|
|
tatop Можно пойти чуть дальше - и выйти на это -
Востаннє редагувалось AlexSV в Чет 14 бер, 2013 16:41, всього редагувалось 1 раз.
А воно вам треба? (с) Меньше знаешь - крепче спишь. Насколько я помню, вы с Активом работаете не очень активно. Тогда зачем такая прискіпливість? Не нагнетайте и время всё расставит на свои места. Востаннє редагувалось Nav777 в Чет 14 бер, 2013 16:42, всього редагувалось 1 раз.
Re: Актив-банкВ Активі поточний рахунок (2620...) обізвали накопичувальним а картковий (2625...) поточним. Це щоб в тарифах можна було зорієнтуватися.
Це під їх базовий пакет (з презентаційною карткою). Нещодавно закінчився досить товстий депозит - гроші в центральному київському відділенні віддавали спокійно, попередньо зателефонувавши щодо подальшої долі коштів. Вирішив продовжити співпрацю на свій страх та ризик.
Взагалі Актив справляє враження "консервативного банку",в якому мало змін як на гірше так і на краще. Колишньому вкладнику "Надр" або "Привату" про що ще можна мріяти? Доброго дня. Дякуємо за співпрацю з Актив-Банком. З приводу Вашого зауваження можемо запевнити, що в договорі не передбачена можливість блокування Банком коштів на рахунку клієнта. Згідно умов договору Банк має право заблокувати лише картку у наступних випадках: 1) В разі виникнення підозри в можливому шахрайстві. 2) При отриманні листа від підприємства про звільнення працівника з роботи, якщо він отримував заробітну плату в Банку, або якщо заробітна плата не надходила протягом 2-х місяців. 3) При припиненні зарахування пенсійних надходжень на рахунок протягом 3-х місяців. 4) В разі виникнення нестандартної заборгованості перед Банком. Перед блокуванням картки обов’язково проводиться попередня робота з клієнтом і лише у разі крайньої необхідності картку буде заблоковано. Ці пункти викладено в Договорі про комплексне банківське обслуговування фізичних осіб у ПАТ «КБ «АКТИВ-БАНК» розділ 7 «Права сторін» на сайті Банку - . Також з 1 березня 2013 року, в разі наявності депозитного вкладу, Ви можете безкоштовно отримати картку з підвищеним відсотком на залишок коштів на рахунку.
Re: Актив-банкШановний Актив-Банк!
Дякую за співпрацю із даним форумом. Щодо блокування коштів на картці банком та самостійного встановлення лімітів - то такий пункт в договорі на обслуговування карткового рахунку був точно, на що я звернув увагу ваших співробітників при переоформленні карток літом 2012 року. Я пояснив їм, що це дискримінаційний пункт стосовно прав споживача і відмовився від цієї послуги. На жаль,я не зробив ксерокопії того феєричного документу, тому не можу продовжувати цю тему предметно. Стосовно безкоштовної картки -то персонал центрального київського відділення не запропонував мені цю послугу при переоформленні депозиту 3-го березня. Отже це наводить на роздуми стосовно внутрішньої поінформованості в вашій організації. І які перспективи по он-лайн банкінгу, мабуть вже вп"яте вас запитують?
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||