Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Долярчик написав:Я б не писав, якби ОСОБИСТО не перевірив!
akurt написав:Перспективний варіянт бачу такий (а Ви думайте)
1-кім за 8тис не так уже і легко здаються у Львові. До цього ще додайте від 1 до 2тис комунальних, і виходить круто. На довгостроково крутий платоспроможний клієнт може повернути квартиру в жалюгідному стані, і довго не поживе, скоро доведеться шукати наступного. Якщо хороше місце - площа Ринок і суборенда, то квартира іде "на убой, під убой" - ремонт треба буде робити швидше, ніж у 1му варіанті, бо фірмі, яка управляє 10 чи 100 квартирами однією більше, однією менше - значення особливого нема.
10-12 тис за 2-к теж багато, розраховувати краще на менше, ну або дуже добре працювати для здачі. Від оцих омріяних цін на всі 3 квартири треба вирахувати мінімум 20% на утримання в рік, навіть, якщо вони не потрачені у перший рік, можуть додатися у наступні. Але однозначно - три квартири в хорошому місці, це дуже круто, крутіше - тільки цілий під'їзд!
З часів Роксолани з турками в українців якось не складалися стосунки.Цього року Єгипетський напрям зі Львова вигідніший. В обох випадках "восток - дело тонкое", тому в такому бізнесі, на мій погляд, краще обирати більш європейські напрямки. В тій же Болгарії є дачні ділянки біля моря, недалеко від цивілізації за 8 тис баксів - вже краще там. І летіти ближче.
Прочитав. Хотів автору Lambada вже плюс ставити, А тоді думаю, занадто багато ХИБНИХ думок. Не став їх розглядатии - просто виділив жирним...
P.S. За всі цифри в своїх текстах відповідаю. Вивірені особисто. Бо вони всі - реальні і правдиві. Готовлю ще одну квартиру у Львові під здачу - 75 квадратних метри, пристойний, але на занадто, ремонт. Зовсім не площа Ринок... НАшо нормальній людині там жити? Хочу 12 000. Подивимося. Ось і думайте...
P.P.S. Зверніть увагу на виділене мною жирним шрифтом, бо то ознаки того, де людина СИЛЬНО помиляється. По двох квартирах, наприклад, у Львові комунальні за жовтень не перевищили по 350+115 (ОСББ) гривень в кожній. А Болгарія... да... вже двоє моїх знайомих влипли круто. Ой і плюються... А оце аж сміявся: "І летіти ближче" - хі-хі: летіти, може й ближче, але в вчетвeро дорожче... Автобус зі Львова - 55 євро, їхати цілу добу. Ну, трохи менше... Де вже справжній "совок" - то якраз Болгарія...
Хі-хі... чесно не знав, що Lambada ввела рейс Львів-Хургада... Цитата: "Цього року Єгипетський напрям зі Львова вигідніший." Спеціально подивився, рейс зі Львова в Хургаду на 8 листопада з поверненням 30 - типу полетіти на "дачу" - 521 доллар з людини... Розсмішила дужче за Долярчика! Lambada пишіть ще!
Для Долярчика: "ПАСИВНИЙ дохід і з мінімальними затратами - до 10кує!" Будьте реалістом: з такої суми ніякого пасивного доходу Ви не отримаєте... хіба що на дитячі кульки, на презервативи не вистачить. Хіба що тримати на трасі пару повій... Так вже холодно... витрати будуть більші... З А-банком можете гратися спокійно... Я - граюсь... В разі чого Ваші "10 000кує" держава поверне... Ви ж на двох із тещею покладете, вірно?
Востаннє редагувалось akurt в Пон 06 лис, 2017 00:25, всього редагувалось 1 раз.
Долярчик написав:....та то вже на всіх гілках - жовано-пережовано, що кращого пасивного доходу, як здавати квартири(в хорошому місці розташування) - просто немає! ...але питання стоїть зовсім по-другому: який ЩЕ бізнес підходить під ПАСИВНИЙ дохід і з мінімальними затратами - до 10кує! - бо як є 20кує, то знову ж таки можна взяти однушку в новобуді............ ...питання: А ЩО ЩЕ? - КРІМ ЗДАЧІ В ОРЕНДУ, ЧИ ПЕРЕПРОДАЖУ КВАРТИР Є ЩЕ пасивним доходом???!!!
Долярчик написав:бо як є 20кує, то знову ж таки можна взяти однушку в новобуді
я извиняюсь, а за 20куе во Львове действительно можно купить ГОТОВУЮ квартиру в новострое, чтобы сразу сдавать? мы ведь о бизнесе говорим, а не об инвестировании в котлован? и чтобы дом был введен в эксплуатацию и чтобы документы были в порядке, и чтобы земля под домом не была арестована. есть такие варианты? подскажите, кто знает?
Долярчик написав:бо як є 20кує, то знову ж таки можна взяти однушку в новобуді
я извиняюсь, а за 20куе во Львове действительно можно купить ГОТОВУЮ квартиру в новострое, чтобы сразу сдавать? мы ведь о бизнесе говорим, а не об инвестировании в котлован? и чтобы дом был введен в эксплуатацию и чтобы документы были в порядке, и чтобы земля под домом не была арестована. есть такие варианты? подскажите, кто знает?
