Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
....та то вже на всіх гілках - жовано-пережовано, що кращого пасивного доходу, як здавати квартири(в хорошому місці розташування) - просто немає! ...але питання стоїть зовсім по-другому: який ЩЕ бізнес підходить під ПАСИВНИЙ дохід і з мінімальними затратами - до 10кує! - бо як є 20кує, то знову ж таки можна взяти однушку в новобуді............ ...питання: А ЩО ЩЕ? - КРІМ ЗДАЧІ В ОРЕНДУ, ЧИ ПЕРЕПРОДАЖУ КВАРТИР Є ЩЕ пасивним доходом???!!!
Lambada написав:Згідна, дешеві ділянки можна знайти і до 10 км від Львова. От тільки треба визначитися з призначенням - бо в межах 10 км - можу посперечатися - точно нема ділянки за 3-6 штук баксів, де Ви розмістите ОДНОЧАСНО житловий дачний будинок, пару грядок часнику НА ПРОДАЖ, пару вуликів з медом НА ПРОДАЖ і ставок з раками НА ПРОДАЖ. А, ще треба подумати - куди, крім як на кухню, забрати ту рибу з раками, коли зимою той став з голодною рибою замерзне.
....ну, я мав на увазі розміщення на ділянці ОДНОГО(ну максимум, пізнішше, двох видів вищевказаних бізнес-ідей)......ну і не у великих маштабах(продажах), а у ПОМІРНИХ!
Долярчик крім нерухомості - то депозити, купівля-продаж валюти, вкласти у свій чи чийсь бізнес - і отримувати % з прибутку, онлайн проекти - % наприклад розміщення реклами чи продажів, якими хтось інший займається.
Долярчик написав:ну, я мав на увазі розміщення на ділянці ОДНОГО(ну максимум, пізнішше, двох видів вищевказаних бізнес-ідей)......ну і не у великих маштабах(продажах), а у ПОМІРНИХ!
Ну візьмемо часник. Скільки, Ви думаєте треба прикласти зусиль, щоби зібрати нехай один мішок часника - 40-50 кг? і скільки площі займають самі грядки для нього? Годину праці своєї Ви ж також оцінюєте - чи то "для душі"? І скільки часника в рік Ваша сім'я використовує на кухні?
Lambada написав:Долярчик крім нерухомості - то депозити, купівля-продаж валюти, вкласти у свій чи чийсь бізнес - і отримувати % з прибутку, онлайн проекти - % наприклад розміщення реклами чи продажів, якими хтось інший займається.
...депо-ставки - вже стали не цікавими......від слова ВЗАГАЛІ!
Lambada написав:Долярчик я вкурсі. Але це вид пасивного доходу. Ставки в нас навіть мінусові, якщо бути в грн.
....найбільше неподобається, що "лавочку прикрили" з поповненням, наприклад в Ощаді ....можна, лише поповняти на початкову суму вкладу - а це ЗОВСІМ не цікаво! .......і в більшості банків - теж така фігня.............- лише в а-банці - без обмежень, але щось вона мені нагадує зомбі-платинум, який теж в останніх конвульсіях підвищував депо-ставки(були найбільші за усіх!........як майже тепер у а-банці)
Візьмемо мед. Моя мама вже 20 років продає у Львові мед наших добрих друзів з Полтавської обл. в об'ємах від 500 кг. Мед, який не цукриться, одну баночку забули десь в кладовці, відкрили через 2 роки - так, ніби влітку зібраний, рідкий, наливний, масляний по консистенції. Брали в господаря і в його сусіда - дві різних стихії. Тепер господар помер, пасікою зайнявся зять. Зовсім не те - хоч та сама пасіка, ті самі бджоли.
2 роки тому була на зустрічі з поляком, який відмовився від кар'єри програміста в ІТ у Варшаві, і зайнявся медом, що приносить йому подвійний прибуток (!) у порівнянні з ІТ. Розповідав, як вивчав всі сучасні методи, технології медозбору, як купує бджолу крулевну за 500 євро штука (!), і як вона одна з сім'єю дає до 100 кг меду в сезон, і як збирає мед в ідеально чистому, повністю облаштованому приміщенні, і як дідівські методи добрі, але багато в чому вже неактуальні. Він зі своєї пасіки під Варшавою зробив цілий комплекс еко-туризму. Щось типу Медового Блюзу по трасі на Стрий. Це класна ідея для бізнесу, але не пасивного доходу. Активного. Хтось має то любити і вміти робити на продаж. І ще. Якщо полоти часник, то бджоли кусають. Всім вдалого робочого тижня.
Lambada написав:Візьмемо мед. Моя мама вже 20 років продає у Львові мед наших добрих друзів з Полтавської обл. в об'ємах від 500 кг. Мед, який не цукриться, одну баночку забули десь в кладовці, відкрили через 2 роки - так, ніби влітку зібраний, рідкий, наливний, масляний по консистенції. Брали в господаря і в його сусіда - дві різних стихії. Тепер господар помер, пасікою зайнявся зять. Зовсім не те - хоч та сама пасіка, ті самі бджоли.
2 роки тому була на зустрічі з поляком, який відмовився від кар'єри програміста в ІТ у Варшаві, і зайнявся медом, що приносить йому подвійний прибуток (!) у порівнянні з ІТ. Розповідав, як вивчав всі сучасні методи, технології медозбору, як купує бджолу крулевну за 500 євро штука (!), і як вона одна з сім'єю дає до 100 кг меду в сезон, і як збирає мед в ідеально чистому, повністю облаштованому приміщенні, і як дідівські методи добрі, але багато в чому вже неактуальні. Він зі своєї пасіки під Варшавою зробив цілий комплекс еко-туризму. Щось типу Медового Блюзу по трасі на Стрий. Це класна ідея для бізнесу, але не пасивного доходу. Активного. Хтось має то любити і вміти робити на продаж. І ще. Якщо полоти часник, то бджоли кусають. Всім вдалого робочого тижня.