|
Валютний ринок в контексті ДС |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: Чет 22 чер, 2023 17:52
Victor8 написав:Когда клиент забирает USD с приват-вклада, то у него есть право выбора, какие USD забирать. Например: "Хочу только синие USD, в идеальном состоянии, лучше из новой пачки, с номерами подряд" 
Да, выбор есть: можно забирать, можно оставить банку. Только что в Сенсе наблюдал: - Дайте мне синими! - Нет у меня синих. И по распоследней инструкции НБУ те белые 2003 года, что я вам сейчас дала, являются законными платёжныи средствами. - Да вы сами их не примете потом! Вот у меня купюра 1996 года, которую мне тоже Альфа выдала год назад и теперь не берёте! - Год нам не важен, а купюра по той же инструкции считается ветхой, поэтому не берём. Нужно было год назад не брать.
-
moveton
-
-
- Подякував: 65 раз.
- Подякували: 706 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
6
Додано: Чет 22 чер, 2023 17:56
Victor8 написав:asti написав:Так що там, можна вже кормити зелені тумби нікому не потрібним?
Отзывы разные по этому поводу. Одни говорят, что терминал "принял" все банкноты USD "без вопросов". А у некоторых людей - "не принял" все банкноты USD, часть "вернул" обратно...
Так тумба и не панацея от всех бед. Можно подумать, что раньше прям всё принимала... Вот у человека тогда только с 11-го раза получилось 😆
-
FinTech
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 202 раз.
-
-
Профіль
-
-
26
Додано: Чет 22 чер, 2023 18:30
Alien написав: yama написав:Але банкрутства банків теж бувають , так є Фонд гарантування вкладів, але уе додаткові проблеми навіть якщо повернуть , як швидко ? А може гроші швидше девальвують ніж вам їх повернуть ?
Вибачте ви починаєте юлити. Ви чітко писали що "мої батьки втратили в ощад банку УРСР тисячі рублів" - тепер виявляється що не бітьки а дід, і не в ощаді, а в ОВДП (я так розумію мова йшла по державні облігації які були популярні до 60 років минулого сторіччя), і не втратив, а отримав облігаціями які не зміг далі реалізувати. Далі пишете про можливі банкрутства - а який саме Ощадбанк УРСР збанкрутував? Не розумію. Ну і так далі і тому подібне. Вибачте я не звик спілкуватись з людьми які пишуть про одне, думають про друге, а на мають на увазі взагалі третє. "Реальний світ", який ви згадали, він між інших існує і в чітких недвозначних формулюваннях теж. Можете звичайно називати це високими матеріями, але моє питання якраз було чітко сформульовано і стосувалось чітких ваших висловлювань - тепер я бачу - що то якраз було зовсім не "про втрати батьків в ощаді", але за таких обставин що саме було у вас на думці коли ви то все писали зрозуміти було неможливо. Зокрема - я не зміг. Вибачайте!
Між облігаціями і ощадбанком там були крапки , це були різні речення . Облігації - дідо . Гроші - батьки. Там всюди є окремі речення . ДАвайте тезисами Гроші в банку тримати погано : - проблема вчасно забрати саме тоді коли тобі треба, тобто не оперативний доступ до грошей, в себе під матрацом гроші доступніше ніж в банку ( причини можуть бути різні як звичайні - не прийшов час виплати депозиту, до будь-яких інших) Оперативний доступ до грошей надзвичайно важливий ніколи не вгадаєш коли можуть бути потрібні гроші терміново. - взагалі відсутність реальних джерел впливу на повернення грошей тарый индеец приходит в банк и просит займ на 500 долларов. Банковский работник начинает оформлять бумаги. - Что ты собираешься делать с этими деньгами? - спрашивает он индейца. - Я поеду в город продавать украшения, которые я сделал. - Что у тебя есть для обеспечения залога? - Я не знаю, что такое "Залог", - говорит индеец. - Ну залог это нечто такое, что имеет ценность и может покрыть стоимость займа. У тебя есть автомобиль? - Есть, грузовичок 1949 года выпуска... - Нет, это не годится, - говорит банковский работник, - может, у тебя есть скот? - Да, у меня есть лошадь... - Сколько ей лет? - Не знаю, у нее уже нет зубов, чтоб определить... В конце концов индейцу оформляют займ и выдают 500 долларов. Спустя несколько недель индеец снова приходит в банк, достает пачку денег и возвращает займ. - Что ты собираешься делать с остальными деньгами? - спрашивает его тот же работник. - Положу в вигвам, - говорит индеец. - Ты можешь сделать депозит в нашем банке. - Я не знаю, что такое "Депозит", - отвечает индеец - Ну ты отдаешь свои деньги банку, банк заботится о них, а когда тебе нужны деньги, ты их можешь взять... Старый индеец подумал и спросил: - А что у банка есть в залог?
це вибачайте за аткий старий бородатий анекдот , але певно є ще хтось хто його не знає . Просто так відати комусь гроші не отирмавши нічого взамін крім чесного слова . В цивілізованих країнах старого світу останні кілька років не було потрясінь , ми поки що до цивилізованих не відносимось , та й потрясінь наприклад існує ймовірність про яку сказав сам президент України теракту на ЗАЕС та інсує ймовірність використання рф такичного ядерного озброєння , про яку сказав перзидент США Байден (можна казати що в нього стареча деменція , але і спростування заяви не було , а ранніше прецеденти спростування БУЛИ ) обидві ці події я оцінюю, як високо ймовірні тобто ймовірність настання хочаб однієї з двох на мою думку 90% Тож пропоную розглянути що буде з : - Валютним ринок в контексті цих подій. - що буде з Вашими депозитами термін видачі яких буде через три місяці після теракту на ЗАЕС ( я думаю вам їх видадуть ) - що буде з моїми кредитами в гривні ? , - що буде з моєю гривнею в мене під матрацом у Львові - що буде з моїм доларом в мене під матрацом у Львові [/b] Я пропоную всім віджартуватися і \ або проігнорувати ці питання як не серйозні , так само як всі ігнорували тут фактор можливості настання повномасштабної війни ( або рвали на собі футболку що такої не буде різні персонажі в тому числі і той який сам себе називав масоном ) називаючи мене агентом кремля який провдить ІПСО ( інформаційно психологічну операцію) по залякуванню українців. 
-
yama
-
-
- Подякував: 9203 раз.
- Подякували: 1071 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 23 чер, 2023 01:22
konstantin kirovograd Судя по тому, что на Каховскую дамбу курс гривны никак не отреагировал, значит и на ЗАЭС не шелохнется. Крепчайшая валюта.
-
antey1969
-
1
-
- Подякував: 1701 раз.
- Подякували: 3641 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
1
Додано: П'ят 23 чер, 2023 10:26
Очікується ще більше надходження іноземної валюти до України.
Президент України Володимир Зеленський підписав закон про відновлення великої приватизації (3137-IX), який Верховна Рада прийняла 30 травня. Про це говориться у повідомленні Фонду державного майна України.
«Завдяки спільній роботі Президента, Верховної Ради та уряду ми відновлюємо велику приватизацію. Залучення приватних інвестицій у державні підприємства — це нові технології, модернізація економіки, розвиток інфраструктури та підвищення конкурентоспроможності нашої країни», — підкреслив голова ФДМУ Рустем Умєров.
-
Victor8
-
-
- Подякував: 59 раз.
- Подякували: 213 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: П'ят 23 чер, 2023 11:50
Опять мне втюхнули не понятную купюру, дома только обнаружил. Как думаете, сильно критично? 
-
sailed
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 160 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 23 чер, 2023 13:13
sailed написав:Опять мне втюхнули не понятную купюру, дома только обнаружил. Как думаете, сильно критично? 
Наразі - критично. Як курс почне зростати - ніхто й не помітить... "Тумба" забере.
-
Grey001
-
-
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 105 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 23 чер, 2023 13:57
Тут мені один свою думку сказав на рахунок курсу долара)) Каже, що "курс долара і після війни не будуть піднімати, а підніматимуть лише ціни на все... - так вони хочуть побороти контрабанду... наприклад, цигарки - в нас вони коштують 2$ а в інших країнах - значно дорожче... - от вони(влада) і хочуть +/- зрівняти ціни, щоб було не вигідно возити контрабанду." То може з таким успіхом зміцнити гривню до 8 і буде пачка цигарок коштувати 10$ Як тобі таке, Ілон Маск?© 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: П'ят 23 чер, 2023 13:59
"sailed" Опять мне втюхнули не понятную купюру, дома только обнаружил. Как думаете, сильно критично?
окрім помітки щей дуже і дуже зношена і в деяких місцях зігнута, я б таку в обмінці не взяв, навіть без цієїспомітки. Я беру виключно зараз такі банкнтои., які мають ідеальний стан, "з під друкарського станка", навіть муха не сиділа. а в якому стані сторона банкноти, там де портрет?
-
Yuri_61
-
-
- Подякував: 378 раз.
- Подякували: 474 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 23 чер, 2023 14:56
Yuri_61 написав:окрім помітки щей дуже і дуже зношена і в деяких місцях зігнута, я б таку в обмінці не взяв, навіть без цієїспомітки. Я беру виключно зараз такі банкнтои., які мають ідеальний стан, "з під друкарського станка", навіть муха не сиділа.
Такими темпами очень скоро придется носить доллары в специальном футляре, с кондиционером и подготовкой воздуха, как свитки древнего Египта  Тогда уже точно это не деньги будут, а совсем что-то другое. Не доходите до абсурда!
-
yuri_m
-
-
- Подякував: 92 раз.
- Подякували: 865 раз.
-
-
Профіль
-
-
1