ні, я мав на увазі "котлован" на перспективу здачі чи перепродажі!
...ну добре......піднімемо планку до 30кує - питання суті НЕ МІНЯЄ!!!
З 10 000 "кує" в А-банку будете мати щомісяця приблизно 2 670 гривень. Вам мало? Будь ласка, з 30 000 кує будете мати щомісяця 8 000. Думаю, супер! Боїтеся? Оформіть 4 Договори на чьотирьох осіб родини.
Востаннє редагувалось akurt в Пон 06 лис, 2017 00:36, всього редагувалось 1 раз.
Просто дочекаюся рахунку в опалювальний період грудень за: газ, світло, воду, осбб, інтернет, домофон на 1кім квартиру за 8 тис грн.
Потім коли виїдуть орендарі, чекатиму опису квартири - Ви так гарно описуєте!
75 метрів - то простора квартира, за 12 тис орендаря знайдете, правда, не за день-два Втрати від простою можна не рахувати. Можете навіть взяти турків, вони добре платять - буде більше цікавих тем для обговорення
Мене так заводить те, що Ваша версія єдино правильна!
На попередню квартиру знадобилося 48 (сорок вісім) годин. Рахунки вже всі оплатив за жовтень - по показниках лічильника і якраз сьогодні з ОСББ прийшли - - гроші то квартиранти вже дали - чому чекати? Чекати не варто, відкорковую шампанське. Рекомендую українське - ТМ "Шабо".
Цитата: "Мене так заводить те, що Ваша версія єдино правильна!" Ви вже купили по 521 доляру авіаквитки всім членам родини в Хургаду - дуже популярний в цьому році напрямок зі Львова на дачу? Як там досвідчені люде говОрять? "Цього року Єгипетський напрям зі Львова вигідніший." Цифра якась "не кругла" - 521 доляр один авіаквиток... 521 доляр... Не кругла якась... Хай би вже було 520, або 530 - а то якось незручно...
І доречі: "...Ваша версія єдино правильна!" Перепрошую, але я ніяких ВЕРСІЙ не оприлюднював.
deniska написав:я извиняюсь, а за 20куе во Львове действительно можно купить ГОТОВУЮ квартиру в новострое, чтобы сразу сдавать? мы ведь о бизнесе говорим, а не об инвестировании в котлован? и чтобы дом был введен в эксплуатацию и чтобы документы были в порядке, и чтобы земля под домом не была арестована. есть такие варианты? подскажите, кто знает?
такі квартири були, їх розкупили давно. Готові з ремонтом - Бельгійське містечко майже в центрі. Зараз там залишилися може 2 квартири готові, з ремонтом, сантехнікою і кухонними меблями, з документами але великої площі - метрів 100. Зараз за 20 тис продають котловани над термітниками, які будуть здаватися у 2019 році. Забудовники очікують нового спаду, тому багато пропонують акції, щоби народ купував вже. Головне - щоби добудували. Для здачі ще є Шоколад на Шевченка - минулого тижня були 2-кімнатні і лофт, вже зданий будинок, і ще є такі, що будуються, без ремонтів, по ціні тут:http://m-7.co/chocolat/ Forum Apartments вже каркас є, будуть здаватися до кінця наступного року з ремонтом, сантехнікою, побутовою технікою Bosch, у будинку басейн, конс'єрж сервіс, здаватися там буде добре подобово, бо то центр, є паркінг та інші няшечки, але один великий недолік - будинок впритул до залізниці, яка проходить на насипі. У будівельників на піддонах цегла стрибає, вібрації і шум, хоча кажуть, що їх іспанський архітектор все забере - ага. Їм скасовували видані раніше містобудівні умови, судяться, але ділянка приватна. Я би і сама взяла якби не залізниця. Зараз ціна 1000 баксів за метр, були маленькі квартири 35-40 метрів, їх побронювали мало не всіх, чи не в перший день продажу, а потім повідмовлялися. Розтермінування теж пропонують.
Решта нормальних - понад 1000 баксів за метр і великі площі, без ремонту.
akurt написав:Ви вже купили по 521 доляру авіаквитки всім членам родини в Хургаду - дуже популярний в цьому році напрямок зі Львова на дачу?
Я тільки-но повернулася з Хургади у жовтні, путівочку взяла трохи дорожчу так, щоби вся сім'я відпочила без напрягу. Ну і не планую дачі-квартири в Хургаді - її нема кому здавати, крім арабів з околиць Луксора, я їх (арабів) і у Львові знайду, часник там родити не буде, бджіл не бачила, для риби - є море. А по цінах - там квартири в таку ж ціну, як і в нас повітря над котлованом. Тому сиджу і вже би може домовилася про оренду Ваших апартаментів в Анталії, але ж ні... вже холодно, сезон купання почнеться аж у червні... Перепрошення приймається