Нерухомість у Львові

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 7475767778 ... 285>
Сообщение Добавлено: Вт 22 янв, 2013 19:47

mju писал(а):
  budivelnik писал(а):Давайте по порядку
1 В приведенному будинку ціна 7200=900 доларів
2 7200 + 1200 = 8400 = 1050 доларів
3 В мене наприклад 700
Що виходить ?

Навіщо ви цифрами маніпулювати намагаєтеся? А якби я забудовника у Києві знайшов? Я вас питаю не про загальну ціну квартири за містом і квартири за 40хв до центру пішки. А ціну ремонту від забудовника порівнюю.
Якщо відкинути маніпуляції то маємо ціну ремонту: у інтеграла - ~150$, а у вас 200-400$.

Дивно якось.
Якби щось подібне написав захар - яб не дивувався , але від Вас я такої підтасовки не очікував.
Щоб розставити крапки на і , то спробую пояснити.
Я поділяю ремонти на :
косметичний - 50 доларів /м2
євро - 200 доларів/м2
супер-євро - 400 доларів/м2
євро з понтами - вище 400 доларів/м2
і євро( від інтеграл-буду) - 150 доларів/м2 :D
Давайте розглянемо два -косметичний і євро(будівельник) , а для євро(інтегралбуду) залишимо вільний стовпчик , щоб Ви могли самостійно підставити цифри
Для того щоб не заморочуватись зайвими стрічками будемо вважати що в ціні зашито 40% за роботу ( тобто 60% матеріали+40% вартість робіт )
Розглянемо конкретно мою квартиру , так як по ній в мене є обєми потрібних робіт (отже для спрощення 4 приміщення 3,5 х 5 х 2,50 + коридор 4 х 1,4 х 2,5 + санвузел 2,4 х 2,5 х 2,5)
вид робіт_____обєм робіт___ціна косметичний__ціна євро_______ціна інтеграл
плитка кухні______17 м2______ х 20$=340_______х 70=1190_________
плитка сан вузол__30 м2______ Х 20$=600_______х 70=2100_________
підлога___________68 м2______ х 20$=1360______х 50=3400_________
стіни____________180 м2______ х 6$=1080_______х 20=3600_________
стеля_____________82 м2______ х 10$=820_______х 25=2050_________
кухонна стінка____5 м п______ х 100$=500______х 200=1000_________
ванна_____________1 шт_______ х 100$=100______х 400=400_________
унітаз____________1 шт_______ х 60$=60________х 200=200_________
умивальник________1 шт_______ х 60$=60________х 150=150_________
внутрішні двері___5 шт_______ х 100$=500______х 200=1000________
Всього_______________=5420/82=66$/м2________=15090/82=184$/м2

А тепер самі можете визначити , чи потрібен Вам так званий халявний ремонт за 150 доларів/м2 від інтегралбуду
  mju писал(а):
  budivelnik писал(а):І останнє
Забудовник пропонує ( це добре)
Цікаво
1 скільки потенційних клієнтів погодяться з цією пропозицією
2 Якщо погодиться не 100% , то все одно жити в стані перманентного ремонту два-пять років ( як і в кожній новобудові)

Це мені також цікаво, це більш фінансового забезпечення наших громадян стосується. І те як вони калькулятором вміють користуватися.

1 Як бачите вище , безплатний сир - в мишоловці , і наприклад для мене , набагато краще дати людині можливість вибрати самій між 5000 доларів чи 15000 доларів вкладених в ремонт
2 Прошу не забувати
Моя професія - будівництво , тобто земляні роботи , фундаменти, стіни, перекриття , дах,інженерне наповнення,фасад.
Оздоблення квартири - це також будівельна спеціальність , але оздоблення повинно прослужити 5-10 років , а те що роблю я - 100-150 , тому таких як я в 20-50 разів менше ніж майстрів оздоблювальників , а тому який мені економічний резон брати на себе відповідальність за чужу( візуально красиву , але маловідповідальну ( ну відваляться шпалери чи колір стінки потече , чи плитка криво ляже - це ж легко можна виправити)роботу ?
І це при тому , що розцінки на ці роботи встановлюють самі майстри , і моєї маржі в цих розцінках немає де поміститись
То чому я повинен бути прокладкою між майстром-оздоблювальником і клієнтом і при цьому відповідальність на мені ( не дай бог що) а дохід в чужі руки ?
budivelnik

С нами с: 15.01.09
Благодарил (а): 307 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Вт 22 янв, 2013 21:34

Re: Нерухомість у Львові

budivelnik писал(а):А тепер самі можете визначити , чи потрібен Вам так званий халявний ремонт за 150 доларів/м2 від інтегралбуду

Маєте факти, що він халявний. Чув слухи що ремонт там добротний і те що людині він обходиться в 150 уо не означає що його вартість 150 уо. Чому не розглянули варіант про часткову компенсацію інтегралом за рахунок вартості метра кв?
galician

С нами с: 08.04.11
Благодарил (а): 3 раз.

