Єдиний варіант - будувати житло самому???

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1011121314 ... 21>
Повідомлення Додано: Пон 08 чер, 2009 18:49

budivelnik написав:leondim_68
Я дуже радий що на безкрайніх просторах нашої України ще є люди які дбають не тільки про своє , а й про чуже благополуччя :!:
Враховуючи що отримати житло в Києві навіть по 300 долларів квадрат бажаючих море , а на мою думку це приблизно 48 000 000 , чи не не можете Ви мені сказати яку кількість і за який час Ви збираєтесь ощасливити :?:
Я Вас дуже прошу не затягувати з відповідю і як можна швидше оголосити де можна записатись в чергу бажаючих купити житло по 300 долларів квадрат :D

А скількох, із цих 48 000 000, Ви хочите опустити нижче плінтуса заради власного благополуччя. Тяжко бути багатим серед бідних. Вони вас і обікрадуть.
Зараз я не займаюсь великим будівництвом, (криза) тим більш, не продаю квартири. Я, тимчасово, виконую контроль та керівництво за будівництвом приватних будинків. І моя задача не роздавати гроші всім бажаючим шаровикам, а проводити будівництво як можна до більшої стадії готовності, (до кінця кризи гроші не безмежні :wink: )
leondim_68

Повідомлення Додано: Пон 08 чер, 2009 18:57

Пан budivelnik, Ви мабуть по своєму гарна людина. Бажаю Вам багато гошей, щоб могли й надалі сидіти на цьому форумі, (це велике діло) а то без Вас він був неповноційний. А мені за сім дозвольте відкланятись, пора і діло робити.
leondim_68

Повідомлення Додано: Пон 08 чер, 2009 19:13

leondim_68 написав: ЗЫ Ну закончились у нас бездомные миллионеры. Неужели нельзя простому смертному построить дом по вменяемым ценам. Или ОН не достоен.

Можно - в селе Моцни Гоменци =) Даже не строить, сразу купить, тысячи за 2-3.

Понимаете, в чем абсурдность ситуации. Люди едут в крупные города за высокими заработками (очень нестабильными, к слову), и там залазят в долги на 30 лет вперед, чтобы купить какое-никакое жилье в этом "райском уголке". Так, может, лучше было сидеть себе под вишнями и слушать хрущей ? И здоровье будет в порядке :roll:

ИМХО, если нет денег - так не нужно "тужиться", влазить в долги и тд - и цены упадут. А пока есть "дураки", способные платить, будут такие цены.
lebon

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 08 чер, 2009 19:16

Шановний Leondim_68
Невже Ви думаєте що даючи людині надію на те що не зможете виконати Ви робите добре діло ? Адже Ваші заяви про будівництво квадрату по 875 грн багато людей . особливо ті які до будівництва не мають ніякого відношення , прийняло всерьоз :(
Навіть якщоб сьогодні мені з Марсу або від МВФ на руки впало 500 000 000 $ , я б все одно навіть на протязі 5 років не зміг би збудувати 1 000 000 кв м :( . а от 10 000 в рік за 5 000 000 - будь-ласка :D
Так що гроші це не саме головне в цьому житті :wink: . просто обіцяти треба те що можеш зробити і не більше :!:
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 08 чер, 2009 19:22

budivelnik написав:А по суті Вашого запитання одна з багатьох ссилок
http://misan.com.ua/ua/prices.html
http://www.urb.kiev.ua/2006/09/19/budvnictvo_kotedzhv.html

Это все не то, в первом случае "без стакана не разобраться" (большой перечень услуг, а комплексного подхода нет), во втором - не указан вообще ни материал, ни даже тип конструкции.
lebon

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 08 чер, 2009 19:41

leondim_68 написав:А скількох, із цих 48 000 000, Ви хочите опустити нижче плінтуса заради власного благополуччя. Тяжко бути багатим серед бідних. Вони вас і обікрадуть.

"Ну навіщо так жорстоко !" (c) :lol:

Профессионализм, в любой сфере, нужно уважать, и если человек не хочет работать дешевле названной им цены - это его право. Я тоже за свою работу беру прилично :!: Правда, не занимаюсь при этом подтасовкой фактов и цифр в свою пользу, чего и остальным хочется пожелать.
lebon

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 08 чер, 2009 19:57

Адже Ваші заяви про будівництво квадрату по 875 грн багато людей . особливо ті які до будівництва не мають ніякого відношення , прийняло всерьоз Sad

Я привів тільки поточний кошторис, а ніяк не
заяви про будівництво квадрату по 875 грн

Розміри будинку, арт скважина і плановане нашпигування обладнааням( тепловий насос, станція аерації) ніяк не відносяться до економ класу. Тільки це зайвих 80тис грн.
leondim_68

Повідомлення Додано: Пон 08 чер, 2009 19:59

Это все не то, в первом случае "без стакана не разобраться" (большой перечень услуг, а комплексного подхода нет), во втором - не указан вообще ни материал, ни даже тип конструкции.

Не ображайтесь , але в будівельних кошторисах " без стакана " і самі будівельники до кінця не розбираються :D Вони малюються тільки для того щоб податкову заплутати :D
Спробувати зробити так як з самостійним збиранням компютера , а саме збираємо 100 прайсів , з яких вибираємо найдешевшу відяху з аналогічних у фірмі 1 , материнку у фірмі 2 і так далі - отримуємо на 20 % дешевшу машину :shock: На будові так не вийде
Найкраще зробити слідуючим чином
1 Порахувати гроші
2 Для себе визначити що хочеш
3 Залишити 30 % грошей на непередбачувані розходи
4 Купити земельну ділянку
5 На залишок грошей визначити розміри житла по формулі від гроші / 300 $=? кв м - стан санітарний ремонт , до гроші / 800-1000 = ? м кв під ключ ( фірма )

Або купити готове , яке може бути навіть і дешевшим , особливо якщо власний час дорогий , але не завжди те що хочеться :D
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 08 чер, 2009 20:09

"Ну навіщо так жорстоко !" (c) Laughing

Профессионализм, в любой сфере, нужно уважать, и если человек не хочет работать дешевле названной им цены - это его право. Я тоже за свою работу беру прилично

Почему 8 лет назад это была нормальная зарплата, а сейчас кажется маленькой.
А было время и по 30млн получали...
Рынок однако. Спрос порождает предложение. Нет спроса или очень маленький, предлагай-не предлагай... Выхода два: или соглашайся, или лапу соси. На год жирка хватит, а если кризис дольше, а запасов нет, тогда что с :D
leondim_68

Повідомлення Додано: Пон 08 чер, 2009 20:10

budivelnik написав:5 На залишок грошей визначити розміри житла по формулі від гроші / 300 $=? кв м - стан санітарний ремонт , до гроші / 800-1000 = ? м кв під ключ ( фірма )

Поддерживаю, а еще не забывать, что есть собственные руки и голова. Чтоб не приходилось платить по 5 грн за каждую вкрученную лампочку и 50 грн за прикрученную розетку ). И $5000 за забор :lol: :lol: :lol:
lebon

Профіль

#<1 ... 1011121314 ... 21>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор