Hotab писал(а):вояка потрібен державі і платнику податків? Потрібен
Вояка потрібен останні 12 рочків))) з 91-го вояка не був потрібен. та отримував копійки... Правда? Тому або хрестик, або труси. По друге - всі вояками не підуть. бо нікому тоді буде спонсорувати той "атракціон щедрості" від держави... Ой... Від пересічних. Вірно? Так само не потрібні 25 млн суддів, ментів та всіх інших. Місця - обмежені. Комусь потрібно працювати і в МАКу, і будинки для тих самих вояк будувати... Не працює воно так, пане.
Вояка потрібен останні 12 рочків))) з 91-го вояка не був потрібен. та отримував копійки... Правда? Тому або хрестик, або труси.
Все в порядку з трусАми. Вояка отримував копійки завжди , і зараз теж (відповідно до виконуваних ним завдань і ризиків). Пруф - відсутність черги виконувати ці завдання. Але ж ви кажете що не треба і цього давати (квартиру), бо несправедливо начебто.
По друге - всі вояками не підуть.
По перше до «всі» дуже далеко, бо скільки ту армію скорочували кратно, а все одно не було і на ту кількість бажаючих на контракт. По друге це самобалансована система . Буде великий попит , можна було б підняти вимоги, підняти якість. А зараз якість «всі хто хоче і може».
Дюрі-бачі писал(а):2. забили великий болт і роками нічого не платять. Серед них є 2 підкатегорії: дуже розумні, які пропонують "подати на них в суд, а вони доведуть, що послуги надані неналежної якості" і алкаші, яким просто все до лампочки.
Отакі дюже розумні потім по результатам суду просто платять, але нажаль з великими затримками
budivelnik писал(а):яка отримала 100 000 - с платила з них 8000 і розповідає що дурень той двірник який отримав 10000 і сплатив тих самих 8000 - точно не меценат.. Жлоб - може бути самозакоханий павич - також може бути.. Але не меценат...
от нащо ви з себе дурника корчите і починаєте пересмикувати? ви що знімете шляпу перед тим в кого офіційна зп 150К з усіма наслідками у вигляді офіційних податків? так якщо ніхто спасибі не скаже за те що ти наповнюєш бюджет - то нащо паритися?
Навіщо мені перед дурнем когось корчити? За останні 5 років я заплатив в Бюдет близько 3 млн грн і ще близько 1,5 млн задонатив в ЗСУ.... Тому Я знаю ради чого ПАРЮСЬ А ти мені тут фігвами малюєш. Спочатку попарся хоча б для себе оплативши свою освіту і пенсію своїх батьків.. а вже потім пальци вєєром розставляй...
budivelnik писал(а):Чим БАГАТША людина ТИМ більше благ вона використовує.
Нічого подібного. Все навпаки. Схоже, вихід на пенсію змінив ваш світогляд
1 З якого будуна такий висновок? 2 Бідний стоїть в черзі цілий день за довідкою , а багатий хоче щоб він коли йому потрібно тоді й прийшов... за такою ж довідкою Отже для багатого треба щоб було більше місць видачі довідок, а місця фінансуються з бюджету
sergey_sryvkin писал(а):
budivelnik писал(а):Простий приклад Скільки бідних ходили на Євро 2012 ? А скільки на це витратила Держава будуючи дороги-стадіони. Так понти... але понти якраз цікавили БАГАТИХ
Не знаю, я не ходив. Як на мене той футбол це розвага для люмпена як раз... А щодо понтів - більшість багатих людей, яких я знав, ходили в джинсах і не "понтовались". А ось люмпен завжди намагався купити айфон, чи яскраву тачку в кредит, чи ще десь випендритись...
1 Якщо Ви не ходите на футбол то напевно займаєтесь якимось іншим видом відпочинку, наприклад Театр ... який також фінансується(дотується) державою 2 Давайте визначимось з терміном люмпен Для мене люмпен це людина яка живе за субсидії від Держави... І якщо вона може купити автомобіль , нехай і в кредит -вона точно не люмпен. 3 При цьому є ще ПАДЛО - це людина яка має айфон/машину/квартиру.. а податків сплатила менше ніж Держава витратила на безкоштовне навчання в першому класі.. А про те що треба ще й батькам пенсію платити -ці взагалі незаморочуються 4 Тільки відносно багаті користаються тим що їм не потрібно підтверджувати свій статус у вигляді дорогого авто чи одягу... Але є нюанс Менше 1% цих відносно багатих вдягаються на 7-му кілометрі, а 99% , хоч і ходять в джинасах... але деколи ці джинст дорожчі від костюма Армані... і взуття протерте було напевно тільки в Сороса... і то швидше за все з якогось крокодила...
sergey_sryvkin писал(а):
budivelnik писал(а):Друге - скільком бідним цікаво що розробляють науковці ? Але ж вони платять
А скільком багатим то цікаво?.. І що ті науковці розробили? Приклад пальцем у небо, як на мене.
Те що наші науковці по статистиці витрачають 0,35% ВВП (1% Бюджету) а віддачі дають на 0,01% ( по словам науковця Дюра-Бачі)- це проблема.. Але ті самі зміни в телефонах/машинах/медицині - це витрати/досягнення науки.. І хто в першу чергу цим користується? Бідний який живе від зарплати до зарплати і при цьому в структурі його розходів 50% їжа/30% одяг/10% комуналка Чи багатий в кого є і машина і побутова електроніка і підписка на всі телеканали ?
барабашов писал(а):Налоги ж наверно чисто от всей щедрости души платились а не по норме закона(о торговле бухлом и куревом)???
Я щось не зрозумів? Я що комусь пропонував платити від щедрості душевної чи більше ніж по закону? Я за те щоб було менше хитровимаханих ( які адвокату чи аудитору ( чи хабар податківцю/силовику)платять більше за консультацію як не платити податки ніж сам розмір податків?) І за те щоб було більше порядних , які так само як я виходять на загал і кажуть Я сплатив стільки то згідно закону. Я б хотів щоб користувались МОЇМ прикладом, а не прикладом хитровимаханих
Shaman писал(а):є купюра японська єна 10 000, є корейська вона 50 000. й теж живуть...
Так и у нас самих на недавно купюра была Станку-то всё равно что на бумаге рисовать. Тут больше интересно означает ли это, что порог расчёта для обязательного безнала (вроде, 150к сейчас, а если это не между физиками, то и меньше) тоже в два раза поднимут? Потому, что иначе не понятно для чего новая бумажка.