Єдиний варіант - будувати житло самому???

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 910111213 ... 21>
Повідомлення Додано: Пон 08 чер, 2009 17:46

budivelnik написав:Як бачите вартість бетонно-пінопластової конструкції = 90 + 45 = 135 грн кв м
________вартість каркасно-щитової конструкції = від 48+15+45 =108 до 220 грн за метр кв
Отже щодо грошей - виграш 0

Это Вы по материалам посчитали, но ведь стоимость работы строителей, как и сроки, даже не сопоставимы. "Легкомонтовані конструкції" не зря получили такое название :)

Понятно, что сама конструктивная часть - это еще не все затраты, но у кого в кармане лежат лишние $ 20 000 ?
lebon

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 08 чер, 2009 18:01

Товарищ будивельник!
........

Шановні форумчани :!:
Про що ми говоримо :?: Про правило , чи про виняток з правила :?:
Як на мене правило - це те що можуть використати всі :!:
Виняток - це те що може використати якась окрема людина в одиничному випадку :D
Для прикладу
Купив я в 1995 році участок землі за 800 $ і працюючи на будові періодично звозив на нього цеглу зекономлену на інших обєктах + скуповував залишки буд матеріалів у сусідів по зниженим раза в два цінам( як правило всі ми купуємо на будову не завжди те що потрібно :D ).Далі використовуючи службове становище :wink: періодично перекидав кілька працівників і техніку з інших обєктів :oops: які за 10 років збудували мені будинок :D
1 Як думаєте скільки я потратив на будівництво одного квадратного метра :?:
2 А за скільки я згоджусь його продати :?:
3 Скільки людей на Україні провели аналогічну операцію :?:
Отже наведений вище приклад - це виняток :!:
А правило - це ціни існуючі сьогодні на ринку :shock:
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 08 чер, 2009 18:06

Это Вы по материалам посчитали, но ведь стоимость работы строителей, как и сроки, даже не сопоставимы. "Легкомонтовані конструкції" не зря получили такое название

Понятно, что сама конструктивная часть - это еще не все затраты, но у кого в кармане лежат лишние $ 20 000 ?

Ви будете сміятись :D . але монтажник - найдорожча спеціальність на будові.
Поцікавтесь скільки просять за монтаж цих конструкцій - будете не приємно здивовані . Як мінімум вартість робіт = вартості матеріалів . При стандартному будівництві це співвідношення трошки :D інше
вартість робіт =від 0,4( приватна бригада ) до 0,7 (якщо офіційно ) вартості матеріалів

Щось завелика у вас різниця на коструктивній частині .
Для прикладу пункт 2 на будівництві 150 кв м = всього 25 000 - 40 000 . так що зекономити зможете не більше 2000 - 4000 $ :(
Востаннє редагувалось budivelnik в Пон 08 чер, 2009 18:11, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 08 чер, 2009 18:08

budivelnik написав:Як на мене правило - це те що можуть використати всі
...
А правило - це ціни існуючі сьогодні на ринку :shock:

Нет, это возможности, которые в данный момент доступны массовому потребителю ;) Финансовые возможности - только одна из составляющих.
lebon

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 08 чер, 2009 18:15

budivelnik написав:вартість робіт =від 0,4( приватна бригада ) до 0,7 (якщо офіційно ) вартості матеріалів

Подождите, но ведь "вартість бетонно-пінопластової конструкції = 90 + 45 = 135 грн кв м", значит, кв м строительства бетонной конструкции обойдется 135*1.4 = 189 грн. Я правильно посчитал ? :wink:
lebon

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 08 чер, 2009 18:20

Просте запитаннячко . у Вас мінімум 4 х 12 м х 10 м = 480 кв м каркасу з арматури , вартість самої арматури порахована . а вартість приблизно 24 000 точок зварки ( скрутки ) я чомусь не бачу Very Happy

Повторюсь.
Весь материал с учетом доставки
Работы выполняются по принципу "все включено"

Стоимость проволоки входит в стоимость арматуры.
4 человека раскладывают и вяжут двойной каркас, с изготовлением П-ешек, 1 день.

