Сайт працює, даремно нарікаєте
|
|
Re: Київська Русьновый облик сайта , чуть подредактировали . Как и раньше хорошо читабелен .
Re: Київська РусьЗабрал чуть-чуть евро с супер-пупера, выдали без особых проблем. При мне сдали 100 баксов "на еду". Оказалось, что готовы продать не только их, но еще 400 дополнительно. Курс 8.75 при 8.90 на межбанке.
Недобросовісна Русь :(Відкривав у грудні акційний депозит на 2 місяці, нав'язали картку для виплати відсотків і не попередили, що на картку є платне СМС інформування
СМСки про суму нарахування відсотків приходили справно, вважав, що це хороший тон від хорошого банку для вкладників, даремно себе тішив Шановні вкладники, дивіться уважно тарифи, коли вам нав'язують картку, розпитуйте про умови. Щодо мене - суть не в грошах, а в ..., почуваю себе обдуреним тією милою дівчинкою - менеджером відділення. Після телефонного спілкування виявилось, що коли обнулиш картку - банк і надалі буде нараховувати плату за СМС-інформування, питання і навіщо нам такий сервіс? Настрій зіпсовано До сьогоднішнього дня негативу не було, а від сьогодні... Не хочу думати, що всі в них такі, але одна паршива вівця псує всю отару... Повірте, суть не в тих платних СМС-ках, а в ставленні до клієнтів. Що цікаво передімною був клієнт, щось він в руках крутих їхні тарифи по картках і, як виявилося, розірвав договір під 20% (якщо я правильно зрозумів це з нових договорів з лютого 2014). Також незадоволеним пішов. Чи то нав'язування картки задумки самого відділення? Навіщо для депозиту на 2 місяці картка на 2 роки? Чи так вони вкладників "жучать"? Вклад закінчився, про картку забув, а СМС-інформування справно списується з картки + відсоток, + штраф за прострочку, а потім листи щастя + колектори?! Повний піпець Нормальний би банк запитав чи потрібно вам СМС-інформування, коштує стільки, знімається з відсотків, а так виходить, що банк ненормальний чи все паршива вівця за компом? Цікаво як вони би відреагували за звернення до комітету із захисту прав споживачів за нав'язування непотрібного сервісу?
Думаю, що можна, але банку (менеджеру) це не вигідно, а можливо й ні, бо видаючи картку підписується заява-договір про приєднання до договірних умов ....- платіжних карток, в якій вказаний тарифний пакет - депозитний, а решту полів заповнено автоматично чи надано право проставлення менеджером, а він вже нічого не питаючи вкладника проставляє галочки на свій погляд, чому мені, наприклад, не було запропонувати "щомісячне надіслання виписки на e-mail" (2 грн./міс)? В будь-якому випадку не вірте менеджерам, що все "в шоколаді", перевіряйте прискіпливо, що дають підписувати, бо ставлення до клієнта погане. Ще вичитав в тарифах КР (в кого картка до депозиту з М-банкінгом і СМС-інформуванням) - %% за несанкціонованим/простроченим овердрафтом - 44 (гривня), 32 (долар), 30 (євро). Щоб не загнали вас в овердрафт, тому якщо вклад закінчився і більше не плануєте з ними дружити, раджу закрити картку або відключити всі платні послуги, а то можете мати клопіт. Думаю, що у випадку надання коштів в депозит цій банці потрібно тримати "вухо остро" + вимагати відмови від примусової "карткалізації", як в Платинумі, хочеш картку для %% - на, не хочеш - отримуй %% з поточного. А обслуговуючим менеджерам вірити не варто!
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||