Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
:malser"]Подскажите пожалуйста, что это за [Аметист правильно говорит,что по дизайну это натурально пенс, однако именных вроде небыло .Как по мне в отделении нуна спрашивать "шо то там таке". А в приложуху подтянуло нормально? Если да то фиг с той фамилией, наклеечку с бананов прилепить и усё.🐊
malser написав:Подскажите пожалуйста, что это за карта? Карта именная? Выдали вчера в отделении, вместо закончившейся Депозитки. Если это именная, то фамилия не моя.
1. Видають замість Депозитки / Пенсійної. 2. Якщо прізвище не Ваше, тоді замініть карту (можна і на миттєву неіменну).
Сценарій: кредитка Форварда з 20к кредліміту, на кредитці умовно 100 грн власних коштів. На кредитку заходить 30к через p2p стороннім сервісом (ПУМБ), я їх зразу перекидаю на свою ж дебітку Форварда. Чи влітаю я в такому випадку на овердрафт по кредитці? І той же варіант, але сума переказу на дебітку менша за кредліміт, скажімо 10к - буде це важатись переказом кредитних коштів?
she_ne_investor написав:Сценарій: кредитка Форварда з 20к кредліміту, на кредитці умовно 100 грн власних коштів. На кредитку заходить 30к через p2p стороннім сервісом (ПУМБ), я їх зразу перекидаю на свою ж дебітку Форварда. Чи влітаю я в такому випадку на овердрафт по кредитці? І той же варіант, але сума переказу на дебітку менша за кредліміт, скажімо 10к - буде це важатись переказом кредитних коштів?
в теории да - сторонний р2р очень медленно проводится по счету (смотрите результат в выписке), а внутри банка быстро. На практике не проверял.
she_ne_investor написав:Сценарій: кредитка Форварда з 20к кредліміту, на кредитці умовно 100 грн власних коштів. На кредитку заходить 30к через p2p стороннім сервісом (ПУМБ), я їх зразу перекидаю на свою ж дебітку Форварда. Чи влітаю я в такому випадку на овердрафт по кредитці? І той же варіант, але сума переказу на дебітку менша за кредліміт, скажімо 10к - буде це важатись переказом кредитних коштів?
в теории да - сторонний р2р очень медленно проводится по счету (смотрите результат в выписке), а внутри банка быстро. На практике не проверял.