Сообщение Добавлено: Вт 22 янв, 2013 21:51

galician писал(а):
  budivelnik писал(а):А тепер самі можете визначити , чи потрібен Вам так званий халявний ремонт за 150 доларів/м2 від інтегралбуду
Маєте факти, що він халявний. Чув слухи що ремонт там добротний і те що людині він обходиться в 150 уо не означає що його вартість 150 уо. Чому не розглянули варіант про часткову компенсацію інтегралом за рахунок вартості метра кв?
Зверніть увагу , що завжди роблю я
1 Викладаю своє бачення
2 Стараюсь підтвердити це своє бачення цифрами
3 Пропоную іншим перевірити мої цифри і зробити власний висновок.

Таким чином
1 З допомогою цифр я показав , що 1200 грн/м2 ремонту - це не обовязково благо для покупця
2 Так само я показав , що 1200 грн/м2 це може бути як дико дорого ( якщо за них роблять те що я називаю косметичний ремонт) так і дуже вигідно ( якщо в роботі використовують наприклад натяжні стелі + художній паркет+плитку ручної роботи+елітну сантехніку + кухонні меблі/прилади з елітного сегменту
3 Так само з допомогою цих самих цифр я показую що :
а - для таких мілких виробників як я не доцільно тримати в штаті плиточника/оздоблювалька , бо якщо він вміє класти плутку( і за це його якість дозволяє отримати 50-80 грн/за м2) то він ніколи не буде кидати 2 тони бетону за 200 грн , а якщо він згоден кидати бетон - то він точно не вміє класти плитку
б - є різні підходи до оцінки того що створюєш
Якщо я продаючи товар з націнкою в 30 % , повинен виконати роботи з ціною 30% від цього товару і при цьому не отримати прубутку - то навіщо мені такі роботи ?
в - так само я вважаю , що якщо я в стані створити продукт ціною в 700 і який можна підігнати під смаки покупця за 50-200-400 доларів/м2 - то чому я повинен навязувати покупцю ці додаткові послуги ? Як на мене нехай покупець сам вирішує ( і сам несе відповідальність за прийняте рішення) по питанню за 50 чи за 400 він хоче доводити до свого смаку те що я віддав йому у вигляді пів-фабрикату.
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Вт 22 янв, 2013 22:02

budivelnik писал(а):Зверніть увагу , що завжди роблю я
1 Викладаю своє бачення
2 Стараюсь підтвердити це своє бачення

Чекаєм....
galician

С нами с: 08.04.11
Благодарил (а): 3 раз.

Сообщение Добавлено: Вт 22 янв, 2013 22:12

galician писал(а):

budivelnik писал(а):Зверніть увагу , що завжди роблю я
1 Викладаю своє бачення
2 Стараюсь підтвердити це своє бачення

Чекаєм....

Що чекаєте ? Моє бачення оцінки вартості приведення житла з стану від будівельників до під ключ?
Так я його привів , ще в першому повідомленні на цій сторінці.
Не можете голову підняти , то мені не важко й продублювати
вид робіт_____обєм робіт___ціна косметичний__ціна євро_______ціна інтеграл
плитка кухні______17 м2______ х 20$=340_______х 70=1190_________
плитка сан вузол__30 м2______ Х 20$=600_______х 70=2100_________
підлога___________68 м2______ х 20$=1360______х 50=3400_________
стіни____________180 м2______ х 6$=1080_______х 20=3600_________
стеля_____________82 м2______ х 10$=820_______х 25=2050_________
кухонна стінка____5 м п______ х 100$=500______х 200=1000_________
ванна_____________1 шт_______ х 100$=100______х 400=400_________
унітаз____________1 шт_______ х 60$=60________х 200=200_________
умивальник________1 шт_______ х 60$=60________х 150=150_________
внутрішні двері___5 шт_______ х 100$=500______х 200=1000________
Всього_______________=5420/82=66$/м2________=15090/82=184$/м2

Який ремонт робить інтеграл буд - я не бачив
Якщо Ви бачили - то вставте цифри в пусті графки таблички - і отримаєте відповідь халява це чи благо.
Я ж не заявляю що всі погані , один я хороший.
Я стараюсь Вам в руки дати інструмент перевірки з допомогою якого Ви самі зможете побачити хто є хто.
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Вт 22 янв, 2013 23:02

budivelnik
Люди розчаровують бо така в них природа. Порівнювати мене з Захаром. Чесно кажучи не знаю - добре це чи погано. Намагаюся уникати словесних війн - то ж не знаю хто там правий, а хто ні.

Я відштовхувався від цін на ремонт, що ви наводили 200-400 зелених. Так як сам досвіду ремонту власними силами не маю, тай відверто кажучи не хочу мати. У вашій табличці, ви назвали ще одну ціну 50$ за халявний ремонт. Питання - навіщо його робити взагалі?
Наступне питання - чому ви вирішили, що інтеграл робить халявний? Ніхто ж з присутніх його не бачив? А на відео те що видно виглядає гідно.
Далі, ви є професіонал у будівництві - не думаю, що хтось тут це заперечуватиме. В той же час згадуєте, що не хочете брати на себе відповідальність за якість ремонту. І пропонуєте перекласти це на плечі не професіоналів. Навіщо то мені? Я віддам перевагу забудовнику, що пропонує житло готове для життя (може в цьому і є секрет, що їх метр ремонту дешевший?).
До речі на рахунок таблички - її може заповнити тільки професіонал. Тож сенсу її давати форумчанам не професіоналам?
mju

С нами с: 21.02.09
Благодарил (а): 210 раз.

Сообщение Добавлено: Вт 22 янв, 2013 23:33

mju писал(а):Я відштовхувався від цін на ремонт, що ви наводили 200-400 зелених. Так як сам досвіду ремонту власними силами не маю, тай відверто кажучи не хочу мати. У вашій табличці, ви назвали ще одну ціну 50$ за халявний ремонт. Питання - навіщо його робити взагалі?

1 Суть в тому що я приводив діапазон ціни в 200-400 доларів і ремонт в цьому діапазоні - я називав євроремонтом
Євроремонт це ( 200-400 доларів м2)
а - відмова від вапняної штукатурки(побілки) і вирівнювання стін клейовими сумішами з подальшою можливістю як мінімум ще 5 разів ( з інтервалом в 1-5 років) змінювати колір стін
б - заміна всієї інженерної інфраструктури ( алюмінієві електродроти на мідні , пластикову сантехніку, індивідуальне опалення)
в - заміна вікон на метало або дерево/пластик
г - сантехніка не китайсько/турецька
в - підлога - не ламінат за 50 грн/м2 , а як мінімум 150 грн і далі
д - внутрішні двері - від 150 доларів штука
і так далі
Косметичний ремонт ( 50-100 доларів м2) , робиться в новобудові , на термін 3-5 років , щоб в процесі проживання точніше зрозуміти що і де хочеш отримати + для економії коштів при потребі( як не як а 150-300 доларів на м2 на площі в 800 м2 = машині або хорощій машині)
а - стіни в шпалери під фарбування
б - в мене пункт робити не потрібно , бо дроти труби - відразу такі як треба)
в- вікна так само
г - сантехніка - лиш би відпрацювала пару років
в - підлога все що хочеш включаючи ліноліум
д - внутрішні двері - найдешевші картонні
  mju писал(а):Наступне питання - чому ви вирішили, що інтеграл робить халявний? Ніхто ж з присутніх його не бачив? А на відео те що видно виглядає гідно.
Далі, ви є професіонал у будівництві - не думаю, що хтось тут це заперечуватиме. В той же час згадуєте, що не хочете брати на себе відповідальність за якість ремонту. І пропонуєте перекласти це на плечі не професіоналів. Навіщо то мені? Я віддам перевагу забудовнику, що пропонує житло готове для життя (може в цьому і є секрет, що їх метр ремонту дешевший?).
До речі на рахунок таблички - її може заповнити тільки професіонал. Тож сенсу її давати форумчанам не професіоналам?

Я не називав ремонт халявним
Я пропонував з допомогою таблички самостійно вирішити халявний він чи ні.
А табличка відносно проста
Є ціна( в доларах) і є обєм робіт - з ціни легко визначити які матеріали можна використати , тим більше що в алгоритмі я відразу заклав можливість приблизного визначення як вартості матеріалів так і вартості робіт.
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Чт 24 янв, 2013 00:35

budivelnik
Пане будівельник. Ще раз повторююся, я як і більшість форумчан не є професіоналами у будівельній справі. Тому детальна розкладка ремонту для мене корисна (додав до закладок), але елементарний обрахунок займе в мене багато часу (тож дістану я то з закладок лиш коли ремонт доведеться робити). Тай не забуваємо, що ціна на матеріали за рахунок опту для інтегралу буде меншою, ніж для мене, коли я з записничком піду в нову лінію.
З точки зору елементарної математики ви праві. Ось ціна, ось за роботу з гідним прибутком - тому тут буде стількито. Але ж ви самі не так давно пояснювали комусь, що заробіток з квартири 40% відсотків, за умови продажу на протязі 2 років - це вже не 40%, а всього лиш 20% річних (десь приблизно так).
Тож якщо припустити, що ремонт за собівартість підніме продаж житла на 20-30% - це має бути цікаве забудовнику? Гроші швидше прокручуються і це збільшує прибуток. Я правий?
Цифру 20-30% я взяв з неба. Насправді мені дуже цікаво, чи такий хід забудовника приніс зростання продажів порявняно з 0циклом. І чи забудовник в наглу не нахалявив (хотів би почути відгук людини яка бачила той ремонт). Бо особисто я зацікавлений у розвитку будівництва житла в яке можна в'їзджати після покупки.
mju

Сообщение Добавлено: Чт 24 янв, 2013 07:41

mju писал(а):Насправді мені дуже цікаво, чи такий хід забудовника приніс зростання продажів порявняно з 0циклом
1 На мою думку - ні.
2 Право на життя така пропозиція має
3 Різниця в цінах на матеріали між інтегралом і Вами - иаксимум 3% ( а реально може бути й вища , адже Ви за готівку - а він перечислення і з накладними )
4 Коли Ви робите роботу для себе - то у Вас не виникає потреби продавати результати цієї роботи , а значить не виникає обовязку сплачувати податок на прибуток з цієї роботи.
Тому робите ремонт з допомогою майстра одинка ( який в кращому випадку на єдиному податку) - податкове навантаження наближається до 0
Купуєте житло з зробленим ремонтом з організації - в цьому ремонті повинні бути вкладені податки .
Висновок
Для себе можете зробити на 15-20% дешевше ніж це може зробити організація( такі вже реалії цього життя)
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Чт 24 янв, 2013 23:03

budivelnik писал(а):
  mju писал(а):Насправді мені дуже цікаво, чи такий хід забудовника приніс зростання продажів порявняно з 0циклом
1 На мою думку - ні.
2 Право на життя така пропозиція має
3 Різниця в цінах на матеріали між інтегралом і Вами - иаксимум 3% ( а реально може бути й вища , адже Ви за готівку - а він перечислення і з накладними )
4 Коли Ви робите роботу для себе - то у Вас не виникає потреби продавати результати цієї роботи , а значить не виникає обовязку сплачувати податок на прибуток з цієї роботи.
Тому робите ремонт з допомогою майстра одинка ( який в кращому випадку на єдиному податку) - податкове навантаження наближається до 0
Купуєте житло з зробленим ремонтом з організації - в цьому ремонті повинні бути вкладені податки .
Висновок
Для себе можете зробити на 15-20% дешевше ніж це може зробити організація( такі вже реалії цього життя)

На рахунок 3 пункту не дуже розумію. Маю досвід закупів по гуртових і по роздрібних цінах - різниця дуже суттєва. Для будівельної галузі то не діє? Я не спосіб оплати мав на увазі, а сам факт "гуртовості".
На рахунок четвертого пункту, ККД одного майстра, що робить 10 квартир по черзі і 10 мастрів, що роблять 10 квартир одночасно - суттєво відрізняється. Тут має бути економія в часі, відповідно і в грошах. Про податки це все добре, але мені доводилося на мінімалці з конвертом працювати. Взагалі цей пунк дуже спірний, з нього можна зробити висновок, що мені ніякий забудовник не потрібен і я сам можу придбати ділянку і щось там будувати. А в останньому твердженні я дуже сумніваюся.

Якось то все тре підсумувати. Думаю заради цікавості зателефоную туди і спитаю які квартири є і по якій ціні, може ще щось про ремонт розкажуть.
mju

#<1 ... 7475767778 ... 285>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор