|
Форвард Банк Forward Bank (2009 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Сер 19 гру, 2012 17:49
Получил запрос в ЛС на уточнение информации от представителя банка. Радует, что хоть здесь мониторят. А тем временем расхождение уменьшилось на 1,63 грн снова же по неизвестной причине. По результатам отпишусь.
-
Malky
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 129 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 19 гру, 2012 17:52
-VICTOR- написав: Haza написав:-VICTOR-Значить кваліфікація працівників відділення №6 (м.Києв) погана  . Мені вони сказали, що підтвердити якоюсь "бумажкою" відкритий через банкінг депозит НЕ можуть. Також сказали, що змінити логін до банкінгу НЕ можна. А насправді все можна... 
..напишить заява на імя нач відділення з проханням надати вам довідку про відкриті в банку депозити.. її задовольнять )... ви можете змінити ПАРОЛЬ..а логін - це ваш номер договору на дистанційне обслуговування..тому він не міняється
Логін в ІБ РС змінюється. Не памятаю коли змінив, але в мене це не номер договору.
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 19 гру, 2012 17:57
tatop написав: -VICTOR- написав: Haza написав:-VICTOR-Значить кваліфікація працівників відділення №6 (м.Києв) погана  . Мені вони сказали, що підтвердити якоюсь "бумажкою" відкритий через банкінг депозит НЕ можуть. Також сказали, що змінити логін до банкінгу НЕ можна. А насправді все можна... 
..напишить заява на імя нач відділення з проханням надати вам довідку про відкриті в банку депозити.. її задовольнять )... ви можете змінити ПАРОЛЬ..а логін - це ваш номер договору на дистанційне обслуговування..тому він не міняється
Логін в ІБ РС змінюється. Не памятаю коли змінив, але в мене це не номер договору.
ви впевнені??....логін-це номер договору на дистанційне обслуговування...як вас будуть ітендифікувати????..пароль міняється в настройках - це вірно 
-
-VICTOR-
-
-
- Подякував: 408 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 19 гру, 2012 18:04
-VICTOR-, коли зайти в ІБ там є така пімпочка Настройка, з самого верху. Якщо клікнути на ній, тоді можна змінити логін.
-
tatop
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 19 гру, 2012 18:07
-VICTOR-Логін вже успішно змінив, пробуйте 
-
Haza
-
3
-
- Подякував: 248 раз.
- Подякували: 525 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 19 гру, 2012 18:16
tatop написав:-VICTOR-, коли зайти в ІБ там є така пімпочка Настройка, з самого верху. Якщо клікнути на ній, тоді можна змінити логін.
..та знаю я там всі "пімпочки " ))....дивно..але колцентр таки підтвердив що можна змінити і логін....а я вважав як і в Платінумі логін там-це итендифікаційний номер і не міняється.... міняти не буду ..це мій номер договору..нехай буде.... мені якось така можливість зміни ...дивна і не логічна ..пароль звичайно иіняється регулярно...ну і нехай)
-
-VICTOR-
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 19 гру, 2012 18:20
-VICTOR- написав: tatop написав:-VICTOR-, коли зайти в ІБ там є така пімпочка Настройка, з самого верху. Якщо клікнути на ній, тоді можна змінити логін.
..та знаю я там всі "пімпочки " ))....дивно..але колцентр таки підтвердив що можна змінити і логін....а я вважав як і в Платінумі логін там-це итендифікаційний номер і не міняється.... міняти не буду ..це мій номер договору..нехай буде.... мені якось така можливість зміни ...дивна і не логічна ..пароль звичайно иіняється регулярно...ну і нехай)
Діло хазяйське. Але запамятати номер договору, це треба сильно напружуватись. Тому і змінив. В Платинумі давно пропоную ввести можливість зміни логіну та не слухають мене. 
-
tatop
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 19 гру, 2012 18:22
tatop написав: -VICTOR- написав: tatop написав:-VICTOR-, коли зайти в ІБ там є така пімпочка Настройка, з самого верху. Якщо клікнути на ній, тоді можна змінити логін.
Діло хазяйське. Але запамятати номер договору, це треба сильно напружуватись. Тому і змінив. В Платинумі давно пропоную ввести можливість зміни логіну та не слухають мене. 
А мені навпаки дуже зручно що у Платинумі використовується ІПН як логін. Я його вже давно пам'ятаю 
-
Haza
-
3
-
- Подякував: 248 раз.
- Подякували: 525 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 19 гру, 2012 18:23
-VICTOR- написав: tatop написав:-VICTOR-, коли зайти в ІБ там є така пімпочка Настройка, з самого верху. Якщо клікнути на ній, тоді можна змінити логін.
Як на мене, можливість зміни логіну дуже зручна та логічна опція. Якщо свій ІПН я пам'ятаю (для Платинума), то забивати мозок непотрібними цифрами з номеру договора - це вже зайве. Краще вибрати собі логін, який для тебе буде щось значити та легко запам'ятовуватися.
-
riwalir
-
-
- Подякував: 88 раз.
- Подякували: 66 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 19 гру, 2012 18:30
riwalir написав: -VICTOR- написав: tatop написав:-VICTOR-, коли зайти в ІБ там є така пімпочка Настройка, з самого верху. Якщо клікнути на ній, тоді можна змінити логін.
Як на мене, можливість зміни логіну дуже зручна та логічна опція. Якщо свій ІПН я пам'ятаю (для Платинума), то забивати мозок непотрібними цифрами з номеру договора - це вже зайве. Краще вибрати собі логін, який для тебе буде щось значити та легко запам'ятовуватися.
та все відносно....я раніше і ІПН свій не памятав..а от з Платінумом довелось запамятати..  а з РС..те саме..спочатку складно....ну але я вже рік користуюсь..тому давно жодної проблеми нема )...а от від універсального ключа до різних ресурсів і тим більше інет-банкінгів різних банків..відмовляю усіх категорично ) - це небезпечно... у мене всі різні...
Востаннє редагувалось -VICTOR- в Сер 19 гру, 2012 18:31, всього редагувалось 1 раз.
-
-VICTOR-
-
-
-
-
Профіль
-
-
1