...ну звичайно, що на перспективу на пенсію

.....а взагалі, то є ідейки, як за допомогою дачі ще "сколотити" грошенят!

|
|
![]() ...ну звичайно, що на перспективу на пенсію ![]() ![]() .....а взагалі, то є ідейки, як за допомогою дачі ще "сколотити" грошенят! ![]() ![]() ...НАША ПЕНСІЯ - У НАШИХ РУКАХ!!! )))....от так і робимо! ....дача, яка буде давати кеш на старості років! ![]() .....і ще оренда з ДРУГОЇ(купленої у майбутньому) квартири! ![]() ![]() Дача ніколи і нічого не буде давати.
Втім, і не давала ніколи... Боже - правий - самі добрі молоді часи провів на панщині у тещі на дачі - боронь мене Боже! Скільки ж я бідончиківв жуків зібрав! Скільки ж я картоплі накопав! Скільки ж я ті шланги тягав з колодязя від насоса на город! Хай Бог милує! Знайомі купили в минулому році дачу на Сурі під Дніпром за 18 000 долярів. Непогана. 15 км від міста на ім'я Дніпро. Кремезна, якісно відбудована... паркан. Двір, парковка, кровать... піч... вікно... балкон... Прямо в горОді - річка... Трохи збентежило, що попердні власники залишили безкоштовно альтанку всю геть захищену сіткою від металопластикових вікон від комарів, тут тобі і щільні двері, і інкубатор, і перехідна камера, і підведені 380 в для відпугування, і світильник УФ, і якийсь хитрий пристрій: про появі комара бризкає розчином ртуті у стронції. Комар відлітає зразу, і поруч ще - бочка з дустом для відпугування... Все дуже добре продумано! І взагалі - класна дача! За 2017 рік відвідали вони - вчора повідомили про підсумки року 2017 - власну дачу 2 (два) рази. Перший раз хотіли зібрати помідори, але згадали, що вони поруч з будинком по 8 гривень кг - відборні, не стали везти, просто щоб не розтягувати руки та не псувати багажник автівки. Другий раз зібрали 10 кг винограду. Це добре. Дав консультаці: як з того робити добре вино... Потім пердзвонив і сказав, "Не робіть! Получається, що ви за 10 кг винограду заплатили 18 000 долярів!" А оце мені сподобалося, це - правильно, це як раз для пенсії (цитата): "...і ще оренда з ДРУГОЇ (купленої у майбутньому) квартири!" Це я підтримую, ще мама казали: "Дурень думкой багатіє!" ![]()
1)....перетягну відповідь з іншої гілки: Долярчик написав: ......на перспективу..........чи то швидше - на песпективну старість! ![]() ![]() flyman написав: ти рішай проблеми послідовно, зроби ремонт в новострої та вселись, а тоді купляй землю під дачу Долярчик написав: ...тим часом..........дача ВЖЕ буде давати мені інший прибуток ![]() 2)...не пасує людині, яка ходить через день в театри..........показувати тут своє невігластво.... ![]() ...п.с..........і пам"ятайте: ми всі з одного місця вилізли! ![]() ![]()
у центр тільки на вихідні ![]() коли більш-менш тепло і сухо - стараюсь на природу виїхати біля міста або в Карпати (на вихідні) щодня після роботи не можу та й нема стільки вільного часу живу трохи ближче за Вас якщо брати у напрямку центру останнім часу до центру рідше вибираюсь просто обрид вже той галас і натовпи бродячих туристів не так спокійно як було ще хоча б 5 років тому щодо Вашого району: усе подобається, особливо ліс під боком немає поки камяних джунглів як до прикладу 700річчя чи Сихів але бракує усе таки додаткового сполучення крім перехрестя стрийська-наукова ще б хоча дорогу на пСихів в об"їзд перехрестя.... ![]() Слушні зауваження...
