Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Вот и пригодилась моя Visa кредитка, не зря её взял. В Розетке дают +5% на бонусный счёт на некоторые товары, если платить Визой. Ну и 6% на Маркетплейсы. Mastercard со своим Більше вообще рядом не стоял.
Striker написав:Вот и пригодилась моя Visa кредитка, не зря её взял. В Розетке дают +5% на бонусный счёт на некоторые товары, если платить Визой. Ну и 6% на Маркетплейсы. Mastercard со своим Більше вообще рядом не стоял.
Sreblyc написав:Поповнив Коко картку через термінали Ощаду, Альфи, ТАС - усюди коміссія 1%+5, або більше грн. У нашомі місті (Вінниця) немає ні каси, ні банкоматів для поповнення готівкою самого банку Форвард. Головний офіс в кімнаті 2х2 з одним працівником. Усі платіжні бокси та системи також з коміссією. Мені просто цікаво, чи є хоч один банк і який саме, де можна закинути готівку на картку без жодной копійчини коміссії?
Sreblyc написав:Поповнив Коко картку через термінали Ощаду, Альфи, ТАС - усюди коміссія 1%+5, або більше грн. У нашомі місті (Вінниця) немає ні каси, ні банкоматів для поповнення готівкою самого банку Форвард. Головний офіс в кімнаті 2х2 з одним працівником. Усі платіжні бокси та системи також з коміссією. Мені просто цікаво, чи є хоч один банк і який саме, де можна закинути готівку на картку без жодной копійчини коміссії?
Пакетная Альфы в кеш-ине Альфы (да и в ТСО каких нибудь тоже) пополняется нашару. А дальше или СЭПом с Альфы или таки сдернуть Кокошкой. В ТСО ощАда пополнение карты ощАда, а дальше СЭПом А про Тася забудьте, если нема Виики
В каком-нибудь таком, например Друже, вітаємо! Відтепер миттєве поповнення готівкою карток Альфа-Банку в усіх 13 000 терміналах EasyPay - без комісії. Знаходь найближчий термінал і тисни на екрані терміналу на логотип Альфа-Банку с позначкою «0%».
а отделения каких банков рядом с вами? может проще карточку открыть