|
|
А як з дрібними ризиками в АХА? Кажуть, буває і без довідки ДАІ виплачують…
У мене знайомий застрахувався в АХА. А машину недавно купив, і в перший же день йому відірвали зеркало справа. Обидно було, розповідав. Добре, що застрахувався, виплатили швидко і без документів ДАІ.
Мені про АХА друг розповідав, що у них виплачується повна сума старховки навіть якщо раніше були выплаты по цій же страховці. Це правда?
Так, страхова сума не зменшується на суму виплаченого страхового відшкодування, збитки відшкодовуються без врахування попередніх виплат, навіть якщо сумарні виплати перевищують страхову суму.
Для роздумів. Чортова дюжина: рейтинг страхових компіній за страховими виплатами за 1 півріччя 2009 р. за версією
"Insurance TОР" (http://insurancetop.com/top/uanonlife/2009/06/Vyplaty) Я вибрав тільки 13 з сотні компаній. Це лідери. 1 ЛЕММА 2 АВАНТЕ 3 ОРАНТА 4 ДЖЕНЕРАЛИ ГАРАНТ 5 ИНГО УКРАИНА 6 ПРОВИДНА 7 УКРАИНСКАЯ СТРАХОВАЯ ГРУППА 8 КРЕДО-КЛАССИК 9 АСКА 10 АXA СТРАХОВАНИЕ 11 СГ ТАС 12 АХА УКРАИНА 13 УНИВЕРСАЛЬНАЯ
Ну, зрозуміло, що в кінець списку з сотні назв ніхто дивитися не буде. Хіба що щоб забути ці назви назавжди. )))
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||