Все - правда... Доречі, коли їду по Львову - витрата пального по бруківці - 13,5 літра на 100 км, виїдеш на широку приємну майже швидкісну Стрийську - і далі - 8,2 літри... Проблема припаркуватися в центрі - знайшов для себе одне приємне містечко поблизу Львівської опери - затишно, безкоштовно, завжди є місця... Доречі ще: автобус маршруту 3А - просто пісня! Сів - і за 4 гривні в самому центрі! Швидко та дуже зручно! Супер! Позавчора був у справах на вулиці Лінкольна - просто жах, враження, що не у Львові, а десь в Кропивницькому... або в Павлограді... Їхав назад звідти через вулицю Богдана Хмельницького та вулицю Опришківську - повернув праворуч на вулицю Замкову просто, щоб вигуляти собаку, якого возив покататися у багажніку... Там таке смішне місце зразу на розі - ліворуч дорога грунтова уходить в ліс Високого замку... Ну, я йду, дихаю мокрим повітрям, собачка бігає - матір Божа - так тут же схованка для секосу на авто: дорога в ліс, ліворуч лежать упаковки від презервативів, праворчу - упаковки від Condom, попереду - ціла купа пляшок та пластикових стаканчиків... Дуже велика купа... От Вам і Високий замок - працює замок! Ну й на щастя! Якщо у людини є час та наснага "гратися", то треба "вграти"... P.S. Для Долярчика: - якщо не рахувати меблі-пралки-телевізори, то вкладатися можна в витрати на ремонт після будівельників у 100 долярів за квадратний метр. Можете почати рахувати... - дача Ваша ніколи не принесе ніякого прибутку. Краще простіше та дешевше раз на тиждень їздити на Шувар. - пенсію принесе куплена квартира з нормальним ремонтом. Можна так порахувати: якщо здасте однокімнатну площею, припустимо, в 40 квадратних метрів за реальні по Львову на сьогодні 8 000 гривень на місяць, то будете мати а) пенсію в розмірі 8 000 гривень ВЖЕ СЬОГОДНІ, а не через 35 років (!!!). б) повернення коштів за ремонт: (8000х12=96000)/27=3 555 долярів. Тобто, на сьогодні здача квартири - єдиний спосіб забезпечити собі по суботах після ранішнього сексу бокал Veuve Clicquot Ponsardin. Ремонт відбивається за 1 рік, все інше - чистий прибуток. в) за муки, отриманні від тещі за все своє молоде життя, яке вона занепастила, приписуєте її в квартиру, де живуть квартиранти, та туди ж - свою дитину. Отримуєте субсидію як кошти на закусь до Veuve Clicquot Ponsardin. Ну ось так... а то, дача дача дача... Дурниці то... Он з 1 грудня вже "безвіз" в Емірати навіть, а путівки в Єгипет вже по 200 доларів з особи - це і переліт, і проживання... Яка там дача... ![]()
абсолютно вірно про тещу, занепащене життя - як у 95 кварталу ![]() ніяких дач, це пройдешнє життя, совок... Долярчику прийміть до уваги - гарно розписано Покупка квартиры в новострое, ремонт и подводные камни ![]() ееехххххххххх - заставляєте мене трішки привідкривати карти!...всім дякую за відповіді!
.....дача - як вид прибутку......- малось на увазі, що наприклад: виростити хороший часник.......вулики/мед.......ставок/короп/раки..........в"єтнамські кабанчики.......і т.д і.т.п. - а потім здавати гуртом, чи розвозити дрібним гуртом по різних "точках": мед-рибу-м"ясо-часник і т. п.! .....от щось одне-два таке втілити в життя! - чим не прибуток з дачі? ![]() Долярчик
замахаєтесь. За 3-6 штук є ділянки так за ~80 км від Львова для вирощування часнику, меду і т.п. А це вартість доїзду щоби посадити, прополоти, зібрати чи найняти кріпаків. Зчасом дачі будуть в попиті для оренди на сезон - особливо, коли здадуть будинки в бетонних джунглях, де з вікон видно тільки вікна і балкони. В Петербурзі, наприклад, це нормальна практика - жити на високому поверсі і винаймати дачу на літній сезон з хорошим доїздом до центру і місцем для авто.
|
|