|
Валютний ринок в контексті ДС |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: П'ят 08 бер, 2024 10:20
zxzx777 написав:Лера 200баксів теж коментувала - прямо перед касою. Всі памятають чим закінчилося?
Лондоном 
-
Zochan
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 148 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 08 бер, 2024 12:00
Shaman написав:цифри показують, що рівень грошей, які населення тримає у банках, не зменшується. падіння в січні було компенсовано в лютому.
И где это можно увидеть? В прошлом месяце после тех "сезонных" цифр кто-то говорил, что результаты февраля увидим после 10 марта. Лично я очень хочу увидеть эти цифры, хотя верить им я точно не буду.
-
striped
-
-
- Подякував: 3614 раз.
- Подякували: 733 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 08 бер, 2024 12:17
striped написав: Shaman написав:цифри показують, що рівень грошей, які населення тримає у банках, не зменшується. падіння в січні було компенсовано в лютому.
И где это можно увидеть? В прошлом месяце после тех "сезонных" цифр кто-то говорил, что результаты февраля увидим после 10 марта. Лично я очень хочу увидеть эти цифры, хотя верить им я точно не буду.
якщо не віриш - навіщо дивитися? знімай алюмінієву шапочку й отримуй інфо відразу з астралу 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 768 раз.
- Подякували: 1628 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: П'ят 08 бер, 2024 13:57
Shaman написав:якщо не віриш - навіщо дивитися? знімай алюмінієву шапочку й отримуй інфо відразу з астралу 
Уровень дискуссии просто образцовый. Благодарю за совет.
-
striped
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 08 бер, 2024 14:40
striped написав: Shaman написав:якщо не віриш - навіщо дивитися? знімай алюмінієву шапочку й отримуй інфо відразу з астралу 
те, що було написано - така й відповідь. написано - які б цифри не були опубліковані, я їм не повірю. яку дискусію ви очікували? 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: П'ят 08 бер, 2024 14:53
Zochan написав:zxzx777 написав:Лера 200баксів теж коментувала - прямо перед касою. Всі памятають чим закінчилося?
Лондоном 
High End .
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1871 раз.
- Подякували: 328 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 08 бер, 2024 14:57
Shaman написав: striped написав: Shaman написав:якщо не віриш - навіщо дивитися? знімай алюмінієву шапочку й отримуй інфо відразу з астралу 
те, що було написано - така й відповідь. написано - які б цифри не були опубліковані, я їм не повірю. яку дискусію ви очікували? 
Там чуть выше Вас уже спросили - откуда Вы видите что оттока не произошло? Я тоже спросил - на основании КАКИХ ЦИФР Вы это утверждаете? Да, я согласен с теми, кто говорит, что работа главы НБУ вещать о "все хорошо, прекрасная маркиза..." и именно поэтому я не поверю даже тогда, когда/если выйдут цифры от НБУ (хотя бы потому что в памяти тех, кто не вчера здесь появился, есть и прием "корректировка статистики" от НБУ). Но вместо того, чтобы ответить на прямой вопрос - Вы решили обсудить мое личное мнение и меня. Ок. Именно потому форум и потерял так много пользователей, которым было что сказать и которых было интересно читать. Именно потому не пишу, а "зявляюсь". Еще раз благодарю за внимание ко мне, но продолжать не стоит.
-
striped
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 08 бер, 2024 15:48
🇬🇧 британский фунт сегодня радует. Интересно, это уже локальный пик (к гривне), или до конца марта-апреля кабель будет еще выше...
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1871 раз.
- Подякували: 328 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 08 бер, 2024 18:03
striped написав:Там чуть выше Вас уже спросили - откуда Вы видите что оттока не произошло? Я тоже спросил - на основании КАКИХ ЦИФР Вы это утверждаете? Да, я согласен с теми, кто говорит, что работа главы НБУ вещать о "все хорошо, прекрасная маркиза..." и именно поэтому я не поверю даже тогда, когда/если выйдут цифры от НБУ (хотя бы потому что в памяти тех, кто не вчера здесь появился, есть и прием "корректировка статистики" от НБУ). Но вместо того, чтобы ответить на прямой вопрос - Вы решили обсудить мое личное мнение и меня. Ок. Именно потому форум и потерял так много пользователей, которым было что сказать и которых было интересно читать. Именно потому не пишу, а "зявляюсь". Еще раз благодарю за внимание ко мне, но продолжать не стоит.
стандартний демагогічний підхід, тому можемо закінчити після моєї відповіді  ще цифр немає, але я відштовхуюсь від слів голови НБУ, бо на відміну від вас я знаю, що таке вартість слів, й дуже сумніваюсь, що на біле він буде казати чорне. ви напевне можете, він - ні. дочекаємось звіту, й побачимо. але я знаю, де його дивитись  а ви? чи ви можете лише когось цитувати з інету, а самостійно звіти НБУ вивчати - це нецікаво (а насправді не так легко) можете навести приклад корегування статистики НБУ? чи чергова змова? в мене теж інколи виникає така думка, але перевіряю - ні - й півроку тому були ті ж самі цифри форум саме через мене втратив дописувачів? чи пропали чергові казкарі, коли виявилася їхня маячня? насправді, тут не так багато людей, які добре розбирається в звітності самостійно, а не цитуючи когось. з вами не вийде дискутувати, бо ви не розбираєтесь. казки часто цікаво, але це казки. а реальні цифри - це не дуже цікаво пересічній більшості.
Востаннє редагувалось Shaman в П'ят 08 бер, 2024 18:08, всього редагувалось 1 раз.
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: П'ят 08 бер, 2024 21:17
striped написав: Shaman написав: striped написав:Уровень дискуссии просто образцовый. Благодарю за совет.
и именно поэтому я не поверю даже тогда, когда/если выйдут цифры от НБУ (хотя бы потому что в памяти тех, кто не вчера здесь появился, есть и прием "корректировка статистики" от НБУ).
Здесь не хватает ещё одной фразы: «Я так думаю!» (С) Остаётся не закрытым ещё один вопрос: А Вам верить можно?
-
reef
-
-
- Подякував: 194 раз.
- Подякували: 198 раз.
-
-
Профіль
-
-
|