я хоч ще очікував ціну нижче закриття минулого місяця, але спустилися нижче, ... хоча поки норм, якщо низько закриємо тиждень, тоді буде дійсно пікантна ситуація,
*** також цікава думка фундаменталістів, ... нинішній помірно від'ємний торгівельний бананс України говорить більше про зменшення імпорту, чи силу експортерів?
Импорт растет более высокими темпами чем экспорт.
не схоже, сорян за питання, яке самостійно недостатньо розглянув, якщо поглянути на ці показники окремо, ... то видно, що із 2016 року був практично синхронний ріст, тільки минулорічною осінню був локальний суттєвий підскок імпорту, ... починаючи із зими 2018/2019 видно, що імпорт просів, а експорт стабільний, ... тобто на МБ більше погоду роблять експортери (= ведмеді на користь грн.), ... чим обґрунтувати ситуацію із імпортом не знаю, може імпортозаміщення грає деяку роль, чи пересіли на дешевший імпорт, чи виросла доля тіньового імпорту, +енергоносіїв стали менше потребувати, ... тільки допущення
Послезавтра мне погашают ОВГЗ на 488к гривен. Как поступить - перевложиться в гривне на короткий/долгий срок, забрать и купить $, забрать и положить гривну на текущий чтобы купить $ попозже, вложиться в недвигу, что скажете??
Investor_K написав:Доброго дня. Завтра чи післязавтра. Дешевше буде?
Намечается третье весеннее дно по доллару. Все как в прошлом году.
Причина слабой реакции налички на межбанковские скачки некоторые объяснят по глупости сезонностью и начавшимся периодом отпусков. Но на самом деле мы имеем вариант от Ющенко: дефицит гривны, который образовался за счет спроса на ОВДП.
Все, как всегда, мое собственное мнение на эти вполне несложные события на межбанке. Зарабатывают, как всегда, только те, кто владеет этой инсайдерской информацией: оценкой спроса на ОВДП (числом и качеством покупателей ОВДП), заявками банков на покупку и продажу валюты на межбанке, динамикой индекса доллара, планами НБУ по валюте.
asti написав:Послезавтра мне погашают ОВГЗ на 488к гривен. Как поступить - перевложиться в гривне на короткий/долгий срок, забрать и купить $, забрать и положить гривну на текущий чтобы купить $ попозже, вложиться в недвигу, что скажете??
Купити долар, от-от якраз буде останнє дно цього року, потім здасте бакс осінню-зимою (там видно буде), подорожає точно. В яку саме нерухомість ви хочете вкладатись з такою невеличкою сумою ?