|
Єдиний варіант - будувати житло самому??? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Пон 08 чер, 2009 18:49
budivelnik написав:leondim_68 Я дуже радий що на безкрайніх просторах нашої України ще є люди які дбають не тільки про своє , а й про чуже благополуччя Враховуючи що отримати житло в Києві навіть по 300 долларів квадрат бажаючих море , а на мою думку це приблизно 48 000 000 , чи не не можете Ви мені сказати яку кількість і за який час Ви збираєтесь ощасливити  Я Вас дуже прошу не затягувати з відповідю і як можна швидше оголосити де можна записатись в чергу бажаючих купити житло по 300 долларів квадрат 
А скількох, із цих 48 000 000, Ви хочите опустити нижче плінтуса заради власного благополуччя. Тяжко бути багатим серед бідних. Вони вас і обікрадуть.
Зараз я не займаюсь великим будівництвом, (криза) тим більш, не продаю квартири. Я, тимчасово, виконую контроль та керівництво за будівництвом приватних будинків. І моя задача не роздавати гроші всім бажаючим шаровикам, а проводити будівництво як можна до більшої стадії готовності, (до кінця кризи гроші не безмежні  )
-
leondim_68
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 08 чер, 2009 18:57
Пан budivelnik, Ви мабуть по своєму гарна людина. Бажаю Вам багато гошей, щоб могли й надалі сидіти на цьому форумі, (це велике діло) а то без Вас він був неповноційний. А мені за сім дозвольте відкланятись, пора і діло робити.
-
leondim_68
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 08 чер, 2009 19:13
leondim_68 написав: ЗЫ Ну закончились у нас бездомные миллионеры. Неужели нельзя простому смертному построить дом по вменяемым ценам. Или ОН не достоен.
Можно - в селе Моцни Гоменци =) Даже не строить, сразу купить, тысячи за 2-3.
Понимаете, в чем абсурдность ситуации. Люди едут в крупные города за высокими заработками (очень нестабильными, к слову), и там залазят в долги на 30 лет вперед, чтобы купить какое-никакое жилье в этом "райском уголке". Так, может, лучше было сидеть себе под вишнями и слушать хрущей ? И здоровье будет в порядке
ИМХО, если нет денег - так не нужно "тужиться", влазить в долги и тд - и цены упадут. А пока есть "дураки", способные платить, будут такие цены.
-
lebon
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 08 чер, 2009 19:16
Шановний Leondim_68
Невже Ви думаєте що даючи людині надію на те що не зможете виконати Ви робите добре діло ? Адже Ваші заяви про будівництво квадрату по 875 грн багато людей . особливо ті які до будівництва не мають ніякого відношення , прийняло всерьоз
Навіть якщоб сьогодні мені з Марсу або від МВФ на руки впало 500 000 000 $ , я б все одно навіть на протязі 5 років не зміг би збудувати 1 000 000 кв м  . а от 10 000 в рік за 5 000 000 - будь-ласка
Так що гроші це не саме головне в цьому житті  . просто обіцяти треба те що можеш зробити і не більше 
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 08 чер, 2009 19:22
Это все не то, в первом случае "без стакана не разобраться" (большой перечень услуг, а комплексного подхода нет), во втором - не указан вообще ни материал, ни даже тип конструкции.
-
lebon
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 08 чер, 2009 19:41
leondim_68 написав:А скількох, із цих 48 000 000, Ви хочите опустити нижче плінтуса заради власного благополуччя. Тяжко бути багатим серед бідних. Вони вас і обікрадуть.
"Ну навіщо так жорстоко !" (c)
Профессионализм, в любой сфере, нужно уважать, и если человек не хочет работать дешевле названной им цены - это его право. Я тоже за свою работу беру прилично  Правда, не занимаюсь при этом подтасовкой фактов и цифр в свою пользу, чего и остальным хочется пожелать.
-
lebon
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 08 чер, 2009 19:57
Адже Ваші заяви про будівництво квадрату по 875 грн багато людей . особливо ті які до будівництва не мають ніякого відношення , прийняло всерьоз Sad
Я привів тільки поточний кошторис, а ніяк не заяви про будівництво квадрату по 875 грн
Розміри будинку, арт скважина і плановане нашпигування обладнааням( тепловий насос, станція аерації) ніяк не відносяться до економ класу. Тільки це зайвих 80тис грн.
-
leondim_68
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 08 чер, 2009 19:59
Это все не то, в первом случае "без стакана не разобраться" (большой перечень услуг, а комплексного подхода нет), во втором - не указан вообще ни материал, ни даже тип конструкции.
Не ображайтесь , але в будівельних кошторисах " без стакана " і самі будівельники до кінця не розбираються  Вони малюються тільки для того щоб податкову заплутати
Спробувати зробити так як з самостійним збиранням компютера , а саме збираємо 100 прайсів , з яких вибираємо найдешевшу відяху з аналогічних у фірмі 1 , материнку у фірмі 2 і так далі - отримуємо на 20 % дешевшу машину На будові так не вийде
Найкраще зробити слідуючим чином
1 Порахувати гроші
2 Для себе визначити що хочеш
3 Залишити 30 % грошей на непередбачувані розходи
4 Купити земельну ділянку
5 На залишок грошей визначити розміри житла по формулі від гроші / 300 $=? кв м - стан санітарний ремонт , до гроші / 800-1000 = ? м кв під ключ ( фірма )
Або купити готове , яке може бути навіть і дешевшим , особливо якщо власний час дорогий , але не завжди те що хочеться 
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 08 чер, 2009 20:09
"Ну навіщо так жорстоко !" (c) Laughing
Профессионализм, в любой сфере, нужно уважать, и если человек не хочет работать дешевле названной им цены - это его право. Я тоже за свою работу беру прилично
Почему 8 лет назад это была нормальная зарплата, а сейчас кажется маленькой.
А было время и по 30млн получали...
Рынок однако. Спрос порождает предложение. Нет спроса или очень маленький, предлагай-не предлагай... Выхода два: или соглашайся, или лапу соси. На год жирка хватит, а если кризис дольше, а запасов нет, тогда что с 
-
leondim_68
-
-
-
-
-
-
-
lebon
-
-