Актив-банк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 5354555657 ... 882>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Актив-банк - БАНКРОТ 3.1 5 230
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
27%
62
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
10%
24
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
13%
31
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
25%
57
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
24%
56
Всього голосів : 230
Повідомлення Додано: Чет 14 бер, 2013 16:40

tatop Можно пойти чуть дальше - http://baza.comments.ua/b/1276 и выйти на это - http://baza.comments.ua/b/3850
Востаннє редагувалось AlexSV в Чет 14 бер, 2013 16:41, всього редагувалось 1 раз.
AlexSV

Подякував: 34 раз.
Подякували: 148 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 14 бер, 2013 16:41

tatop написав:
  AlexSV написав:tatop Почему же? Если зайти по ссылке - то видно - Slav Handel Vertretung und Beteiligung Aktiengesellschaft - владеет 100% Актив финанс груп, ООО

Боюсь що за цим всім ні кінцевих власників ні структуру капіталу не знайти.

А воно вам треба? (с) Меньше знаешь - крепче спишь. Насколько я помню, вы с Активом работаете не очень активно. Тогда зачем такая прискіпливість? Не нагнетайте и время всё расставит на свои места. :wink:
Востаннє редагувалось Nav777 в Чет 14 бер, 2013 16:42, всього редагувалось 1 раз.
Nav777

Подякував: 3 раз.
Подякували: 11 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 14 бер, 2013 16:42

Re: Актив-банк

Давайте все же по теме.

С ув.
Модератор
Модератор Форуму

Подякував: 80 раз.
Подякували: 438 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 14 бер, 2013 16:44

Модератор Ув.Модератор, мы просто рассматриваем тему собственников Актив-банка, используя открытую информацию. Все таки важно, кто управляет банком....
AlexSV

Подякував: 34 раз.
Подякували: 148 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 14 бер, 2013 16:50

AlexSV написав:tatop Можно пойти чуть дальше - http://baza.comments.ua/b/1276 и выйти на это - http://baza.comments.ua/b/3850

О. це вже мене троха заспокоїло.
Можливо дійсно, якийсь елемент комерційної таємниці.
Клюєви в банку є.
З гілки йду, мої кошти в Активі співрозмірні з ризиками, які я для себе оцінив чисто субєктивно.
А там, час покаже.
tatop

Заблокований
Подякував: 1 раз.
Подякували: 410 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 14 бер, 2013 23:00

В Активі поточний рахунок (2620...) обізвали накопичувальним а картковий (2625...) поточним. Це щоб в тарифах можна було зорієнтуватися.
Це під їх базовий пакет (з презентаційною карткою).
tatop

Заблокований
Подякував: 1 раз.
Подякували: 410 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 18 бер, 2013 15:28

Нещодавно закінчився досить товстий депозит - гроші в центральному київському відділенні віддавали спокійно, попередньо зателефонувавши щодо подальшої долі коштів. Вирішив продовжити співпрацю на свій страх та ризик.
Взагалі Актив справляє враження "консервативного банку",в якому мало змін як на гірше так і на краще. Колишньому вкладнику "Надр" або "Привату" про що ще можна мріяти? :) Але робота з вкладником майже ніяка, он-лайн банкінг в глибокий розробці вже який рік... По картках влітку зробили невигідні умови. Це ж треба було в договір написати, що банк має право на свій розсуд блокувати кошти на картці(менеджери такі менеджери). Але святе місце порожнім не буває-успішно користуюся цими сервісами від інших банківських установ.
Донор

Подякував: 17 раз.
Подякували: 21 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 19 бер, 2013 10:59

Донор написав:Це ж треба було в договір написати, що банк має право на свій розсуд блокувати кошти на картці

Доброго дня.
Дякуємо за співпрацю з Актив-Банком.
З приводу Вашого зауваження можемо запевнити, що в договорі не передбачена можливість блокування Банком коштів на рахунку клієнта.
Згідно умов договору Банк має право заблокувати лише картку у наступних випадках:
1) В разі виникнення підозри в можливому шахрайстві.
2) При отриманні листа від підприємства про звільнення працівника з роботи, якщо він отримував заробітну плату в Банку, або якщо заробітна плата не надходила протягом 2-х місяців.
3) При припиненні зарахування пенсійних надходжень на рахунок протягом 3-х місяців.
4) В разі виникнення нестандартної заборгованості перед Банком.
Перед блокуванням картки обов’язково проводиться попередня робота з клієнтом і лише у разі крайньої необхідності картку буде заблоковано.
Ці пункти викладено в Договорі про комплексне банківське обслуговування фізичних осіб у ПАТ «КБ «АКТИВ-БАНК» розділ 7 «Права сторін» на сайті Банку - http://abank.com.ua/files/Dogovor_complex1.pdf.
Також з 1 березня 2013 року, в разі наявності депозитного вкладу, Ви можете безкоштовно отримати картку з підвищеним відсотком на залишок коштів на рахунку.
Актив-банк

Повідомлення Додано: Вів 19 бер, 2013 12:34

Шановний Актив-Банк!
Дякую за співпрацю із даним форумом.
Щодо блокування коштів на картці банком та самостійного встановлення лімітів - то такий пункт в договорі на обслуговування карткового рахунку був точно, на що я звернув увагу ваших співробітників при переоформленні карток літом 2012 року. Я пояснив їм, що це дискримінаційний пункт стосовно прав споживача і відмовився від цієї послуги. На жаль,я не зробив ксерокопії того феєричного документу, тому не можу продовжувати цю тему предметно.
Стосовно безкоштовної картки -то персонал центрального київського відділення не запропонував мені цю послугу при переоформленні депозиту 3-го березня. Отже це наводить на роздуми стосовно внутрішньої поінформованості в вашій організації. І які перспективи по он-лайн банкінгу, мабуть вже вп"яте вас запитують?
Донор

Подякував: 17 раз.
Подякували: 21 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 бер, 2013 09:44

хуторянка написав:перевод с другого банка- дошел на слудующие сутки(отправлено до полудня)
комиссии не бурут.
PS-данную сумму прошу "не считать пополнением" а засчитать как средство проверки работопригодности канала :D

это как-это, не берут? На заборе (в тарифах) же 1% за зачисление написан? Я из-за них, тарифов, депозит не открываю. Можно уточнить насчет перевода с другого банка без комисии?
turynka

Подякував: 26 раз.
Подякували: 3 раз.

Профіль

#<1 ... 5354555657 ... 882>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор