банківської ліцензії.
Дивися повний текст Revolut веде перемовини з НБУ про отримання банківської ліцензії
-
R2
-
- Робот новин
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 153 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 05 тра, 2025 18:46
Доброго дня, я українка а знаходжуся в Великобританії і користувач банку Револют, та 7 листопада з мого банківського рахунку було здійснено транзакції в Бразилії на суму 1200 фунтів, кошти які банк викрав у мене і не повернув я скаржуся всюди де тільки можливо, та це не банк а організація шахрайства, вони масово обкрадають людей і не повертають кошти та влада нічого з цим не робить, я як українка і відчуваю себе беззсильною в Великобританії і не можу повернути свої кошти, але я вас благаю не допустіть цих злочинців в Україну і не надайте їм ліцензію в людей і без них багато проблем.... Я дуже надіюсь що ви почуєте мене, з повагою Романія Огар
-
romaniaogar
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
|