дружина FSM написав:Ну ось, накінець-то я сьогодні вже забрала свій депозит, який закінчився ще 3 березня у Черкаському ЦВ по вул. Смілянська, 23. На всі мої заяви, які я писала до керівника цього банку, відповіді я так і не отримала. До НБУ я заяв не писала, просто не вистачило совісті по простій причині, що там працює моя "кума" (хоча на сьогоднішній день про це дуже шкодую, після того як вона дала номер тел мого чоловіка своєму керівництву, а те в свою чергу не зважаючи ні на що позвонило і мало того що ображав, а ще й погрожував)- рівень БАЗАРУ, що ще скажеш! Отже, більше моєї ноги в цьому банку не буде (хіба, що зміниться керівництво)!!!! А взагалі працівники операційного залу дуже ввічливі, особливо хочу подякувати Омелян А. і побажати успіхів у роботі!
ЗАНАВЕС!
что было в прошлой серии?Что с кумой? будет продолжение? Оформляйте новый депо!!!
Шановні клієнти! Звертаємо Вашу увагу, що з 26 квітня 2014 року вступають в дію зміни до діючих тарифів для фізичних та юридичних осіб за операціями з використанням платіжних карток, що викладені нижче:
плату за обслуговування (активного) рахунку у Тарифному пакеті «Депозитний»; комісію за термінову видачу готівкових коштів через каси ПАТ «Банк «Київська Русь» без використання картки (в межах філії/регіональної дирекції/ відділення Банку, в якій відкрито рахунок клієнта); вартість послуг за надання інформації по рахунку клієнта та за проведення службових розслідувань за претензією власника рахунку.
Детальна інформація щодо змін:
Тарифний пакет «Депозитний»:
№ Перелік послуг та операцій Комісія 1.9. Обслуговування поточного (активного) рахунку, в місяць 2,00 грн
№ Перелік послуг та операцій Комісія 4.6. Термінова видача готівкових коштів через каси ПАТ «Банк «Київська Русь» без використання картки, (в межах філії, в якій відкрито рахунок), крім випадків, вказаних в п.4.5. 1,5% min. 20,00 грн
№ Перелік послуг та операцій Комісія 4.6. Термінова видача готівкових коштів через каси ПАТ «Банк «Київська Русь» без використання картки, (в межах філії, в якій відкрито рахунок), крім випадків, вказаних в п.4.5. 1,0%
№ Перелік послуг та операцій Комісія 9. Проведення службових розслідувань 9.1. Проведення розслідування за претензією власника рахунку, в разі якщо претензія не була підтверджена. 150,00 грн
sens разводняк на чистом месте-есть деп карты ,но депо в банке нету, -хорошо что узнал, случайно, что тарифы изменились, а то потом доказывал бы что у меня овердрафта и минуса нету
[quote="2266659:Alex777"][quote="2265594:BBC"]Банк так решил. 3000 касса + 3000 банкомат. Безнал без ограничений.[/quote] Похоже, Круся-таки начала активно спотыкаться - и данные самопальные лимиты по наличке - только один из признаков этого спотыкания. есть и другие....[/quote] На грани дефолта Приват, а не КР. Зайдите на его ветку, вам будут рады; )