Єдиний варіант - будувати житло самому???

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 910111213 ... 21>
Сообщение Добавлено: Пн 08 июн, 2009 16:46

budivelnik писал(а):Як бачите вартість бетонно-пінопластової конструкції = 90 + 45 = 135 грн кв м
________вартість каркасно-щитової конструкції = від 48+15+45 =108 до 220 грн за метр кв
Отже щодо грошей - виграш 0

Это Вы по материалам посчитали, но ведь стоимость работы строителей, как и сроки, даже не сопоставимы. "Легкомонтовані конструкції" не зря получили такое название :)

Понятно, что сама конструктивная часть - это еще не все затраты, но у кого в кармане лежат лишние $ 20 000 ?
lebon

С нами с: 26.12.08
Благодарил (а): 0 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 08 июн, 2009 17:01

Товарищ будивельник!
........

Шановні форумчани :!:
Про що ми говоримо :?: Про правило , чи про виняток з правила :?:
Як на мене правило - це те що можуть використати всі :!:
Виняток - це те що може використати якась окрема людина в одиничному випадку :D
Для прикладу
Купив я в 1995 році участок землі за 800 $ і працюючи на будові періодично звозив на нього цеглу зекономлену на інших обєктах + скуповував залишки буд матеріалів у сусідів по зниженим раза в два цінам( як правило всі ми купуємо на будову не завжди те що потрібно :D ).Далі використовуючи службове становище :wink: періодично перекидав кілька працівників і техніку з інших обєктів :oops: які за 10 років збудували мені будинок :D
1 Як думаєте скільки я потратив на будівництво одного квадратного метра :?:
2 А за скільки я згоджусь його продати :?:
3 Скільки людей на Україні провели аналогічну операцію :?:
Отже наведений вище приклад - це виняток :!:
А правило - це ціни існуючі сьогодні на ринку :shock:
budivelnik

С нами с: 15.01.09
Благодарил (а): 307 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Пн 08 июн, 2009 17:06

Это Вы по материалам посчитали, но ведь стоимость работы строителей, как и сроки, даже не сопоставимы. "Легкомонтовані конструкції" не зря получили такое название

Понятно, что сама конструктивная часть - это еще не все затраты, но у кого в кармане лежат лишние $ 20 000 ?

Ви будете сміятись :D . але монтажник - найдорожча спеціальність на будові.
Поцікавтесь скільки просять за монтаж цих конструкцій - будете не приємно здивовані . Як мінімум вартість робіт = вартості матеріалів . При стандартному будівництві це співвідношення трошки :D інше
вартість робіт =від 0,4( приватна бригада ) до 0,7 (якщо офіційно ) вартості матеріалів

Щось завелика у вас різниця на коструктивній частині .
Для прикладу пункт 2 на будівництві 150 кв м = всього 25 000 - 40 000 . так що зекономити зможете не більше 2000 - 4000 $ :(
Последний раз редактировалось budivelnik Пн 08 июн, 2009 17:11, всего редактировалось 1 раз.
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Пн 08 июн, 2009 17:08

budivelnik писал(а):Як на мене правило - це те що можуть використати всі
...
А правило - це ціни існуючі сьогодні на ринку :shock:

Нет, это возможности, которые в данный момент доступны массовому потребителю ;) Финансовые возможности - только одна из составляющих.
lebon

Сообщение Добавлено: Пн 08 июн, 2009 17:15

budivelnik писал(а):вартість робіт =від 0,4( приватна бригада ) до 0,7 (якщо офіційно ) вартості матеріалів

Подождите, но ведь "вартість бетонно-пінопластової конструкції = 90 + 45 = 135 грн кв м", значит, кв м строительства бетонной конструкции обойдется 135*1.4 = 189 грн. Я правильно посчитал ? :wink:
lebon

Сообщение Добавлено: Пн 08 июн, 2009 17:20

Просте запитаннячко . у Вас мінімум 4 х 12 м х 10 м = 480 кв м каркасу з арматури , вартість самої арматури порахована . а вартість приблизно 24 000 точок зварки ( скрутки ) я чомусь не бачу Very Happy

Повторюсь.
Весь материал с учетом доставки
Работы выполняются по принципу "все включено"

Стоимость проволоки входит в стоимость арматуры.
4 человека раскладывают и вяжут двойной каркас, с изготовлением П-ешек, 1 день.

ЗЫ Ну закончились у нас бездомные миллионеры. Неужели нельзя простому смертному построить дом по вменяемым ценам. Или ОН не достоен. Привыкли косить бабло. Спуститесь на землю, начинайте работать. Вылезем из жо..., из кризиса и будем зажираться. Человеку всегда свойственно улучшать свое благосостояние, главное чтобы было за что. Но не вешаться же всем во время кризиса.
leondim_68

Сообщение Добавлено: Пн 08 июн, 2009 17:21

lebon
Спеціально для Вас
http://www.solidbud.com/index.php?page=28
1. ВИГОТОВЛЕННЯ КАРКАСНО-ЩИТОВИХ КОНСТРУКЦІЙ
За Вашим проектом (достатньо навіть ескізного) ми виготовляємо комплект каркасно-щитової будівлі. Ви власними силами проводите монтаж і оздобу. Можливий наш шеф-нагляд за будівництвом
Ціна від 790 гривень за м/кв*
2. МОНТАЖ КАРКАСУ "ВІДКРИТИЙ КОНТУР"
Включає виготовлення комплекту каркасу на нашому заводі, його доставка на будівельний майданчик та монтаж нашими спеціалістами (Ліцензія на будівництво Мінрегіонбуду України АВ №359920). Будівництво у будь-якому регіоні України. Наявність інфраструктури, умов для проживання різниці не має - наші бригади повністю автономні. Необхідною є можливість доїзду до будмайданчика великовагового транспорту, а води і трифазного струму не потрібно.
Вартість від 990 гривень за м/кв*
3. "ЗАМКНЕНИЙ КОНТУР"
Варіант "відкритий контур" + установка вікон та зовнішніх дверей, накриття будівлі.
Вартість від 1900 гривень за м/кв включно з будівельними матеріалами
4. "ПІД ОЗДОБЛЕННЯ"
Варіант "замкнений контур" + утеплення, розводка всіх комунікацій, зовнішня оздоба, всередині - гіпсокартон.
Вартість включно з будівельними матеріалами від 4900 грн.. за м/кв*
*Ціни станом на січень 2009 року

Коментарі
1 На один квадратний метр житла припадає приблизно 6 кв метрів конструкції
2 Врахуйте всі ціни від :D
3 Шеф-монтаж - це людина яка може підказати чи правильно Ви щось робите , але сама працювати не буде
Последний раз редактировалось budivelnik Пн 08 июн, 2009 17:39, всего редактировалось 1 раз.
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Пн 08 июн, 2009 17:29

leondim_68
Я дуже радий що на безкрайніх просторах нашої України ще є люди які дбають не тільки про своє , а й про чуже благополуччя :!:
Враховуючи що отримати житло в Києві навіть по 300 долларів квадрат бажаючих море , а на мою думку це приблизно 48 000 000 , чи не не можете Ви мені сказати яку кількість і за який час Ви збираєтесь ощасливити :?:
Я Вас дуже прошу не затягувати з відповідю і як можна швидше оголосити де можна записатись в чергу бажаючих купити житло по 300 долларів квадрат :D
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Пн 08 июн, 2009 17:32

budivelnik писал(а):lebon
Спеціально для Вас
http://www.solidbud.com/index.php?page=28

Спасибо. А теперь можно аналогичную ссылку по бетонному или кирпичному дому, для сравнения ? (можно на Вашу фирму)
lebon

Сообщение Добавлено: Пн 08 июн, 2009 17:46

Спасибо. А теперь можно аналогичную ссылку по бетонному или кирпичному дому, для сравнения ? (можно на Вашу фирму)

Як не дивно це звучить , але я не будую під замовлення :D Мені легше за свій рахунок збудувати і потім продати готове , ніж кожен день пояснювати людині чому так як вона хоче робити не варто :wink:

А по суті Вашого запитання одна з багатьох ссилок
http://misan.com.ua/ua/prices.html
http://www.urb.kiev.ua/2006/09/19/budvnictvo_kotedzhv.html
Последний раз редактировалось budivelnik Пн 08 июн, 2009 17:58, всего редактировалось 1 раз.
budivelnik

1
1
  #<1 ... 910111213 ... 21>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 1
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор