Нерухомість у Львові

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 217218219220221 ... 285>
Повідомлення Додано: Чет 02 лис, 2017 22:51

jump написав:
  Долярчик написав:
  akurt написав:Ще для Долярчика на роздуми

..........то ж думаю зараз над тим, щоб прикупити собі ділянку під дачу, неподалік міста(тисяч так за 3-6у.о.).........- бо до ремонту - ще є час на доскирдування!

навіщо Вам ті ділянки, хіба на пенсії згадаєте за неї
Вам тра буде тепер гаратати і гаратати
всі збереження на хату і ремонт, а далі якось жити треба

краще вже скирдуйте далі і купіть квартиру-смарт, дитині буде на перших порах, а до того здаватимете 8)

...ну звичайно, що на перспективу на пенсію :mrgreen: ...чи швидше на ПЕРСПЕКТИВНУ пенсію! :D
.....а взагалі, то є ідейки, як за допомогою дачі ще "сколотити" грошенят! :D
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 лис, 2017 23:17

Долярчик - це пісня краще комор у Львові...
Досить не знає, що пенсія йому не світить...
Шановне панство, ПЕНСІЮ ТРЕБА РОБИТИ САМОМУ СОБІ ЗАРАЗ, САМЕ В ЦІ ДНІ...
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1454 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Чет 02 лис, 2017 23:22

...НАША ПЕНСІЯ - У НАШИХ РУКАХ!!! )))

akurt написав:Долярчик - це пісня краще комор у Львові...
Досить не знає, що пенсія йому не світить...
Шановне панство, ПЕНСІЮ ТРЕБА РОБИТИ САМОМУ СОБІ ЗАРАЗ, САМЕ В ЦІ ДНІ...

....от так і робимо!
....дача, яка буде давати кеш на старості років! :D
.....і ще оренда з ДРУГОЇ(купленої у майбутньому) квартири! :D
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 03 лис, 2017 00:02

Дача ніколи і нічого не буде давати.
Втім, і не давала ніколи... Боже - правий - самі добрі молоді часи провів на панщині у тещі на дачі - боронь мене Боже! Скільки ж я бідончиківв жуків зібрав! Скільки ж я картоплі накопав! Скільки ж я ті шланги тягав з колодязя від насоса на город!
Хай Бог милує!

Знайомі купили в минулому році дачу на Сурі під Дніпром за 18 000 долярів.
Непогана. 15 км від міста на ім'я Дніпро.
Кремезна, якісно відбудована... паркан. Двір, парковка, кровать... піч... вікно... балкон...
Прямо в горОді - річка...
Трохи збентежило, що попердні власники залишили безкоштовно альтанку всю геть захищену сіткою від металопластикових вікон від комарів, тут тобі і щільні двері, і інкубатор, і перехідна камера, і підведені 380 в для відпугування, і світильник УФ, і якийсь хитрий пристрій: про появі комара бризкає розчином ртуті у стронції. Комар відлітає зразу, і поруч ще - бочка з дустом для відпугування...
Все дуже добре продумано!

І взагалі - класна дача!
За 2017 рік відвідали вони - вчора повідомили про підсумки року 2017 - власну дачу 2 (два) рази.
Перший раз хотіли зібрати помідори, але згадали, що вони поруч з будинком по 8 гривень кг - відборні, не стали везти, просто щоб не розтягувати руки та не псувати багажник автівки.
Другий раз зібрали 10 кг винограду.
Це добре. Дав консультаці: як з того робити добре вино...
Потім пердзвонив і сказав, "Не робіть! Получається, що ви за 10 кг винограду заплатили 18 000 долярів!"

А оце мені сподобалося, це - правильно, це як раз для пенсії (цитата):
"...і ще оренда з ДРУГОЇ (купленої у майбутньому) квартири!"
Це я підтримую, ще мама казали: "Дурень думкой багатіє!"
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: П'ят 03 лис, 2017 01:38

akurt написав:Дача ніколи і нічого не буде давати.
Втім, і не давала ніколи... Боже - правий - самі добрі молоді часи провів на панщині у тещі на дачі - боронь мене Боже! Скільки ж я бідончиківв жуків зібрав! Скільки ж я картоплі накопав! Скільки ж я ті шланги тягав з колодязя від насоса на город!
Хай Бог милує!

Знайомі купили в минулому році дачу на Сурі під Дніпром за 18 000 долярів.
Непогана. 15 км від міста на ім'я Дніпро.
Кремезна, якісно відбудована... паркан. Двір, парковка, кровать... піч... вікно... балкон...
Прямо в горОді - річка...
Трохи збентежило, що попердні власники залишили безкоштовно альтанку всю геть захищену сіткою від металопластикових вікон від комарів, тут тобі і щільні двері, і інкубатор, і перехідна камера, і підведені 380 в для відпугування, і світильник УФ, і якийсь хитрий пристрій: про появі комара бризкає розчином ртуті у стронції. Комар відлітає зразу, і поруч ще - бочка з дустом для відпугування...
Все дуже добре продумано!

І взагалі - класна дача!
За 2017 рік відвідали вони - вчора повідомили про підсумки року 2017 - власну дачу 2 (два) рази.
Перший раз хотіли зібрати помідори, але згадали, що вони поруч з будинком по 8 гривень кг - відборні, не стали везти, просто щоб не розтягувати руки та не псувати багажник автівки.
Другий раз зібрали 10 кг винограду.
Це добре. Дав консультаці: як з того робити добре вино...
Потім пердзвонив і сказав, "Не робіть! Получається, що ви за 10 кг винограду заплатили 18 000 долярів!"

А оце мені сподобалося, це - правильно, це як раз для пенсії (цитата):
"...і ще оренда з ДРУГОЇ (купленої у майбутньому) квартири!"
Це я підтримую, ще мама казали: "Дурень думкой багатіє!"

1)....перетягну відповідь з іншої гілки:
Долярчик написав:
......на перспективу..........чи то швидше - на песпективну старість! :D :mrgreen:
flyman написав:
ти рішай проблеми послідовно,
зроби ремонт в новострої та вселись,
а тоді купляй землю під дачу
Долярчик написав:
...тим часом..........дача ВЖЕ буде давати мені інший прибуток :wink: (є пару бізнес-планів!)
2)...не пасує людині, яка ходить через день в театри..........показувати тут своє невігластво.... :wink:

...п.с..........і пам"ятайте: ми всі з одного місця вилізли! :wink: -то ж не потрібно "носом підпирати хмари"!
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 03 лис, 2017 11:02

akurt написав:
Для jump
Цитата: "...ну це напевно як бонус аби жвавіше розкупляли трохи далекий об"єкт"

Далеко від чого?
Ви точно щодня ходите в Lviv Free Walking Tour - Must See
Location Amphitrite Fountain on Rynok (next to Beer Theatre Pravda) - 31-32 Rynok Square, L'viv, Lviv Oblast, Ukraine та відвідуєте Музе́й етногра́фії та худо́жнього про́мислу Інсти́туту народозна́вства НАН Украї́ни?
Я - через день...
В Музе́й етногра́фії та худо́жнього про́мислу Інсти́туту народозна́вства НАН Украї́ни вкотре йду завтра - заберу жінку з курсів англійської мови поблизу Площі ринок, зайду в готель Leopolis - там в холі є банкомат Приватбанку - перевірю, чи всі гроші скинули квартиранти на картку, обов'язково зайду в Гарнізонний храм перехреститися - там буваю через день (!) - потім пообідаємо у кафе "Кілікія" на Вірменьскій (дуже рекомендую) та відвідаємо музей, а якже...
Ви теж там будете? Чи дале́ко живете?

у центр тільки на вихідні :)

коли більш-менш тепло і сухо - стараюсь на природу виїхати
біля міста або в Карпати (на вихідні)
щодня після роботи не можу та й нема стільки вільного часу
живу трохи ближче за Вас якщо брати у напрямку центру
останнім часу до центру рідше вибираюсь
просто обрид вже той галас і натовпи бродячих туристів
не так спокійно як було ще хоча б 5 років тому

щодо Вашого району:
усе подобається, особливо ліс під боком
немає поки камяних джунглів як до прикладу 700річчя чи Сихів
але бракує усе таки додаткового сполучення крім перехрестя стрийська-наукова
ще б хоча дорогу на пСихів в об"їзд перехрестя....
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 03 лис, 2017 11:31

Слушні зауваження...
Все - правда...
Доречі, коли їду по Львову - витрата пального по бруківці - 13,5 літра на 100 км, виїдеш на широку приємну майже швидкісну Стрийську - і далі - 8,2 літри...
Проблема припаркуватися в центрі - знайшов для себе одне приємне містечко поблизу Львівської опери - затишно, безкоштовно, завжди є місця...
Доречі ще: автобус маршруту - просто пісня!
Сів - і за 4 гривні в самому центрі! Швидко та дуже зручно! Супер!
Позавчора був у справах на вулиці Лінкольна - просто жах, враження, що не у Львові, а десь в Кропивницькому... або в Павлограді...

Їхав назад звідти через вулицю Богдана Хмельницького та вулицю Опришківську - повернув праворуч на вулицю Замкову просто, щоб вигуляти собаку, якого возив покататися у багажніку...
Там таке смішне місце зразу на розі - ліворуч дорога грунтова уходить в ліс Високого замку... Ну, я йду, дихаю мокрим повітрям, собачка бігає - матір Божа - так тут же схованка для секосу на авто: дорога в ліс, ліворуч лежать упаковки від презервативів, праворчу - упаковки від Condom, попереду - ціла купа пляшок та пластикових стаканчиків... Дуже велика купа...
От Вам і Високий замок - працює замок!
Ну й на щастя! Якщо у людини є час та наснага "гратися", то треба "вграти"...

P.S. Для Долярчика:
- якщо не рахувати меблі-пралки-телевізори, то вкладатися можна в витрати на ремонт після будівельників у 100 долярів за квадратний метр. Можете почати рахувати...
- дача Ваша ніколи не принесе ніякого прибутку. Краще простіше та дешевше раз на тиждень їздити на Шувар.
- пенсію принесе куплена квартира з нормальним ремонтом.
Можна так порахувати: якщо здасте однокімнатну площею, припустимо, в 40 квадратних метрів за реальні по Львову на сьогодні 8 000 гривень на місяць, то будете мати а) пенсію в розмірі 8 000 гривень ВЖЕ СЬОГОДНІ, а не через 35 років (!!!). б) повернення коштів за ремонт: (8000х12=96000)/27=3 555 долярів. Тобто, на сьогодні здача квартири - єдиний спосіб забезпечити собі по суботах після ранішнього сексу бокал Veuve Clicquot Ponsardin. Ремонт відбивається за 1 рік, все інше - чистий прибуток. в) за муки, отриманні від тещі за все своє молоде життя, яке вона занепастила, приписуєте її в квартиру, де живуть квартиранти, та туди ж - свою дитину. Отримуєте субсидію як кошти на закусь до Veuve Clicquot Ponsardin.
Ну ось так... а то, дача дача дача...
Дурниці то... Он з 1 грудня вже "безвіз" в Емірати навіть, а путівки в Єгипет вже по 200 доларів з особи - це і переліт, і проживання... Яка там дача...
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: П'ят 03 лис, 2017 14:46

akurt написав:P.S. Для Долярчика:

- дача Ваша ніколи не принесе ніякого прибутку. Краще простіше та дешевше раз на тиждень їздити на Шувар.
- пенсію принесе куплена квартира з нормальним ремонтом.
Можна так порахувати: якщо здасте однокімнатну площею, припустимо, в 40 квадратних метрів за реальні по Львову на сьогодні 8 000 гривень на місяць, то будете мати а) пенсію в розмірі 8 000 гривень ВЖЕ СЬОГОДНІ, а не через 35 років (!!!). б) повернення коштів за ремонт: (8000х12=96000)/27=3 555 долярів. Тобто, на сьогодні здача квартири - єдиний спосіб забезпечити собі по суботах після ранішнього сексу бокал Veuve Clicquot Ponsardin. Ремонт відбивається за 1 рік, все інше - чистий прибуток. в) за муки, отриманні від тещі за все своє молоде життя, яке вона занепастила, приписуєте її в квартиру, де живуть квартиранти, та туди ж - свою дитину. Отримуєте субсидію як кошти на закусь до Veuve Clicquot Ponsardin.

абсолютно вірно

про тещу, занепащене життя - як у 95 кварталу :lol:

ніяких дач, це пройдешнє життя, совок...

Долярчику

прийміть до уваги - гарно розписано

Покупка квартиры в новострое, ремонт и подводные камни
https://minfin.com.ua/blogs/stnekroman/107411/
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 03 лис, 2017 22:43

ееехххххххххх - заставляєте мене трішки привідкривати карти!

...всім дякую за відповіді!
.....дача - як вид прибутку......- малось на увазі, що наприклад: виростити хороший часник.......вулики/мед.......ставок/короп/раки..........в"єтнамські кабанчики.......і т.д і.т.п. - а потім здавати гуртом, чи розвозити дрібним гуртом по різних "точках": мед-рибу-м"ясо-часник і т. п.!
.....от щось одне-два таке втілити в життя! - чим не прибуток з дачі?
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 04 лис, 2017 03:32

Долярчик
замахаєтесь. За 3-6 штук є ділянки так за ~80 км від Львова для вирощування часнику, меду і т.п. А це вартість доїзду щоби посадити, прополоти, зібрати чи найняти кріпаків.

Зчасом дачі будуть в попиті для оренди на сезон - особливо, коли здадуть будинки в бетонних джунглях, де з вікон видно тільки вікна і балкони. В Петербурзі, наприклад, це нормальна практика - жити на високому поверсі і винаймати дачу на літній сезон з хорошим доїздом до центру і місцем для авто.
Lambada

Подякував: 51 раз.
Подякували: 68 раз.

Профіль

#<1 ... 217218219220221 ... 285>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор