Потребительское общество "Кредо-Союз"

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Перелік фінансових компаній, які були під підозрою в шахрайстві. Фінансові піраміди та лохотрони в Україні. Все, що пов'язано з фінансовими схемами, націленими на обман довірливих учасників.
  #<1 ... 91011121314>
Повідомлення Додано: П'ят 09 лип, 2010 10:47

Про страховку говорят, что она не лайфовая от Ренессанса, а финансовая (страхование невозврата). И будет перечислена не от каждого отдельно, а от кредосоюза.
8)
Оптимист_2009
 
 
Повідомлення Додано: П'ят 09 лип, 2010 11:21

Оптимист_2009
По всій ймовірності, Реніссанс виступив поручителем і за свою поруку виставив суму. Без неї ніби "інвестори" не виплатять гроші.
А на рахунок того, що не ми маємо платити, цікавий факт! Тоді у мене зустрічне питання чому тоті Реніссанс телефонує до учасників програми і виясняє, з яких причин ми не погашаємо програм?
В додаток виставляє пільговий період 45 днів, вразі не виплати, страховка згорає.
А якщо питання стосується наших полюсів, то вони Лайфові.
Срахуванн: програма Ренесанс -ІНВЕСТ "Дожиття з поверненням внесків у випадку смерті". Строк страхування 20 років.
Zakon
 
 
Повідомлення Додано: Пон 12 лип, 2010 14:05

Терпение,господа! Еще месячишко и выкапываю автомат на даче! Кто со мной?
покурить вышел
 
 
Повідомлення Додано: Пон 12 лип, 2010 14:58

Лучше серп. Чтоб не дальше не размножались :evil:
Оптимист_2009
 
 
Повідомлення Додано: Пон 12 лип, 2010 20:41

покурить вышел написав:Терпение,господа! Еще месячишко и ...

И еще месячишко...и еще месячишко...и еще месячишко...и еще месячишко... :lol: :lol: :lol:
вадик
 
Заблокований
Повідомлень: 3590
З нами з: 05.04.09
Подякував: 110 раз.
Подякували: 421 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Пон 12 лип, 2010 23:34

покурить вышел
на счет месяца это вы еще хорошо сказали, но месяц будет только после проплаты страховик - 155 тыс. А денег таких у них нету.
eliza
 
 
Повідомлення Додано: Сер 14 лип, 2010 21:31

покурить вышел написав:Терпение,господа! Еще месячишко и выкапываю автомат на даче! Кто со мной?

Такс! Панове, бачу Ви так і далі збираєтесь змагатись в красномовсті! А хочаби ще хтось крім мене, реально справою займатись буде? Бо в мне вже складається думк, що Ви пишитите свої погрозливі фразочки з метою "налякати", ні навіть розчулити Кредосоюз з Кредоекспертом. Після всього вищесказаного Нас можна тільки пожаліти!!! Стільки слів, стільки погроз,..
А хто з Вас хочаби один рішучий крок зробив, для повернення грошей???!!!... :x :evil: :((
Zakon
 
 
Повідомлення Додано: Сер 14 лип, 2010 22:04

Вот что настоятельно советую сделать я: члены ПО имеют право требовать от руководства ежегодный отчет об их деятельности (об этом есть статьи и в их уставе, и в ХКУ, и в законе о потребительской кооперации). На повестку собрания выносить вопрос о проведении аудиторской проверки деятельности ПО. Я такое письмо им отправила. Сразу же перезвонили и начали успокаивать. А вот в письменном ответе предложили мне же оплатить и проверку, и проведение собрания. Это уже тянет на вымогательство, именно в юридическом поле. Но и собрание и проверка нужны, т к без них обращение в суд невозможно. Пока не выяснено, куда были отправлены паевые взносы, невозможно подобрать ни статьи, ни саму форму иска
sporty
 
 
Повідомлення Додано: Пон 19 лип, 2010 20:27

sporty
Я Вас повністю підтримую!
Зі сторони Кредооюза прозвучало багат гучних фраз, але реальный справ в позитивну сторону абсолютно ніяких. Ви тільки згадайте, за що ми платили кошти, за вступ в Кредосюз, за вступ в Кредоексперт. За умовами договорів ми являєвляємось асоційованими членами даних юридичних установ. Скажіть будь лска, хоч комусь одному, членський квиток видали, хоч комусь доповіли по перебіг справ Кредосоюза, і взагалі хоч хтось один крім організаторів, знає куди були вкладені наші кошти?
Яка б не була спілка, але раз в рік членські збори проводять обов’язково, на яких обговорюють реальні картини товариства, досягнення, іновації, відсотки зароблені від програм. Абсолют ніякої інформації, з власної ініціативи від них не прозвучало. Вони, тільки через 8 місяців додумались, як відгавкуватись, від зернень учасників програм, та як завжди гори мильних пузирів. 20 лютого всі мали отримати обіцяні суми, більше того ще й бонуси за незручності, які вони спричинили. А що ми бачимо насправді?
Коротше кажучи в Кредосоюзі добились того чого хотіли і тепер на людей їм абсолютно наплювати!
Але для мене особисто є образливим не настільки те що нас гарненько розвели, а те що ми як стадо баранів, в яку сторону пастух покаже, вту й йдемо, може досить вже слухати, структурних , Оросів, Чукурсів і іже зними. Так не спорю в свій час багатьом з вас ці люди відкрили очі на певні речі, яких ви раніше не розуміли, але не забувайте, Ви за все розплатились зповна, даремно Вам ніхто нічого не давав.
Ви тільки погляньте, якщо хтось і робить якісь кроки, то поодинці, в тому і весь їній козир, що нам так голови позадурювали, що ми прочекавши навіть рік, ще не об’єдналися і не забрали, те що належить нам по праву. Поки ми не об’єднаємось, ми нічого не забиремо!!! І чим раніше Ви це зрозумієте тим краще для Вас...
Ось мій емейл banckov @ yandex.ru хто має бажання діяти, дізнатись більше інформації, та поділитись нею, чекаю на ваші листи. Один нюанс перевіряю пошту після 19:00.
Zakon
 
 
Повідомлення Додано: Вів 20 лип, 2010 10:41

Мы платили паевый, членский, вступительный и целевой взносы. Процент за консультации с нас обещали взять потом :P Это очень великодушно :D
Оптимист_2009
 
 
  #<1 ... 91011121314>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє
1480 300063
Переглянути останнє повідомлення
Чет 18 тра, 2023 09:04
Успіх
5 3971
Переглянути останнє повідомлення
Нед 26 гру, 2021 21:30
Igneus
29 121949
Переглянути останнє повідомлення
П'ят 30 сер, 2019 10:41
anna18savelieva18
Топ
відповідей
Топ
користувачів
реклама
Реклама