Нерухомість у Львові

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 678910 ... 285>
Сообщение Добавлено: Чт 06 май, 2010 19:05

Kropa! Дякую за змістовну відповіть . Якщо працювати з рієлторами , то чи є
поділ міста на мікрорайони , які закріплені за певною агенцією нерухомості ? 5%за їх послуги платить продавець чи покупець ? Які АН мають гарну репутацію серед львівян ?
На первинному ринку також треба мати справу з агенцією чи звертатись у відділ продажу будівельної компанії ?
Fox

Сообщение Добавлено: Чт 06 май, 2010 20:48

приэднююсь до питання

"" Які АН мають гарну репутацію серед львівян ?
На первинному ринку також треба мати справу з агенцією чи звертатись у відділ продажу будівельної компанії ? ""
JezJersy

С нами с: 12.10.08
Благодарил (а): 4 раз.

Сообщение Добавлено: Пт 07 май, 2010 11:38

-Поділу немає, можливо є якась "спеціалізація", але чіткого поділу немає. Платить за послуги маклерів ПОКУПЕЦЬ (хоча інколи, якщо квартиру дуже важко продати і ніхто не хоче її брати, то може платити і продавець). 5% це стандартна вартість, якщо маклер один, то можна торгуватись до 4%-3%, особливо якщо вартість квартири більше 50 тис.
-Маклера фактично вибирає продавець, тому покупцю особливого вибору немає.
- АН, які мають хорошу репутацію - наразі важко сказати, з тих, з ким я спілкувався можу виділити
кількох адекватних, якщо потрібно то можу кинути їх контакти в л.с.
- На первинному ринку - все залежить від фірми - великі зазвичай мають свої агенції нерухомості, або оформляють без посередників. Дрібні - користуються тими ж агентами, що і вторинний ринок. Слід мати на увазі, що при покупці квартири на первинному ринку, поки квартира не здана, ви фактично не купуєте квартиру - є різні схеми договір комісії, участь в ФФБ, пайова участь, власне договір купівлі-продажу і право власності на квартиру буде тільки після здачі будинку в експлуатацію. І ще одне інвестором і забудовником повинні бути 2 різні фірми, які мають в статутах прописані рідні види діяльності - одна на фінансову, інша на будівництво. Тому будьте готові, що навіть якщо забудовник відома фірма, договір ви будете підписувати швидше за все з нікому невідомою "трасвестгамазбудінвест....". Я свого часу навіть був відмовився від покупки через це - запропонували підписати договір з фірмою ПП, про яку в інтернеті взагалі нічого не чути, немає в жодних довідниках чи чомусь подібному, офіс - звичайна квартира без вивіски. Може я параноїк, але я ту квартиру можна було завтра закрити а одну квартиру продати п"ять раз.
Kropa

С нами с: 22.12.08
Благодарил (а): 0 раз.

Сообщение Добавлено: Пт 07 май, 2010 17:03

Чому я запитала за "районну" спеціалізацію агенцій нерухомості тому , що така практика є наприклад у м. Києві , коли в певному районі працюють певні агенти чи агенції і "чужаків" не пускають на свою теріторію , у покупця є свій брокер , у продавця свій і при проведенні сделки % порівну . Буду дуже вдячна за інформацію по адекватним агентціям у Львові . Є інформація ( із нета ) що в зданих будинках може пустувати до 70 % квартир. І люди , які купили там квартири живуть без комунікацій , тому що якщо не заселений будинок , то хто буде платити за воду , опалення та інше ( ну може якщо обладнані лічильниками будинок )в цих пустих квартирах . Чи поки збудується , то все розкуплене , або лишилось 1-2 пятикімнатні квартири , або 1 і останній поверхи .Чи реально в зданих будинках найти квартиру ? Бо щось не хочеться влізати в "Елітацентр" по Львівськи .
Fox

Сообщение Добавлено: Пт 07 май, 2010 18:18

Fox писал(а): Бо щось не хочеться влізати в "Елітацентр" по Львівськи .

А в Винниках не интересует Вас 40 кв.м 1- комнатная квартира. Дом сдан. Очень хороший вариант. Я владелец. Нет посредников. Чистая продажа. Новостройка.
Последний раз редактировалось Vinnik Сб 29 май, 2010 06:33, всего редактировалось 1 раз.
Vinnik

Сообщение Добавлено: Вт 11 май, 2010 10:05

Fox писал(а):Чому я запитала за "районну" спеціалізацію агенцій нерухомості тому , що така практика є наприклад у м. Києві , коли в певному районі працюють певні агенти чи агенції і "чужаків" не пускають на свою теріторію , у покупця є свій брокер , у продавця свій і при проведенні сделки % порівну . Буду дуже вдячна за інформацію по адекватним агентціям у Львові . Є інформація ( із нета ) що в зданих будинках може пустувати до 70 % квартир. І люди , які купили там квартири живуть без комунікацій , тому що якщо не заселений будинок , то хто буде платити за воду , опалення та інше ( ну може якщо обладнані лічильниками будинок )в цих пустих квартирах . Чи поки збудується , то все розкуплене , або лишилось 1-2 пятикімнатні квартири , або 1 і останній поверхи .Чи реально в зданих будинках найти квартиру ? Бо щось не хочеться влізати в "Елітацентр" по Львівськи .

В Києві великі райони, пропозиція/попит на порядок більший, тому може там спеціалізація більш виражена. В києві навіть не всі таксисти хочуть їхати в інший район :). В принципі тут ви також можете найняти свого брокера, не питання. Інфо по маклеру кину в л.с.
Стосовно новобудов - та ситуація що ви описали стосуєть незданих будинків. Я чув у Львові є такий будинок на дем"янській - там вже роки 3 живуть люди, а він не зданий - там ні ліфт не працює, ні комунікацій немає. А якщо будинок зданий, то неважно живе хтось чи ні, комунікації всі повинні працювати, ну хіба там якісь специфічні проблеми. Тут може бути інша проблема - якщо ви в"їзджате першою будьте готовими до того, що всі сусіди будуть робити ремонт.
В зданих будинках знайти квартиру важкувато з перших рук, оскільки забудовник намагається все продати якнайшвидше - йому ж потрібні гроші для будівництва. Але зараз пропозиція таких квартир суттєво зросла.
Kropa

Сообщение Добавлено: Вт 11 май, 2010 17:18

і
нфо по маклеру кину в л.с.

Дякую за інформацію. Kropa. Ще до Вас одне запитання по типам будинків . Маю уяву по "хрущівках" , "сталінках,"панельні будинки ". Що собою являє "чешка" , "польські люкси "? Поясніть будь ласка .
Fox

Сообщение Добавлено: Вт 11 май, 2010 22:42

Продаю в Винниках в сданном доме 1комнатную квартиру. 49 кв. по 6500 грн за квадрат. Продаю с 1 мая. Кому интересно отпишусь за сколько времени продал.

Зверніться до АН Новий формат , з їх допомогою зараз оформляю документи на продаж 45 кв м Рясна-Руська по 7200 за квадрат , сьогодні цікавився Вашим варіантом , сказали що Винники краще котуються ніж Рясне , тому вони здивовані , що Ви ще не продали
[url]new-format.com.ua[/url]
budivelnik

С нами с: 15.01.09
Благодарил (а): 307 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Ср 12 май, 2010 07:50

budivelnik
Согласен Ваши 7200 за квадрат гараздо привлекательнее для меня, чем мои 6500. Только вот боюсь, чтоб моя квартира не "зависла" в АН на длительный период. Пока подал объявление в "Ваш Магазин" первый выход завтра.
Vinnik

Сообщение Добавлено: Ср 12 май, 2010 15:25

Fox писал(а):і
нфо по маклеру кину в л.с.

Дякую за інформацію. Kropa. Ще до Вас одне запитання по типам будинків . Маю уяву по "хрущівках" , "сталінках,"панельні будинки ". Що собою являє "чешка" , "польські люкси "? Поясніть будь ласка .

Чешка - так називали будинки збудовані за чеськими проектами, відрізнявся від хрущовки більшою квадратурою, ізольованими кімнатами та вигодами, більшою кухнею та хорошим зручним плануванням. Ну і коштують вони відповідно дорожче.

Польські люкси називають будинки, які свого часу будувала польська фірма "Люкс" - це квартири в основному в центральній частині міста в польських будинках з хорошим плануванням та високими стелями. Хоча зараз всі старі польські будинки в хорошому стані і гарним плануванням називають "польський люкс".
Последний раз редактировалось Kropa Пн 05 июл, 2010 17:35, всего редактировалось 1 раз.
Kropa

#<1 ... 678910 ... 285>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 1
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор