Будущие светила заняты учебой, чтобы стать светилами.
Политическая активность - удел троечников.
ІМХО однією з причиною цього закрученного став розвал совка. власникам капіталів менш боязко стало - то стали на себе одіялко перетягати. тому так - тільки через соціальні вибухи по всій планеті і різні власників капітала. тоді знову почнуть більшу пайку роботягам кидати шоб не бунтували. Re: Валютний ринок в контексті ДСКоли людина отрмує зарплату, там є сума брутто і нетто.
От коли людина перетинає поріг в 120к нетто стає половина брутто. а до цього 32% Поріг цей в когось в грудні а в когось у квітні. Як легко визначити навіть з червня це цілих пів року.
ще й лівацькі ідеї полізли а на Заході гроші заробляли, ті хто хотів та працював. ті, хто не хотів - ті теж сиділи на пайці. так, зараз цей механізм поламався - але надто багато глобальних змін. ще напевне за палестинців переймаєшся? Re: Валютний ринок в контексті ДСВласник капіталу в совку... це відразу від кілька років тюрми до розстрілу... Єдине з корисних капіталів що совок передав Україні це 800 000 000 км м житла .... Re: Валютний ринок в контексті ДСКазали, долар буде 45 при зеленському, війна...
І якось нічого такого нема Справа ж не в політичній діяльності... Справа в створенні ЗАГАЛЬНОГО розуміння як повинна розвиватись економіка... З одного боку - треба зменшувати податки.... З другого всі хочуть безоплатного навчання, щоб швидка приїхала за 5 хвилин і від раку лікували за дякую.... З третього боку( кажу як маленький капіталіст) - треба поважати людей які вкладають капітал в місця праці, тоді створяться умови для бідних -стати багатшими... Але ж коли я живу як бідний, працюю як багатий і зароблений капітал вкладаю в створення робочих місць - то половина тут присутніх заявляє що я ЖИРУЮ на бідних? В чому заключається це жирування ( ще б зрозуміло якби я жив в Монако , їздив на бугатті і мав яхту вартістю в першій 1000 яхт).. але я їзжу на фіскері(20 000 доларів) живу в квартирі (100 000 доларів) і витрачаю на життя 1000 доларів/місяць ( до речі пройшов медогляд і лікар рекомендує пройти курс лікування (постійний до смерті) вартістю в 500 доларів/місяць) Так от цих маленьких(та й навіть великих) капіталістів не поважають і пофік всім що той прибуток що дає через капітал я повинен оподаткувати від 43% щоб мати можливість купити ліки і в той самий час море тут присутніх заявляє що 23% на прибуток з пасивного капіталу-це багато. Тому й виходить Труси-Хрестик Або самостійно розуміємо що бідні мають МЕНШЕ прав за право платити менше ніж багаті.. Або постійний срач і пошуки винуватих ( не шукайте чорну кішку в темній кімнаті, особливо якщо її там немає) ПС чим поганий варіант ЛАД живе в однокімнатній вартістю в 1+ млн грн Звертається до органів соцопіки і просить дати йому субсидію розміром 10 000/місяць під заставу хати... І краще ніж зараз за 5000 - живе своїх 5-10-15 років за 15000. Приходить час і його діти пробують отримати спадок -а там напис - отримаєте ПІСЛЯ сплати субсидій які надані були її власнику... Хочете -вступайте у власність на хочете - отримуйте від держави різницю між вартістю і тим що вже отримав ЛАД ( ясно що по заниженому коефіцієнту) якщо ж йому виплатили більше ніж вона коштує - квартира переходить у власність Держави і виставляється в обмінний фонд або на продаж (обмінний-це ж хтось закладе трьохкімнатну в Києві, хтось хатинку під Полтавою....) І дивишся, а з 11 млн пенсіонерів - 3-5 млн РІЗКО покращили своє життя БЕЗ навантаження на Бюджет. Моя Вам порада Пенрш ніж висувати якусь гіпотезу-перевірте її дієздатність на собі. 1 Хто з прямих родичів брав на себе зобовязання погіршити своє життя тільки щоб Ви жили краще? ( це всередині системи - сімя) 2 Хто з дальніх родичів брав на себе зобовязання погіршити своє життя щоб Ви жили краще ?( це ще також всередині системи ) 3 Хто з сусідів( 100 метрів навколо вас) брав на себе зобовязання погіршити своє життя щоб вам жилось краще? ( це вже зовні системи , але ще союзні звязки) 4 Хто з протилежної частини України брав на себе зобовязання погіршити своє життя щоб вам жилось краще ? ( це вже зовні системи) 5 Останнє Хто з інших країн брав на себе зобовязання погіршити своє життя щоб Ви жили краще ? ПС я передбачу відповіді Позитивна - на перше питання (батьки/бабусі/діти) - але це всередині системи Позитивна - на останнє питання ( гранти), але це не всі хто живе погіршує життя для малої кількості... при чому настільки малої що математично вона нуль... Скільки грантів отримала Україна в порівнянні з ВВП ? От тільки нюанс Гранти -це не правило , це виключення з правила, яке підтверджує загальне правило. Re: Валютний ринок в контексті ДСНавіщо мені перевіряти її на собі, коли існують Україна, Польща, Румунія, Греція, Білорусь, ... які вже доказали життєздатність гіпотези. В нас прямо зараз половина бюджету - пільговий кредит, який не потрібно повертати.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||