Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Piraeus Bank написав:Квесторе_поверніться, наразі Ви маєте можливість поповнювати свій депозитний рахунок безпосередньо у відділенні банку. Крім того, є можливість переведення коштів з іншого банку безготівково на свій поточний рахунок і відкрити новий депозит онлайн із підвищеною ставкою. З повагою, Команда Піреус Банку
А пропос, щодо можливості поповнювати депозитний вклад безпосередньо у відділенні. Киньте будь ласка лінк на сайт який це депозит, бо щось я заплутався.
Нет такого Все депо пополняются с текущего через ИБ Плёхо, ошень плёхо
stargazer написав:А пропос, щодо можливості поповнювати депозитний вклад безпосередньо у відділенні. Киньте будь ласка лінк на сайт який це депозит, бо щось я заплутався.
stargazer написав:А пропос, щодо можливості поповнювати депозитний вклад безпосередньо у відділенні. Киньте будь ласка лінк на сайт який це депозит, бо щось я заплутався.
наоборот, все депо (которые с пополнением, аж 1 такой есть ) пополняются только в отделении, по поводу ИБ
Piraeus Bank написав: наша команда работает над усовершенствованием продуктов и в скором времени мы планируем расширить спектр интернет-услуг. Команда Пиреус Банка
Папа написав:наоборот, все депо (которые с пополнением, аж 1 такой есть ) пополняются только в отделении
А Вы давно проверяли возможность пополнения? Мож уже сделали? Мне горы золотые по функционалу ИБ обещали, дето 12-13.11.14 в отд. на Прорезной(Киев)
только что все что можно в печальном инетбанкинге: выбрать счет для возврата депо (если счетов больше 1-го) и включить автопролонгацию ждем когда дельта станет на ноги
stargazer, із інформацією про депозит з поповненням Ви можете ознайомитись на нашому офіційному сайті у розділі депозит «Стандартний з поповненням». З повагою, Команда Піреус Банку