|
|
![]() А як з дрібними ризиками в АХА? Кажуть, буває і без довідки ДАІ виплачують…
![]() У мене знайомий застрахувався в АХА. А машину недавно купив, і в перший же день йому відірвали зеркало справа. Обидно було, розповідав. Добре, що застрахувався, виплатили швидко і без документів ДАІ.
![]() Мені про АХА друг розповідав, що у них виплачується повна сума старховки навіть якщо раніше були выплаты по цій же страховці. Це правда?
![]() Так, страхова сума не зменшується на суму виплаченого страхового відшкодування, збитки відшкодовуються без врахування попередніх виплат, навіть якщо сумарні виплати перевищують страхову суму.
![]() Для роздумів. Чортова дюжина: рейтинг страхових компіній за страховими виплатами за 1 півріччя 2009 р. за версією
"Insurance TОР" (http://insurancetop.com/top/uanonlife/2009/06/Vyplaty) Я вибрав тільки 13 з сотні компаній. Це лідери. 1 ЛЕММА 2 АВАНТЕ 3 ОРАНТА 4 ДЖЕНЕРАЛИ ГАРАНТ 5 ИНГО УКРАИНА 6 ПРОВИДНА 7 УКРАИНСКАЯ СТРАХОВАЯ ГРУППА 8 КРЕДО-КЛАССИК 9 АСКА 10 АXA СТРАХОВАНИЕ 11 СГ ТАС 12 АХА УКРАИНА 13 УНИВЕРСАЛЬНАЯ
![]() Ну, зрозуміло, що в кінець списку з сотні назв ніхто дивитися не буде. Хіба що щоб забути ці назви назавжди. )))
|
|