p_vovk74 написав:Так был же ваш мессия полгода назад! Это же был ваш выбор. Разве нет?
- це, якщо "щось піде не так"!!! - висновок зроблю через рік! - але все буде добре!!!
А я підтримую Долярчика.
Все має бути Ок.
І почнемо з того, що як тільки НБУ перестане гратися в Скрутж Макдака курс стабілізується в районі 25,хоча б тимчасово на якийсь період.
Заливка - запросто стане курс МБ, а ЧР трохи посмикається артистично, аж поки ті в кого руки дрижать біля вікон обмінок не перебіжуть стадом оленів і також зменшить маржу з 80 коп. до традиційних 10-15 коп.
Що стосується економіки та політики, поки що я не бачу жодної серйозної помилки команди. Перш за все вони досить гнучкі, як тільки бачать, що є небезпека незприйняття навіть меншістю в 10-15% - дають крок назад. З другого боку - ті ,що незприймають це лише 10-15% суспільства, але саме через цю меньшість плюс через олігархічий фактор ми не побачимо мега-ривка та курси 22-23 в оглядовому майбутньому.Тобто поляками ми не станемо. Але, в цілому як там в пісні - "все буде добре".
Ну а курси, ну що ж не заслужили ми поки що стабільної та передбачуваної більш менш національної валюти, я про це ще багато сторінок тому писав, коли багато хто на тестування курсу 20 націлився.
Востаннє редагувалось Автор77 в Сер 02 жов, 2019 09:32, всього редагувалось 1 раз.
"О́лень (Cervus) — рід ссавців родини оленевих (Cervidae), велика жуйна тварина (свійська та дика) із гілчастими рогами і коротким хвостом".
Я вчора розмовляв з директором Чукотки, Він просив , а я налив йому в стаканчик водки. Ми дивились в мікроскоп строєніє генів Я дивився на дівчат, а думав про оленів.
Там дівчата, де олені красиві не голені Дивні створіння без мозгів і без коріння. Олені, олені не бриті і не голені, - олені..................
подскок дохлой кошки через две недели идём потихоньку к сентябрю 2020 г на 16.0 ЗВР огромны, ОВДП как горячие пирожки расхватывают, заробитчане наливают через край валютой закрома родины долар никомунепотрибный
Востаннє редагувалось Yuri_61 в Сер 02 жов, 2019 09:44, всього редагувалось 3 разів.
p_vovk74 написав:Так был же ваш мессия полгода назад! Это же был ваш выбор. Разве нет?
- це, якщо "щось піде не так"!!! - висновок зроблю через рік! - але все буде добре!!!
Баксик,история повторяется.
1913 год. Жандарм волокет революционера в тюрьму. 1917 год. Революционер волокет жандарма в тюрьму. 1937 год. Оба на Колыме. 1977 год. Идёт старенький жандарм и видит, как старенький революционер на углу семечками торгует. Жандарм подходит и спрашивает: " Ну и что, царь-батюшка тебе семечками мешал торговать?"