Получил за два раза все в кассе
Деньги у них есть, только надо за них побороться
|
|
![]()
![]() Тоже самое в Днепре, отделение №130. Издевательства над вкладчиками продолжаются. Может будем активно добиваться ВА!? Предлагаю (для начала) вкладчикам, которым как и мне невозвращают депозиты, массово писать скарги в НБУ и ГПУ (образцы ниже) -------------------------------------------------------------------------------------- Голові НБУ Гонтаревiй Валерii Олексiiвнi вул. Інститутська, 9 Київ-8, 01601 ФИО Адрес СКАРГА Між мною, вкладником, та ПАТ «ВiEйБi Банк» - відділення № 130 у м. Дніпропетровськ - були укладені договори депозитних вкладів Далее - таблица с такими наименованиями столбцов: № п/п № договору Дата закінчення договору Дата розірвання договор Сума вкладу Заборгована сума відсотків На сьогоднішній момент, впродовж 20 днiв, банк відмовляється виконувати мої законні вимоги щодо повернення коштів з цих депозитних рахунків. Банк не виконує свої зобов’язання і порушує банківське законодавство з 19.03.14 р., коли почав вiдмовляти у видачi коштiв з мого поточного рахунку. Прошу зобов*язати «ВiEйБi Банк» виконувати нормативно-правовi акти НБУ та повернути менi кошти, або згідно ст.76 п.3 ЗУ «Про банки і банківську діяльність» прийняти рішення про неплатоспроможність ПАТ «ВiEйБi Банк». Дата Подпись ------------------------------------------------------------------------------------- Генеральному прокурору України Яремi Вiталiю Григоровичу вул.Різницька, 13/15 Київ, 01601 ФИО Адрес СКАРГА Між мною, вкладником, та ПАТ «ВiEйБi Банк» - відділення № 130 у м. Дніпропетровськ - були укладені договори депозитних вкладів Далее - таблица (как и в скарге НБУ - см.выше) На сьогоднішній момент, впродовж 20 днiв, банк відмовляється виконувати мої законні вимоги щодо повернення коштів з цих депозитних рахунків. Банк не виконує свої зобов’язання і порушує банківське законодавство з 19.03.14 р., коли почав вiдмовляти у видачi коштiв з мого поточного рахунку. Вважаю, що мої кошти вкрадені. Відповідно до Ст.41 Конституції України, Ст.525 і Ст.1060 п.2 Цивільного кодексу України, Ст.190 і Ст.191 Кримінального кодексу України прошу захистити мої законні права і притягнути до кримінальної відповідальності керівництво ПАТ «ВiEйБi Банк», а також осіб в керівництвi НБУ, що допустили порушення закону. Дата Подпись ------------------------------------------------------------------------------------- Вообще-то, после этих скарг я готовлюсь к суду. Буду подавать иск по окончании срока следующих депо (10 и 17 июля), если к тому времени ВАБ не вернет деньги с текущих счетов (там лежат тела и проценты по уже закончившимся срочным депо)
![]() Все відносно. ![]() Ну дуже невеликий % заощаджень....можна було довірити ВАБу. Хто так міркував.....не помилився.....що підтверджено сьогоднішнім положенням банчика.
![]() Та чилавег просто по соседним веткам еврогазов, активов, ЦеЦеБэшнигов не совался. От там веселуха, народ на валерьянке сыдит.
![]()
|
|