|
Кредобанк (2005 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Пон 19 кві, 2010 13:43
Free_man написав:morryson76 написав:У Львові, сихівське відділення, не знайшли в касі 1500 доларів для видачі. Кажуть, треба замовляти. Смішний банк! .... чи проблемний?
А Ви зненацька прийшли чи за графіком? Якщо зненацька, то це нормально, бо гроші мають працювати, а не гав ловити у шухляді лежачи. А якщо за графіком, і Вам відмовили у видачі кревних, то може бути тривожним дзвіночком.
Я приходив без попередження, але ж це така мізерна сума для будь-якого відділення.
Наприклад, у "Форумі" і "Укрсиббанку" більші суми мені віддавали за 5 хв.
-
morryson76
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 19 кві, 2010 18:15
morryson76 написав:Я приходив без попередження, але ж це така мізерна сума для будь-якого відділення. Наприклад, у "Форумі" і "Укрсиббанку" більші суми мені віддавали за 5 хв.
Надо полагать, суммы остатков в кассе пропорциональны размерам банка.
-
reef
-
-
- Подякував: 194 раз.
- Подякували: 198 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 19 кві, 2010 20:19
reef написав:Надо полагать, суммы остатков в кассе пропорциональны размерам банка.
Радше розмірам відділення. Якщо діяльність Сихівського відділення не передбачає активних валютних операцій, то сенсу робити для них значні готівкові підкріплення в валюті теж немає. Це нормально.
-
OKTar
-
-
- Подякував: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 19 кві, 2010 22:03
OKTar написав:Радше розмірам відділення. Якщо діяльність Сихівського відділення не передбачає активних валютних операцій, то сенсу робити для них значні готівкові підкріплення в валюті теж немає. Це нормально.
Это да, но я имел в виду, что сравнивать Кредо с УкрСибом не совсем корректно.
-
reef
-
-
- Подякував: 194 раз.
- Подякували: 198 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 кві, 2010 10:47
Free_man написав:Якщо зненацька, то це нормально, бо гроші мають працювати, а не гав ловити у шухляді лежачи. А якщо за графіком, і Вам відмовили у видачі кревних, то може бути тривожним дзвіночком.
Гроші були замовленні на сьогодні на ранок, прийшов - "вибачте, всієї суми немає".
До речі, якщо взяти розмір відділення (приміщення) - то воно набагато більше ніж "Укрсиб" чи "Форум", які розміщуються в перероблениїх квартирах на першому поверсі.
І обмін валют у них активно працює, як заходив туди по справам - завжди хтось щось міняє.
Не знаю, не знаю. Навіть якщо це надійний і серйозний банк, то такі труднощі з забиранням грошей застерігають мене від подальшої дружби з ним.
-
morryson76
-
-
- Подякував: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 21 кві, 2010 23:15
morryson76 написав:Навіть якщо це надійний і серйозний банк, то такі труднощі з забиранням грошей застерігають мене від подальшої дружби з ним.
Банк належить іноземній державі. Та держава і до кризі себе чудово почувала. А ще й вийшла з неї з показниками, які набагато кращі, аніж у сусідів. Які можуть бути сумніви, неясно. 
-
Free_man
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 27 кві, 2010 20:12
" Банк належить іноземній державі". ?????????
Вау...Это что то новенькое . Держава Польша не отвечает никаким образом по обязательствам Кредобанка. Именно так же , как Государство Россия не отвечает по обязательствам , например, банка скажем -ВТБ Украина.
Вся ответственность на акционерах. Короче читайте законодательство Украины и структура акционерного капитала польского материнского банка -ПКО (хорошего, мощного и надежного банка) ни в коем случае не означает что Кредо належить иностранному государству , Кредо належить только тому ж ПКО и ничего больше.
-
valeri
-
-
- Подякував: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 27 кві, 2010 20:39
valeri написав:Вау...Это что то новенькое . Почти гениально. Учите матчасть шановный . Держава Польша не отвечает никаким образом по обязательствам Кредобанка. Именно так же , как Государство Россия не отвечает по обязательствам , например, банка скажем -ВТБ Украина. Вся ответственность акционеров в рамках уставного фонда. Короче читайте законодательство Украины и структура акционерного капитала польского материнского банка -ПКО (хорошего, мощного и надежного банка) ни в коем случае не означает что Кредо належить иностранному государству , Кредо належить только тому ж ПКО и ничего больше .
Речь идет, уважаемый, о репутации. А репутация, как Вы, безусловно, знаете, зарабатывается годами кропотливым трудом. И ни один иностранный банк, который ею дорожит, никогда не позволит, чтобы его "дочка" терпела бедствие. Потому как это ляжет трудноотмываемым пятном на его репутацию. Случаются, правда, исключения типа бегства Креди Агриколь в 2001-м из Аргентины. Но это единичные случаи.  Так что то, что какая-то там держава не отвечает юридически за кого-то, ровно ничего не значит. Есть вещи на свете сильнее юридической ответственности. 
-
Free_man
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 28 кві, 2010 16:07
Репутация у этого банка не ахти, в период кризиса они имели наглость не выдавать своевременно закончившиеся депо и в силу этого потеряли доверие со стороны некоторых клиентов...
-
solex_trud
-
-
- Подякував: 18 раз.
- Подякували: 10 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 28 кві, 2010 16:45
solex_trud
Давайте конкретно: місто, відділення, дата, валюта вкладу.
В мене на рахунок видачі депо, що закінчились - репутація відмінна.
Жодного нарікання не чув на форумах і серед знайомих
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-