Спасибо на теплом слове
|
|
Тим, хто отримував проценти на картку в Укрпромбанку, картку в Родоводі самому оформляти, чи це зробить Родовід? Я, в принципі, хотів би оформити ощадну картку "Моя заначка" і на неї ловити проценти - але якщо Родовід паралельно зробить ще одну, то буде трішки дурнувата ситуація.
Так, мне теж це цiкавить. До речi, як з валютною карточкою - теж буде Родовiдiвська? Re: НБУ подтвердил, что будет продавать
Что-то не совсем у него сходиться (или правильно сказать совсем не сходиться, я имею ввиду Щербину). Ведь у меня судебное решение было. Мало того я открыл исп. производство. Никаких мировых не подписывал. Сделал так как написано на сайте Укропа в разделе "спрашивайте-отвечаем" (отозвал ИЛ). И (результат) - 26.11 - иду забирать в Родовид проценты. Выходит - все-таки перевели?!
и наверное в угоде по "впевненности" впишут пунктик при досрочном разрыве - 10% или ещё какую фигню придумают, а не подпишешь, не отрымаешь картку Родовид приступил к отбору активов,а Укрпром готовят к ликвидации
http://news.finance.ua/ru/~/1/0/all/2009/11/24/178908 [quote="volny"][size=14] Директору ____________ відділення ПАТ "Родовід банк" №___,
що знаходиться за адресою: м.Київ, вул. __________, _______ _____________________________________ Вкладника за Договором _____________ від _____________ П.І.Б. Заява Я, П.І.Б., колишній вкладник Укрпромбанку. Мій договір закінчився після 17 листопада 2009 року (Договір №_________ від _____________). Відповідно до спільної Постанови КМУ та НБУ від 7.10.2009 р. №1133 було прийнято рішення про переведення зобов’язань за вкладами фізичних осіб до ПАТ "Родовід банк". У зв’язку з тим, що на даний момент я не маю змоги забрати свої кошти за вказаним договором через велику чергу, прошу переоформити цей договір у ПАТ "Родовід банк" на умовах депозитного вкладу ______________ на строк ___________________. Прошу вас не забороняти переоформити вклад і не підриварти довіру до банківської системи України, змушуючи мене замість переоформлення депозитного вкладу забирати його з банку. Також нагадую, що відмова переоформити мій вклад у ПАТ "Родовід банк" суперечить чинному цивільному законодавству та законодавству про банки і банківську діяльність, а також може містити можливі факти нецільового зловживання бюджетними коштами, шахрайство з фінансовими ресурсами та провокує хабар з метою домовитись у найближчі строки переоформити мій депозитний договір у ПАТ "Родовід банк" за ознаками статтей 210, 222, 370 Кримінального кодексу України. З повагою, Число, дата Підпис Мысль хорошая. Возьму на вооружение
Они не исчезнут...просто часть из них поменяла свой ник ...как и обещала мне....и вы их теперь не узнаете....и все они помалкивают...т.к. понимают что все их потуги вызвать новое нытье и панику -просто смешны форумчанам...как и они сами со своими новыми никами...
УСІМ! УСІМ! УСІМ!
Якщо ви з чимось не згідні, дзвоніть на урядову гарячу лінію. ТЕЛЕФОН: 0-800-507-30-90. Повірте, при таких зверненнях чиновники літають як с...і бантики.
Вам же сказали приходите после 16 декабря ,а такие как вы приходите создаете неразбериху в очереди ,баламутите персонал и нарушаете процесс выдачи.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||