Нерухомість у Львові

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 56789 ... 285>
Сообщение Добавлено: Вт 27 апр, 2010 22:13

budivelnik писал(а):
дайте вгадаю... Рясне-2? новобудова, будівництво на рівні фундаменту? Може вулиця Новознесенська?

1 Навіщо вгадувати якщо опис я Вам відправив на скриньку .
2 Як бачите мої 650 - практично первинний ринок , так що спішіть , а на рахунок поганих районів , так той хто виріс в Рясне , навряд чи захоче їхати на Сихів і навпаки :D

и тем и другим надо что то менять в своей жизни, ибо ни там , ни там нориальный чел- жить не будет, или во всяком случае будет стремиться оттуда убежать
ugly_kid_joe

Сообщение Добавлено: Чт 29 апр, 2010 18:02

Хочу поділитись своїми спостереженнями . Шукаючи в неті інфу про забудовників львова , ринок нерухомості львова майже нічого не знайшла Чомусь поважні львівяни не спілкуються на форумах , не допомагають один одному порадами , не діляться своїми думками . Не думакю що їх ці теми не цікавлять , тому що львів -це місце гонорових самодостатніх людей , де не люблять плакати , що в тебе чогось немає . Якщо немає , то ти нікчема , тому немає . Тому не хочеться думати , що спитаєш щось львівянина , а у відповідь тиша , тому що ти не зі львова .
Fox

Сообщение Добавлено: Пт 30 апр, 2010 12:56

Я теж щось не знайшов хворумів у Львові на кшталт Одеського та Харківського про "Продам\ Куплю" нерухомість, де можна було б обговорити ціни та ситуацію на ринку. Може, не там шукав?
ricardo

С нами с: 20.03.09
Благодарил (а): 333 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 01 май, 2010 16:25

Мене завжди дивували рагулі, які, приміром, на Сихові мають однокімнатну панельку і вважають себе магнатами, бо мріють її продати не менше як за 50000 у.о.
DIV

С нами с: 19.09.08
Благодарил (а): 158 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 01 май, 2010 17:12

DIV писал(а):Мене завжди дивували рагулі, які, приміром, на Сихові мають однокімнатну панельку і вважають себе магнатами, бо мріють її продати не менше як за 50000 у.о.

Ви думаєте, що місцеві рагулі в Києві, Одесі чи Москві інші?Та й бажання подорожче продати ще ні про що не говорить.Просто люди можуть собі дозволити поставити завищену ціну і чекати, їх не пече.Кому дійсно треба продати той ціну скидає і то суттєво.
lemberger

Сообщение Добавлено: Сб 01 май, 2010 18:53

Декілька моїх висновкі стосовно цін на квадратний метр . Із оголошень видно , що зараз ціни що на первинному ринку , що на вторинному ринку майже однакові . Не може річ на "секенді" коштувати як нова . Висновок -ЦІни на вторинному ринку завищені . Львів - це обласний центр . До кризи існувала така закономірність співвідношення ціни квадратного метра в столиці і обласних центрів як 1:2 . тобто на половину дешевше .. Чим відрізняються львівські "панельки" та "хрущівки" від інших обласних центрів , що за них треба платити більше ? Що скажете ?
Fox

Сообщение Добавлено: Пн 03 май, 2010 18:42

Продаж
Последний раз редактировалось Vinnik Сб 29 май, 2010 06:32, всего редактировалось 2 раз(а).
Vinnik

Сообщение Добавлено: Пн 03 май, 2010 21:10

Більше цікавить купівля . Поділіться досвідом .
Fox

Сообщение Добавлено: Вт 04 май, 2010 15:44

Fox писал(а):Більше цікавить купівля . Поділіться досвідом .

Поделиться таким опытом не могу, так покупкой занимался не я. :roll:
Vinnik

Сообщение Добавлено: Чт 06 май, 2010 13:56

Fox писал(а):Більше цікавить купівля . Поділіться досвідом .

1. 99% всіх операцій здійснюється через маклерів. Маклерів у Львові як псів небитих, часто одна квартира продається через 2-3-4-х маклерів. Професійний рівень також не найкращий - часто маклери ведуть показувати квартиру, в якій самі ніколи не були. Ну і за це беруть 5%.
2. Багато оголошень в газеті дають для заманухи - тобто реально такої квартири не існує, просто висить гарне оголошення, щоб люди дзвонили маклерам, ну а ті кажуть "такої вже немає, щойно продали, але інша .... ". Ну і відповідно часто квартири "прикрашають", тому реальної картини про ціни з "вашого магазину" важко вималювати - потрібно дзвонити, їздити, дивитись.
3. Я вже писав, що зараз почалась нова гарячка "беріть бігом, бо завтра буде дорожче". Знову ж таки повторюсь - зараз ціни ледь відштовнулись від дна - дешевше вже не буде, є незначний ріст, фактично зараз хороший час для покупки. Це моє ІМХО.
4. Більша частина операцій з житлом зараз здійснюється через обмін - люди міняють в основному погане житло на хороше, тому попит на хороше житло більший, отже і ціни там ростуть щвидше, а гірше житло (хрущівки, неповноцінні, колишні гуртожитки, "вхід в кухню" і т.д.) фактично не росте в ціні.
5. Ціни в середньому такі - 850-950$ рясне-2, левандівка, замарстинів, мазепи 950-1100 наукова, сихів, виговського. 1200-1300 і вище аже до неба:) - ближній центр та безпосередньо центр. Це мова про квартири в багатоквартирних будинках в середньому стані (старий радянський, або санітарний ремонт). Знову ж таки все залежить самі розумієте від квартири, з ремонтом будуть дорожчі. Середня ціна
2-х кімнатних хрущівок (сум кімнати, кух 5,5м, заг площа до 46 кв.м) до 45тис. дол,
панельок (ізол кімнати, кух 7м, заг площа до 50 кв.м) 52тис.
3-кімнатні хрущівки (сум кімнати, кух 6м, заг площа до 55 кв.м) - 55 тис,
3-кімнатні кращі квартири (в основному такі є на сихові - ізол кімнати, кух 8-10м, заг площа до 65-70 кв.м) - 60 тис і вище

Що стосується первинного житла - тут вроді таокж розпочався якийсь рух - відновили будівництво більшість заморожених об"єктів - в т.ч. пасічний (свою думку по ньому описував вище), є кілька об"єктів на сихові, в районі 700 річчя. Гарна база новобудов є тут dunay.com.ua Ціни десь на 10% нижче ніж аналогічне вторинне житло в тому ж районі. Проте ризики все ж таки досить великі. Мені самому більше подобаються новобудови, але поки в нас будуть здавати новобулови голі (деякі навіть не розводять опалення та виводи під сантехніку, а внутрішні перегородки не отиньковані) воно буде дешевше за вторинне житло, оскільки вимагає серйозних вкладень в ремонт, ну і грає роль також квадратура - більшість новобудов мають набагато більшу площу квартири в порівнянні з вторинним, тому навіть при трохи нижчій вартості метра квадратного середня квартира все ж таки виходить дорожча. Кілька фірм навіть пропонують (пропонували, зокрема інтрергалбуд 10% /10 років ) кредити - правда реально кредит видавали тим, хто давав 70% квартири, а решта гасив напротязі 1-2 років, недавно бачив бігборд з інфою про кредит під 14% в новобудові на Сихові.
Kropa

С нами с: 22.12.08
Благодарил (а): 0 раз.

#<1 ... 56789 ... 285>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор