Вісті з "полів". Як не дивно, є реальні персонажі, які беруть готівкою зараз декілька десятків тисяч $ по 29.00. Що заважало раніше вийти - риторичне питання. Пересічні купували і по 29.30 зранку по кількасот.
Великому кораблю ПКР нічого не зробить, що неодноразово доводилося інцидентами в Ормузорській протоці. Щоб зупинити експорт з України ПТН ПНХ треба подивитися фільмів про Деніца, збудувати 1000 дизельних підводних човнів та зробити справжню морську блокаду. Все інше - пофіг. Якийсь строжевік - розчавлять як піратів, занадто багато грошей там обертається...
Ветка явно не сравнивает возможный профит с возможными рисками. Сейчас слив бакс можно заработать 5-10-15% максимум профита, а потерять можно все 100%. Я в такие игры не играю, если все обойдется - ок я не заработал, если не обойдется, ок я спас пусть не все, но достаточную часть.
Вчера пополнил свой багаж знаний по гражданской обороне умением обращаться с пулеметом Дегтярева и РПГ-7, на текущий момент котировки этих знаний повыше чем котировки доллара;)