Сайт працює, даремно нарікаєте

|
|
![]() Re: Київська Русьновый облик сайта , чуть подредактировали . Как и раньше хорошо читабелен .
![]() Re: Київська РусьЗабрал чуть-чуть евро с супер-пупера, выдали без особых проблем. При мне сдали 100 баксов "на еду". Оказалось, что готовы продать не только их, но еще 400 дополнительно. Курс 8.75 при 8.90 на межбанке.
![]() Недобросовісна Русь :(Відкривав у грудні акційний депозит на 2 місяці, нав'язали картку для виплати відсотків і не попередили, що на картку є платне СМС інформування
![]() СМСки про суму нарахування відсотків приходили справно, вважав, що це хороший тон від хорошого банку для вкладників, даремно себе тішив ![]() Шановні вкладники, дивіться уважно тарифи, коли вам нав'язують картку, розпитуйте про умови. Щодо мене - суть не в грошах, а в ..., почуваю себе обдуреним тією милою дівчинкою - менеджером відділення. Після телефонного спілкування виявилось, що коли обнулиш картку - банк і надалі буде нараховувати плату за СМС-інформування, питання і навіщо нам такий сервіс? Настрій зіпсовано ![]() ![]() До сьогоднішнього дня негативу не було, а від сьогодні... Не хочу думати, що всі в них такі, але одна паршива вівця псує всю отару... Повірте, суть не в тих платних СМС-ках, а в ставленні до клієнтів. Що цікаво передімною був клієнт, щось він в руках крутих їхні тарифи по картках і, як виявилося, розірвав договір під 20% (якщо я правильно зрозумів це з нових договорів з лютого 2014). Також незадоволеним пішов. Чи то нав'язування картки задумки самого відділення? Навіщо для депозиту на 2 місяці картка на 2 роки? Чи так вони вкладників "жучать"? Вклад закінчився, про картку забув, а СМС-інформування справно списується з картки + відсоток, + штраф за прострочку, а потім листи щастя + колектори?! Повний піпець ![]() Нормальний би банк запитав чи потрібно вам СМС-інформування, коштує стільки, знімається з відсотків, а так виходить, що банк ненормальний чи все паршива вівця за компом? Цікаво як вони би відреагували за звернення до комітету із захисту прав споживачів за нав'язування непотрібного сервісу?
![]() Квесторе_поверніться поддерживаюсь к теме вопроса .
У меня ![]() Думаю, що можна, але банку (менеджеру) це не вигідно, а можливо й ні, бо видаючи картку підписується заява-договір про приєднання до договірних умов ....- платіжних карток, в якій вказаний тарифний пакет - депозитний, а решту полів заповнено автоматично чи надано право проставлення менеджером, а він вже нічого не питаючи вкладника проставляє галочки на свій погляд, чому мені, наприклад, не було запропонувати "щомісячне надіслання виписки на e-mail" (2 грн./міс)? В будь-якому випадку не вірте менеджерам, що все "в шоколаді", перевіряйте прискіпливо, що дають підписувати, бо ставлення до клієнта погане. Ще вичитав в тарифах КР (в кого картка до депозиту з М-банкінгом і СМС-інформуванням) - %% за несанкціонованим/простроченим овердрафтом - 44 (гривня), 32 (долар), 30 (євро). Щоб не загнали вас в овердрафт, тому якщо вклад закінчився і більше не плануєте з ними дружити, раджу закрити картку або відключити всі платні послуги, а то можете мати клопіт. Думаю, що у випадку надання коштів в депозит цій банці потрібно тримати "вухо остро" + вимагати відмови від примусової "карткалізації", як в Платинумі, хочеш картку для %% - на, не хочеш - отримуй %% з поточного. А обслуговуючим менеджерам вірити не варто!
|
|