Кому не нужен, просьба отправлять мне Новой Почтой )
Я вот не жду 27, карантин еще неделю будет и потом начнет все оживать, оттаивать и спрос на импорт поползет вверх, не говоря уже о рекордных выплатах в этом году
|
|
![]() Кому не нужен, просьба отправлять мне Новой Почтой ) Я вот не жду 27, карантин еще неделю будет и потом начнет все оживать, оттаивать и спрос на импорт поползет вверх, не говоря уже о рекордных выплатах в этом году Востаннє редагувалось Sidus в Сер 20 січ, 2021 17:31, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Валютный рынок в контексте ДСМої вітання, панове.
Щось скучно тут на форумі, та й пан Орест десь пропав. Свята вже завершились. Пропоную висловити свої думки по валюті на найближчий період. Надто все останнім часом якось прогнозовано. "Катаємось" від 28,5 до 27,8-28,0 туди-назад. Також в мене є кілька запитання до товариства 1) Чи є шанс в найближчі 2-3 тижні піднятись на 30-60 копійок вгору до 29? 2) Чи слід очікувати суттєвого росту інфляції через ріст мінімалки, зарплат держслужбовців та росту комунальних послуг і відповідно додаткового тиску на курс 3) Чи прогнозуєте ви здорожчання гривні на весну-літо. Моє бачення ситуації (як читача форуму, та людини без профільної освіти). 1) Швидше так, ніж ні. Я все ж таки продовжую чекати хорошого курсу щоб накупити гривні. Хоча попередніми коливаннями теж користався просто в менших масштабах. 2) Так. Це потягне за собою ріст облікової ставки, а відповідно і ріст ставок по ОВДП. Бо перекредитовуватись конче потрібно. 3)Так. Цілком імовірно, що такий високий інтерес до коротких паперів ОВДП зумовлений потенційною можливістю заробити ще і на курсовій різниці. Наші папери стануть привабливішими для нерезидентів (через написане вище), що приведе до додаткового притоку валюти. Тобто курс має спочатку трохи вирости, а потім піти на спад. Хочу зауважити, що я не експерт і не прогнозист. Тому тапками прошу не кидатись, а висловлювати свої думки. Франківськ 25,15-18/28,25-28. Сьогодні навіть був прийом 28,20, але не довго. ![]()
1) мне кажется нет, скорее на 20-30 коп вниз ![]() 2) возможно 3) нет ![]() Аналітики BofA оцінили шанси України отримати транш МВФУ 2021 році потреба в фінансуванні повинна утримати Україну у співпраці з МВФ, вважають в BofA.
На думку експертів BofA, в України все ще є шанси на отримання траншу МВФ у січні-березні 2021 року. Такий прогноз міститься в оприлюдненому нещодавно звіті BofA Global Research, передає Banker.ua з посиланням на матеріали Інтерфакс-Україна. Згідно з оптимістичним прогнозом BofA, Україна може отримати транш МВФ в І кварталі 2021 року. У той же час, аналітики не виключають, що надання коштів може бути перенесене на квітень-червень на тлі введення заходів держрегулювання газового ринку. За словами експертів, в 2021 році потреба в фінансуванні повинна утримати Україну у співпраці з Фондом. Що ж стосується додаткових ризиків для загального інвестиційного процесу, то вони, додають в BofA, пов’язані «з обіцяним поштовхом до реформи правосуддя». Зазначимо, місія Європейського департаменту Міжнародного валютного фонду працює в Україні з 11 січня. Фахівці Фонду зайняті питаннями стосовно першого перегляду програми в форматі stand-by.
![]()
В любой непонятной ситуации - выпускай ОВГЗ (с) Как говорится, бумага все стерпит ![]() Тем временем, в системе энергетики вскоре зазияет еще одна дыра многомиллиардных размеров. Новый собственник ГТС, Магистральные газопроводы Украины (т.н. анбандлинг в исполнение норм 3-го энергопакета ЕС), отказывается оплачивать УТГ сумму его балансовой стоимости на момент передачи. А это "целых" 32 млрд грн в рассрочку на 15 лет ![]() Вспоминается китайская мудрость про дракона и сокровище ![]() Набсовет МГУ заявил о невозможности выполнять договор о покупке Оператора ГТС
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|