BBC читаю различные посты, сам вкладчик К РУСИ, во время кризиса 2008 хамствa в банке наслышался, а сейчас в нём только из за процента ,хотя должен признаться пытаюсь найти другой банк на осень. пока трудно
Пішла Круся проти шерсті. Впали на 2р ставки в дол, євро. Але підвищили у гривні з рапортом і заманухами:
ПАТ «Банк «Київська Русь» підвищив відсоткові ставки у національній валюті за депозитами «Супер вклад», «Київська Русь», «Накопичувальний» та «Добробут»! http://www.kruss.kiev.ua/
DIV написав:wolt450 Вони одумаються. Вже незабаром.
звісно... Шарахання зі зміною діючих ставок, похід проти шерсті і потім розворот на 180 - це їх стихія А в решті все хорошо По 13 застовблюсь в валюті. Гривня завжди слабенька...
Я 25 липня відкрив НАКОПИЧУВАЛЬНИЙ на 24 міс під 11%. А зараз на сайті висить оголошення, що нові відсотки за цим вкладом 9,5% діють з 1 ЧЕРВНЯ!!! Це як? Якщо змінили відсотки за діючими вкладами - банк в СРАКУ .
omak написав:Я 25 липня відкрив НАКОПИЧУВАЛЬНИЙ на 24 міс під 11%. А зараз на сайті висить оголошення, що нові відсотки за цим вкладом 9,5% діють з 1 ЧЕРВНЯ!!! Це як? Якщо змінили відсотки за діючими вкладами - банк в СРАКУ .
omak У вас же в договорі зафіксовано 11%. Не переживайте. Не знаю, чи поповнення буде по старих ставках, чи нових. Стосовно банку, то дійсно, "Роги й копита", а не фінансова інституція. Крусю треба оминати десятою дорогою.