ЗЫ Ну закончились у нас бездомные миллионеры. Неужели нельзя простому смертному построить дом по вменяемым ценам. Или ОН не достоен. Привыкли косить бабло. Спуститесь на землю, начинайте работать. Вылезем из жо..., из кризиса и будем зажираться. Человеку всегда свойственно улучшать свое благосостояние, главное чтобы было за что. Но не вешаться же всем во время кризиса.
leondim_68

Повідомлення Додано: Пон 08 чер, 2009 18:21

lebon
Спеціально для Вас
http://www.solidbud.com/index.php?page=28
1. ВИГОТОВЛЕННЯ КАРКАСНО-ЩИТОВИХ КОНСТРУКЦІЙ
За Вашим проектом (достатньо навіть ескізного) ми виготовляємо комплект каркасно-щитової будівлі. Ви власними силами проводите монтаж і оздобу. Можливий наш шеф-нагляд за будівництвом
Ціна від 790 гривень за м/кв*
2. МОНТАЖ КАРКАСУ "ВІДКРИТИЙ КОНТУР"
Включає виготовлення комплекту каркасу на нашому заводі, його доставка на будівельний майданчик та монтаж нашими спеціалістами (Ліцензія на будівництво Мінрегіонбуду України АВ №359920). Будівництво у будь-якому регіоні України. Наявність інфраструктури, умов для проживання різниці не має - наші бригади повністю автономні. Необхідною є можливість доїзду до будмайданчика великовагового транспорту, а води і трифазного струму не потрібно.
Вартість від 990 гривень за м/кв*
3. "ЗАМКНЕНИЙ КОНТУР"
Варіант "відкритий контур" + установка вікон та зовнішніх дверей, накриття будівлі.
Вартість від 1900 гривень за м/кв включно з будівельними матеріалами
4. "ПІД ОЗДОБЛЕННЯ"
Варіант "замкнений контур" + утеплення, розводка всіх комунікацій, зовнішня оздоба, всередині - гіпсокартон.
Вартість включно з будівельними матеріалами від 4900 грн.. за м/кв*
*Ціни станом на січень 2009 року

Коментарі
1 На один квадратний метр житла припадає приблизно 6 кв метрів конструкції
2 Врахуйте всі ціни від :D
3 Шеф-монтаж - це людина яка може підказати чи правильно Ви щось робите , але сама працювати не буде
Востаннє редагувалось budivelnik в Пон 08 чер, 2009 18:39, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 08 чер, 2009 18:29

leondim_68
Я дуже радий що на безкрайніх просторах нашої України ще є люди які дбають не тільки про своє , а й про чуже благополуччя :!:
Враховуючи що отримати житло в Києві навіть по 300 долларів квадрат бажаючих море , а на мою думку це приблизно 48 000 000 , чи не не можете Ви мені сказати яку кількість і за який час Ви збираєтесь ощасливити :?:
Я Вас дуже прошу не затягувати з відповідю і як можна швидше оголосити де можна записатись в чергу бажаючих купити житло по 300 долларів квадрат :D
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 08 чер, 2009 18:32

budivelnik написав:lebon
Спеціально для Вас
http://www.solidbud.com/index.php?page=28

Спасибо. А теперь можно аналогичную ссылку по бетонному или кирпичному дому, для сравнения ? (можно на Вашу фирму)
lebon

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 08 чер, 2009 18:46

Спасибо. А теперь можно аналогичную ссылку по бетонному или кирпичному дому, для сравнения ? (можно на Вашу фирму)

Як не дивно це звучить , але я не будую під замовлення :D Мені легше за свій рахунок збудувати і потім продати готове , ніж кожен день пояснювати людині чому так як вона хоче робити не варто :wink:

А по суті Вашого запитання одна з багатьох ссилок
http://misan.com.ua/ua/prices.html
http://www.urb.kiev.ua/2006/09/19/budvnictvo_kotedzhv.html
Востаннє редагувалось budivelnik в Пон 08 чер, 2009 18:58, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 910111213 ... 21>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему