|
Валютний ринок в контексті ДС |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: Суб 09 сер, 2025 17:52
asti написав: Investor_K написав: Hotab написав:smdtranz Я не віддавав їм ніколи з дисконтом. Є державні банки, вони беруть весь мотлох (але не периферійні відділення). Накопичив - скинув без втрат , і все.
А для чого накопичувати мотлох, щоб потім мати з ним гемор?
То все дуже просто - різниця в ціні. Накупив дешевого мотлоху, скинув в умовний ощад, а через тиждень зняв синій. Ото таке...
що значить — «скинув»? Поклав на депо , здав по курсу прийомки ? В обох випадках питаннь більше ніж відповідей. Якщо депо то чи треба буде підтверджувати дохід ? Бо фінсон потім ай яй яй зробить. Якщо здав по курсу , ну так на спреді втратив все.
-
yama
-
-
- Подякував: 9258 раз.
- Подякували: 1080 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 09 сер, 2025 17:04
prodigy написав: Investor_K написав:Мабуть так воно і є
тільки, якщо на касі працює знайома, чи навіть родичка. ніхто вам за "дякую" не поміняє, треба хоч піцу замовити дівчатам
Навіщо ці реверанси? - в одному відділенні кладеш, у іншому забираєш, а піцу замовляєш собі коханому! 😚😚😚
-
asti
-
-
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 763 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 09 сер, 2025 16:46
Investor_K написав:Мабуть так воно і є
тільки, якщо на касі працює знайома, чи навіть родичка. ніхто вам за "дякую" не поміняє, треба хоч піцу замовити дівчатам
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3405 раз.
- Подякували: 3368 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Суб 09 сер, 2025 16:19
asti написав: Investor_K написав: Hotab написав:smdtranz Я не віддавав їм ніколи з дисконтом. Є державні банки, вони беруть весь мотлох (але не периферійні відділення). Накопичив - скинув без втрат , і все.
То все дуже просто - різниця в ціні. Накупив дешевого мотлоху, скинув в умовний ощад, а через тиждень зняв синій. Ото таке...
Мабуть так воно і є
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 924 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 09 сер, 2025 15:26
Hotab написав: vitaxa2006 написав: yama написав:хто міняв у Львові нещодавно білі долари на сині , яка комісія ?
А навіщо це робити? Приймають і ті, і ті. На угодах по купівлі-продажу нерухомості, авто, криптовалюти приймають і ті і ті. Ще й комісію платити. Та ну....
Оптові обмінки візьмуть білі (або потерті сині) з дисконтом. Неважливо навіщо ви до них зайшли: купити за них євро, чи кріпту, чи перекинути по Україні чи світу. При купівлі нерухомості чи авто продавець може поставити умову «лише сині». Може бути і посланий, але якщо його обʼєкт дійсно цікавий, то доведеться виконати умову. Багато країн світу вже не приймає зовсім білі. Або дисконт доходить до 20%+. А загалом не заважайте мені відправити Яму в Сихівський ТЦК.
Я думаю вони приймуть і білими , а звідки любов саме до сихівського ? Там дійсно найдешевше ? Чому не інший якийсь ? Я просто зараз не хочу нічого в них купувати. Бо буде як з сертифікатом про щеплення, як тільки купив одразу ковід відмінили, тому і тут так само , як тільки щось куплю - війну відмінять. Тому дякую , більше на такі інвестиції я не ведусь.
-
yama
-
-
- Подякував: 9258 раз.
- Подякували: 1080 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 09 сер, 2025 13:02
Сумнівний «бізнес». Мотлох і сам накопичується, якщо не ходити з лупою і лінійкою по життю , міряючи банкноти.
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 398 раз.
- Подякували: 2606 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
8
5
Додано: Суб 09 сер, 2025 12:56
Investor_K написав: Hotab написав:smdtranz Я не віддавав їм ніколи з дисконтом. Є державні банки, вони беруть весь мотлох (але не периферійні відділення). Накопичив - скинув без втрат , і все.
-
asti
-
-
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 763 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 08 сер, 2025 16:45
Hotab написав:smdtranz Я не віддавав їм ніколи з дисконтом. Є державні банки, вони беруть весь мотлох (але не периферійні відділення). Накопичив - скинув без втрат , і все.
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 924 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 08 сер, 2025 16:32
smdtranz Я не віддавав їм ніколи з дисконтом. Є державні банки, вони беруть весь мотлох (але не периферійні відділення). Накопичив - скинув без втрат , і все.
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 398 раз.
- Подякували: 2606 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
8
5
Додано: П'ят 08 сер, 2025 13:27
Тема про "синие"/"белые"/"зеленые" доллары США придумана для "дополнительного заработка". Хорошо это, или плохо - вопрос открытый. Каждый зарабатывает в этом мире, как может))
-
Victor8
-
-
- Подякував: 59 раз.
- Подякували: 215 раз.
-
-
Профіль
-
-
1