|
Валютний ринок в контексті ДС |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: П'ят 08 бер, 2024 21:22
reef , А Вам верить можно?
Леонид Броневой в роли Генриха Мюллера хлопает вас по плечу и злорадно хохочет))
-
Hotab
-
-
- Подякував: 401 раз.
- Подякували: 2434 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: П'ят 08 бер, 2024 21:52
Shaman написав: striped написав: Shaman написав:те, що було написано - така й відповідь. написано - які б цифри не були опубліковані, я їм не повірю. яку дискусію ви очікували? 
Там чуть выше Вас уже спросили - откуда Вы видите что оттока не произошло? Я тоже спросил - на основании КАКИХ ЦИФР Вы это утверждаете? Да, я согласен с теми, кто говорит, что работа главы НБУ вещать о "все хорошо, прекрасная маркиза..." и именно поэтому я не поверю даже тогда, когда/если выйдут цифры от НБУ (хотя бы потому что в памяти тех, кто не вчера здесь появился, есть и прием "корректировка статистики" от НБУ). Но вместо того, чтобы ответить на прямой вопрос - Вы решили обсудить мое личное мнение и меня. Ок. Именно потому форум и потерял так много пользователей, которым было что сказать и которых было интересно читать. Именно потому не пишу, а "зявляюсь". Еще раз благодарю за внимание ко мне, но продолжать не стоит.
стандартний демагогічний підхід, тому можемо закінчити після моєї відповіді  ще цифр немає, але я відштовхуюсь від слів голови НБУ, бо на відміну від вас я знаю, що таке вартість слів, й дуже сумніваюсь, що на біле він буде казати чорне. ви напевне можете, він - ні. дочекаємось звіту, й побачимо. але я знаю, де його дивитись  а ви? чи ви можете лише когось цитувати з інету, а самостійно звіти НБУ вивчати - це нецікаво (а насправді не так легко) можете навести приклад корегування статистики НБУ? чи чергова змова? в мене теж інколи виникає така думка, але перевіряю - ні - й півроку тому були ті ж самі цифри форум саме через мене втратив дописувачів? чи пропали чергові казкарі, коли виявилася їхня маячня? насправді, тут не так багато людей, які добре розбирається в звітності самостійно, а не цитуючи когось. з вами не вийде дискутувати, бо ви не розбираєтесь. казки часто цікаво, але це казки. а реальні цифри - це не дуже цікаво пересічній більшості.
Дуже цікаво буде глянути на статистику чи буде відтік за березень, бо деякі учасники , в тому числі Hotab, зовсім недавно писали, що виносять із банків. І в мене так складається, що в березні 20-ку винесу ..
-
citramon
-
-
- Подякував: 31 раз.
- Подякували: 74 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 08 бер, 2024 22:00
citramon , я виніс небагато, десь екв. 15 куїв. Але ще 10 до кінця квітня вийде по терміну. Якщо партнери насиплють трохи грошей , то може в травні занесу назад. На кілька місяців. Але ще раз наголошую, я не маю інсайдів, на мене нікому не потрібно орієнтуватись. Ну і я вже є у всіх «Оберігах», а комусь може треба ще і за це перейматись.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 401 раз.
- Подякували: 2434 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: П'ят 08 бер, 2024 23:03
citramon написав: Shaman написав:стандартний демагогічний підхід, тому можемо закінчити після моєї відповіді  ще цифр немає, але я відштовхуюсь від слів голови НБУ, бо на відміну від вас я знаю, що таке вартість слів, й дуже сумніваюсь, що на біле він буде казати чорне. ви напевне можете, він - ні. дочекаємось звіту, й побачимо. але я знаю, де його дивитись  а ви? чи ви можете лише когось цитувати з інету, а самостійно звіти НБУ вивчати - це нецікаво (а насправді не так легко) можете навести приклад корегування статистики НБУ? чи чергова змова? в мене теж інколи виникає така думка, але перевіряю - ні - й півроку тому були ті ж самі цифри форум саме через мене втратив дописувачів? чи пропали чергові казкарі, коли виявилася їхня маячня? насправді, тут не так багато людей, які добре розбирається в звітності самостійно, а не цитуючи когось. з вами не вийде дискутувати, бо ви не розбираєтесь. казки часто цікаво, але це казки. а реальні цифри - це не дуже цікаво пересічній більшості.
Дуже цікаво буде глянути на статистику чи буде відтік за березень, бо деякі учасники , в тому числі Hotab, зовсім недавно писали, що виносять із банків. І в мене так складається, що в березні 20-ку винесу ..
нагадаю, звідки взялись великі суми на рахунках. а взялись вони, як не дивно, через великі виплати військовим. вони ж й залишали їх там, як це не дивує місцевих форумчан, ба більше лідер по зростанню здається Приват. питання - наскільки військових лякає питання мобілізації? це не один фактор, але навіть цей - значний.
-
Shaman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 1628 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Суб 09 бер, 2024 09:11
Признаюся щиро, я перестрахувався. Всі свої виніс з банків... ще років з 10 назад.
-
zxzx777
-
-
- Подякував: 49 раз.
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 09 бер, 2024 09:29
Ну не знаю, я напевно ризикую, але вважаю, що до виборів в США все буде +/- стабільно тому планую вигрібати у вересні-жовтні
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 889 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 09 бер, 2024 09:51
zxzx777 написав:Признаюся щиро, я перестрахувався. Всі свої виніс з банків... ще років з 10 назад.
А як же пасивний дохід?
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 915 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 09 бер, 2024 09:58
Investor_K Де їх зберігати? Це вже справа інша 
Востаннє редагувалось Долар по 4 грн в Суб 09 бер, 2024 09:59, всього редагувалось 1 раз.
-
Долар по 4 грн
-
-
- Подякував: 96 раз.
- Подякували: 21 раз.
-
-
Профіль
-
-
-
Долар по 4 грн
-
-
- Подякував: 96 раз.
- Подякували: 21 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 09 бер, 2024 10:14
для все у валютообмін цієї суми замало. хоча б більше 2 куо, щось можна закидати у валюту 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 1628 раз.
-
-
Профіль
-
-
1