Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Почитав правила Кококоло. 1. Хто має Кокодебіт або\і Кококредит або\і Пенсійнукоко той існуючий клієнт. 2. 7.1. Винагорода не виплачується: 7.1.1. якщо на момент її нарахування Договір, укладений Новим Клієнтом в Період проведення Акції, був розірваний або Організатор отримав Заяву на розірвання Договору; 7.2.2. якщо Існуючий Клієнт Банку самостійно використав своє індивідуальне посилання для заповнення форми онлайн-заявки та оформлення банківського продукту. 3. Для Нових Клієнтів Банку: 5.2.1. Отримати рекомендацію на оформлення продуктів Банку у вигляді посилання від Існуючого Клієнта Банку; Ітого, хто має тільки Банк в кишені не є існуючим клієнтом і його рефка нікчемна. https://www.forward-bank.com/about/acti ... o_koko.pdf
Похоже, Форвард почему-то не хочет выдавать мне кредитку (видимо, мой статус их не устраивает) - после подачи заявки по реф. ссылке приходит сообщение с вежливым отказом.
Ну ОК, а дебетку как получить?
Проверено на практике: нужно пойти в отделение. И там через завсклад через директор магазин..., т.е. клерк через руководство отделения и подключение неких удаленных помощников (похоже, из Главного Офиса) в телефонном режиме "вручную" выдают карту по нужной реферальной ссылке.
candidat написав:Да уж, шквал, не иначе. Я вообще дебетку Коко хотел, но у Форварда же одна форма заявки и на дебетную, и на кредитную. 17 ЗВОНКОВ за два часа!!! И еще 9 смс! Они вообще сдурели? Просадили половину заряда батареи в телефоне, я уже думал, что вечером останусь без связи. Вечером еще три звонка и две смс. Как это остановить?
Но вы то хоть заявку оставляли в банке - пусть хоть на дебетную карту. Я же карт уже больше двух недель как никаких нигде не открывал, а испытал аналогичный шквал из 15 звонков и 7 смс. Правда трубку взял всего 2 раза - в последний раз спрашиваю где вы мой телефон взяли? "Но вы же оставляли заявку на онлайн кредит?" - "нет не оставлял и мне кредит не нужен", "а ну ладно - будет нужно обращайтесь" и повесила трубку. Так и не понял - шо то було
Ага, значит, я не один такой. Значит, это сейчас такая "АКЦИЯ".
Я бы грешил на Форвард, поскольку началось это после того как я оставил там заявку, но мне точно такой же шквал с точно такими же текстами два дня сыпался не на тот номер, который я оставил Форварду. Так что нас откуда-то "слили".
Как выяснилось, я перепутал номер и шквал сыпался именно на тот номер, что я оставлял в заявке.
duvr100 написав:Кто знает, можно ли сразу дебетку и кредитук оформлять? За кредитку вроде бы согласовали.... А дебетку сразу можно подавать или позже?
Витягнути всі бонуси за кредитку. А тоді можна і по рефералці по КоКОдебіт. Там 200 грязними на кону а тут лише 50. Можуть тільки 50 заплатити якщо одночасно.
6.5. Новий Клієнт може отримати Винагороди, в рамках даної акційної пропозиції, лише один раз за оформлення кредитної картки за продуктом «KOKO КАРД (Кредитна картка)», один раз за оформлення дебетової картки за продуктом «KOKO КАРД (Дебетова картка)» та один раз за оформлення дебетової картки за продуктом «KOKO КАРД (пенсійна)».