Валютний ринок в контексті ДС

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 1059310594105951059610597 ... 11942>

Який курс долара Ви прогнозуєте на 01.08.2025?

Опитування проводиться до П'ят 01 сер, 2025 15:44

Валютний ринок в контексті ДС 5.9 5 46
40,00-40,50
0
0
40,50-41,00
0
0
41,00-41,50
4%
2
41,50-42,00
39%
18
42,00-42,50
28%
13
42,50-43,00
9%
4
43,00-43,50
2%
1
43,50-44,00
2%
1
44,00-44,50
0
0
44,50-45,00
0
0
45,00-45,50
0
0
45,50-46,00
7%
3
Більше 46,00
9%
4
Всього голосів : 46
Повідомлення Додано: Чет 22 чер, 2023 17:52

Victor8 написав:Когда клиент забирает USD с приват-вклада, то у него есть право выбора, какие USD забирать.

Например: "Хочу только синие USD, в идеальном состоянии, лучше из новой пачки, с номерами подряд" :mrgreen:

Да, выбор есть: можно забирать, можно оставить банку. Только что в Сенсе наблюдал:
- Дайте мне синими!
- Нет у меня синих. И по распоследней инструкции НБУ те белые 2003 года, что я вам сейчас дала, являются законными платёжныи средствами.
- Да вы сами их не примете потом! Вот у меня купюра 1996 года, которую мне тоже Альфа выдала год назад и теперь не берёте!
- Год нам не важен, а купюра по той же инструкции считается ветхой, поэтому не берём. Нужно было год назад не брать.
moveton

Подякував: 65 раз.
Подякували: 706 раз.

Профіль

1
6
Повідомлення Додано: Чет 22 чер, 2023 17:56

Victor8 написав:
asti написав:Так що там, можна вже кормити зелені тумби
нікому не потрібним?

Отзывы разные по этому поводу.
Одни говорят, что терминал "принял" все банкноты USD "без вопросов". :shock:
А у некоторых людей - "не принял" все банкноты USD, часть "вернул" обратно...

Так тумба и не панацея от всех бед.
Можно подумать, что раньше прям всё принимала...
Вот у человека тогда только с 11-го раза получилось 😆
FinTech

Подякував: 4 раз.
Подякували: 202 раз.

Профіль

26
Повідомлення Додано: Чет 22 чер, 2023 18:30

Alien написав:
  yama написав:Але банкрутства банків теж бувають , так є Фонд гарантування вкладів, але уе додаткові проблеми навіть якщо повернуть , як швидко ? А може гроші швидше девальвують ніж вам їх повернуть ?
Вибачте ви починаєте юлити. Ви чітко писали що "мої батьки втратили в ощад банку УРСР тисячі рублів" - тепер виявляється що не бітьки а дід, і не в ощаді, а в ОВДП (я так розумію мова йшла по державні облігації які були популярні до 60 років минулого сторіччя), і не втратив, а отримав облігаціями які не зміг далі реалізувати. Далі пишете про можливі банкрутства - а який саме Ощадбанк УРСР збанкрутував? Не розумію. Ну і так далі і тому подібне. Вибачте я не звик спілкуватись з людьми які пишуть про одне, думають про друге, а на мають на увазі взагалі третє. "Реальний світ", який ви згадали, він між інших існує і в чітких недвозначних формулюваннях теж. Можете звичайно називати це високими матеріями, але моє питання якраз було чітко сформульовано і стосувалось чітких ваших висловлювань - тепер я бачу - що то якраз було зовсім не "про втрати батьків в ощаді", але за таких обставин що саме було у вас на думці коли ви то все писали зрозуміти було неможливо. Зокрема - я не зміг. Вибачайте!
Між облігаціями і ощадбанком там були крапки , це були різні речення . Облігації - дідо . Гроші - батьки. Там всюди є окремі речення . ДАвайте тезисами
Гроші в банку тримати погано :
- проблема вчасно забрати саме тоді коли тобі треба, тобто не оперативний доступ до грошей, в себе під матрацом гроші доступніше ніж в банку ( причини можуть бути різні як звичайні - не прийшов час виплати депозиту,
до будь-яких інших) Оперативний доступ до грошей надзвичайно важливий ніколи не вгадаєш коли можуть бути потрібні гроші терміново.
- взагалі відсутність реальних джерел впливу на повернення грошей
тарый индеец приходит в банк и просит займ на 500 долларов. Банковский
работник начинает оформлять бумаги.
- Что ты собираешься делать с этими деньгами? - спрашивает он индейца.
- Я поеду в город продавать украшения, которые я сделал.
- Что у тебя есть для обеспечения залога?
- Я не знаю, что такое "Залог", - говорит индеец.
- Ну залог это нечто такое, что имеет ценность и может покрыть стоимость
займа. У тебя есть автомобиль?
- Есть, грузовичок 1949 года выпуска...
- Нет, это не годится, - говорит банковский работник, - может, у тебя
есть скот?
- Да, у меня есть лошадь...
- Сколько ей лет?
- Не знаю, у нее уже нет зубов, чтоб определить...
В конце концов индейцу оформляют займ и выдают 500 долларов. Спустя
несколько недель индеец снова приходит в банк, достает пачку денег и
возвращает займ.
- Что ты собираешься делать с остальными деньгами? - спрашивает его тот
же работник.
- Положу в вигвам, - говорит индеец.
- Ты можешь сделать депозит в нашем банке.
- Я не знаю, что такое "Депозит", - отвечает индеец
- Ну ты отдаешь свои деньги банку, банк заботится о них, а когда тебе
нужны деньги, ты их можешь взять...
Старый индеец подумал и спросил:
- А что у банка есть в залог?

це вибачайте за аткий старий бородатий анекдот , але певно є ще хтось хто його не знає . Просто так відати комусь гроші не отирмавши нічого взамін крім чесного слова . В цивілізованих країнах старого світу останні кілька років не було потрясінь , ми поки що до цивилізованих не відносимось , та й потрясінь наприклад існує ймовірність про яку сказав сам президент України теракту на ЗАЕС та інсує ймовірність використання рф такичного ядерного озброєння , про яку сказав перзидент США Байден (можна казати що в нього стареча деменція , але і спростування заяви не було , а ранніше прецеденти спростування БУЛИ ) обидві ці події я оцінюю, як високо ймовірні тобто ймовірність настання хочаб однієї з двох на мою думку 90%
Тож пропоную розглянути що буде з :
- Валютним ринок в контексті цих подій.

- що буде з Вашими депозитами термін видачі яких буде через три місяці після теракту на ЗАЕС ( я думаю вам їх видадуть )
- що буде з моїми кредитами в гривні ? ,
- що буде з моєю гривнею в мене під матрацом у Львові
- що буде з моїм доларом в мене під матрацом у Львові [/b]
Я пропоную всім віджартуватися і \ або проігнорувати ці питання як не серйозні , так само як всі ігнорували тут фактор можливості настання повномасштабної війни ( або рвали на собі футболку що такої не буде різні персонажі в тому числі і той який сам себе називав масоном ) називаючи мене агентом кремля який провдить ІПСО ( інформаційно психологічну операцію) по залякуванню українців. :?
yama

Подякував: 9203 раз.
Подякували: 1071 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 23 чер, 2023 01:22

konstantin kirovograd
Судя по тому, что на Каховскую дамбу курс гривны никак не отреагировал, значит и на ЗАЭС не шелохнется.
Крепчайшая валюта.
antey1969
1

Подякував: 1701 раз.
Подякували: 3641 раз.

Профіль

2
2
1
Повідомлення Додано: П'ят 23 чер, 2023 10:26

Очікується ще більше надходження іноземної валюти до України.

Президент України Володимир Зеленський підписав закон про відновлення великої приватизації (3137-IX), який Верховна Рада прийняла 30 травня. Про це говориться у повідомленні Фонду державного майна України.

«‎Завдяки спільній роботі Президента, Верховної Ради та уряду ми відновлюємо велику приватизацію. Залучення приватних інвестицій у державні підприємства — це нові технології, модернізація економіки, розвиток інфраструктури та підвищення конкурентоспроможності нашої країни»‎, — підкреслив голова ФДМУ Рустем Умєров.
Victor8

Подякував: 59 раз.
Подякували: 213 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: П'ят 23 чер, 2023 11:50

Re: Валютний ринок в контексті ДС

Опять мне втюхнули не понятную купюру, дома только обнаружил. Как думаете, сильно критично?
Зображення
sailed

Подякував: 34 раз.
Подякували: 160 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 23 чер, 2023 13:13

sailed написав:Опять мне втюхнули не понятную купюру, дома только обнаружил. Как думаете, сильно критично?
Зображення

Наразі - критично. Як курс почне зростати - ніхто й не помітить...

"Тумба" забере.
Grey001

Подякував: 110 раз.
Подякували: 105 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 23 чер, 2023 13:57

Новини з полонини!©))

Тут мені один свою думку сказав на рахунок курсу долара))
Каже, що "курс долара і після війни не будуть піднімати, а підніматимуть лише ціни на все... - так вони хочуть побороти контрабанду... наприклад, цигарки - в нас вони коштують 2$ а в інших країнах - значно дорожче... - от вони(влада) і хочуть +/- зрівняти ціни, щоб було не вигідно возити контрабанду."
:D

То може з таким успіхом зміцнити гривню до 8 і буде пачка цигарок коштувати 10$ :mrgreen:

Як тобі таке, Ілон Маск?© :mrgreen:
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: П'ят 23 чер, 2023 13:59

"sailed" Опять мне втюхнули не понятную купюру, дома только обнаружил. Как думаете, сильно критично?

окрім помітки щей дуже і дуже зношена і в деяких місцях зігнута, я б таку в обмінці не взяв, навіть без цієїспомітки. Я беру виключно зараз такі банкнтои., які мають ідеальний стан, "з під друкарського станка", навіть муха не сиділа.
а в якому стані сторона банкноти, там де портрет?
Yuri_61

Подякував: 378 раз.
Подякували: 474 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 23 чер, 2023 14:56

Yuri_61 написав:окрім помітки щей дуже і дуже зношена і в деяких місцях зігнута, я б таку в обмінці не взяв, навіть без цієїспомітки. Я беру виключно зараз такі банкнтои., які мають ідеальний стан, "з під друкарського станка", навіть муха не сиділа.

Такими темпами очень скоро придется носить доллары в специальном футляре, с кондиционером и подготовкой воздуха, как свитки древнего Египта :mrgreen: Тогда уже точно это не деньги будут, а совсем что-то другое. Не доходите до абсурда!
yuri_m

Подякував: 92 раз.
Подякували: 865 раз.

Профіль

1
2
  #<1 ... 1059310594105951059610597 ... 11942>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему