Получил за два раза все в кассе
Деньги у них есть, только надо за них побороться
|
|
Тоже самое в Днепре, отделение №130. Издевательства над вкладчиками продолжаются. Может будем активно добиваться ВА!? Предлагаю (для начала) вкладчикам, которым как и мне невозвращают депозиты, массово писать скарги в НБУ и ГПУ (образцы ниже) -------------------------------------------------------------------------------------- Голові НБУ Гонтаревiй Валерii Олексiiвнi вул. Інститутська, 9 Київ-8, 01601 ФИО Адрес СКАРГА Між мною, вкладником, та ПАТ «ВiEйБi Банк» - відділення № 130 у м. Дніпропетровськ - були укладені договори депозитних вкладів Далее - таблица с такими наименованиями столбцов: № п/п № договору Дата закінчення договору Дата розірвання договор Сума вкладу Заборгована сума відсотків На сьогоднішній момент, впродовж 20 днiв, банк відмовляється виконувати мої законні вимоги щодо повернення коштів з цих депозитних рахунків. Банк не виконує свої зобов’язання і порушує банківське законодавство з 19.03.14 р., коли почав вiдмовляти у видачi коштiв з мого поточного рахунку. Прошу зобов*язати «ВiEйБi Банк» виконувати нормативно-правовi акти НБУ та повернути менi кошти, або згідно ст.76 п.3 ЗУ «Про банки і банківську діяльність» прийняти рішення про неплатоспроможність ПАТ «ВiEйБi Банк». Дата Подпись ------------------------------------------------------------------------------------- Генеральному прокурору України Яремi Вiталiю Григоровичу вул.Різницька, 13/15 Київ, 01601 ФИО Адрес СКАРГА Між мною, вкладником, та ПАТ «ВiEйБi Банк» - відділення № 130 у м. Дніпропетровськ - були укладені договори депозитних вкладів Далее - таблица (как и в скарге НБУ - см.выше) На сьогоднішній момент, впродовж 20 днiв, банк відмовляється виконувати мої законні вимоги щодо повернення коштів з цих депозитних рахунків. Банк не виконує свої зобов’язання і порушує банківське законодавство з 19.03.14 р., коли почав вiдмовляти у видачi коштiв з мого поточного рахунку. Вважаю, що мої кошти вкрадені. Відповідно до Ст.41 Конституції України, Ст.525 і Ст.1060 п.2 Цивільного кодексу України, Ст.190 і Ст.191 Кримінального кодексу України прошу захистити мої законні права і притягнути до кримінальної відповідальності керівництво ПАТ «ВiEйБi Банк», а також осіб в керівництвi НБУ, що допустили порушення закону. Дата Подпись ------------------------------------------------------------------------------------- Вообще-то, после этих скарг я готовлюсь к суду. Буду подавать иск по окончании срока следующих депо (10 и 17 июля), если к тому времени ВАБ не вернет деньги с текущих счетов (там лежат тела и проценты по уже закончившимся срочным депо)
Все відносно. Ну дуже невеликий % заощаджень....можна було довірити ВАБу. Хто так міркував.....не помилився.....що підтверджено сьогоднішнім положенням банчика.
Та чилавег просто по соседним веткам еврогазов, активов, ЦеЦеБэшнигов не совался. От там веселуха, народ на валерьянке сыдит.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||