Потребительское общество "Кредо-Союз"

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Перелік фінансових компаній, які були під підозрою в шахрайстві. Фінансові піраміди та лохотрони в Україні. Все, що пов'язано з фінансовими схемами, націленими на обман довірливих учасників.
  #<1 ... 89101112 ... 14>
Повідомлення Додано: Чет 17 чер, 2010 10:20

eliza
Вони там ніхто і нічого неможуть вирішити.
ivani

Повідомлення Додано: П'ят 02 лип, 2010 00:22

Когда отправил деньги, уже через неделю понял, что сделал большую глупость.
Но уже сделано. Может посоветуемся, что предпринять и что можно сделать.
anatoly

Повідомлення Додано: П'ят 02 лип, 2010 14:34

credosoyuz.com.ua/view.php?id=77 - почитайте. Очередной развод народа.
eliza

Повідомлення Додано: Вів 06 лип, 2010 12:06

Шановні колеги по черговій афері. Звертаю вашу увагу на надзвичайний стан ситуації яка склалась на сьогоднішній день, та закликаю до радикальних дій по вирішенні даного питання.
Ситуація давно вийшла з під контролю. Ті люди, які нас повтягували в програми, не знаючи вісєї правдивди, починаючи з моменту підписання договорів і по сьогоднішній день абсолютно не володіють ситуацією. Починаючи з консультанта першого рівня закінчуючи директорами брокерських компаній Трістар та Альянс, а ж ніяк не можуть вплинути на швидке та позитивне вирішення даної проблеми. Від безпорадності вони тільки стрясають повітря такими фразами як:
- гроші швидко не робляться
- вас за руку не тягнули
- гроші позичати ніхто не заставляв
- "ви працюєте на благо компанії?, ні, а чому тоді я, як директор повинен вам допомагати, якщо ви не приносите нових страховок і не працюєте на мене. Якщо ви будете і далі працювати, приводити людей в компанію і приносити прибуток компанії тільки тоді, він буде може БУДЕ допомагати. А чому може, бо це пусті балачки ці "величніші" фінансово грамотні люди, абсолютно нічого зробити не можуть, бо їх, як нас обвели круг пальця, тільки на початку для перестраховки кинули кістку, щоб вони стримували увесь натовп.
- а саме не адекватне прозвучало з їхніх вуст, "подивіться на себе ви ж не вірите в успіх цієї справи, от від таких як ви невір, позикУ так довго і не можна отримати"...

Тепер поглянте, що сьогодні від безвихідної ситуації придумав Кредосоюз. Договора позаключали, гроші забрали, але розвели не тільки нас, напевно свої мізками відразу і не зрозуміли, що після року не виконання програми, про подальшу виплату страховок ніякої мови навіть йти не може.
В плани Ренісанса це явно не входило. Ренісанс почав трусити людей, що не платяться страховки і у відповідь почув, що не виконується обов’язкова програма Кредосоюза! Наслідком чого Сосна з Бурлаковою, получили підсрачники і знову почали мудрувати. Сума не виплачених страховок сягає155 тис. євро. Що вони видали, детально почитайте на ссилці "Елізи", ми зобов’язані виплатити страховку, до 6 липня, вразі не виконання,
1. ВОНИ НЕ ВИПЛАТЯТЬ НАМ ПОЗИКИ
2. Розділять всю суму боргку 155 000тис. між членами, рівномірно, відповідно до вкладів.
Ви тільки глянте що робиться, в договорах, і згадки про це не йдеться. З ТАКИМИ ТЕМПАМИ ЦІ ГРАМОТЄЇ СПИШУТЬ ВСІ СВОЇ БОРГИ НА НАС, ВСЕ ОБКРУТЯТЬ ТАК, ЩО МИ ЩЕ Й ВИННІ КОМУСЬ ЗАЛИШИМОСЬ.

А ЩО САМЕ СТРАШНЕ:

Конкретика:
Хто звертався до суду по програмі Позика, я думаю зрозумів, що кинули нас круто. Якщо не помиляюсь пункт 6.1 договору про Позику , "Договір вступає в силу з моменту надання позики". Тобто, поки нам не дали гроші апелювати до договору не має сенсу, оскільки, він не набрав юридичної сили. Такі пункти як: Пунктом 4.1. Договору передбачено, що Позикодавець зобов’язаний надати позику протягом 90 днів з моменту підписання Договору, перекреслюються пкнктом 6.1., і суд атоматично програється.
Всі адекватні люди в колах юриспруденції, Адвокати і Судді, радять тільки одне, писати заяву в прокуратуру. Там за них візьмуться за фактом масового шахрайства.

Отож, пропоною вкотре, обмінятись телефонами, Та почати діяти.
Zakon

Повідомлення Додано: Вів 06 лип, 2010 13:46

eliza
Еліза піднімайте своїх людей! Скільки можна сидіти, пора діяти.
В мене та мої х однодумців, є багато практичних ідей. Потрібно заявити в усі можливі органи, про масовість даної афери.
Закликаю усіх структурних керівників, всіх хто постраждав від програм "Позика" та "Мій капітал" заявляти про себе, якщо не хочете йти консолідованим шляхом, йдіть по одинці. Пишіть заяви в Міліцію, Відділ по боротьбі з економічною злочинністю, Прокуратуру, СБУ. Я впевнений, в кожного третього постраждалого, є виходи на ці органи. Ящо кожен з нас зробить хоч один крок в даному напряму, все закрутиться значно швидше. Коли поголоска розлетиться по всій Україні, та справа озвучиться як масова, Вони будуть змушені повернути гроші.!!!
Виходьте на зв’язок.
Zakon

Повідомлення Додано: Сер 07 лип, 2010 16:14

Zakon
В части 1 ст. 1177 Гражданского кодекса говорится: "Имущественный вред,
причиненный имуществу физического лица в результате преступления,
возмещается государством ,
если не установлено лицо,
совершившее это преступление, или, если это лицо неплатежеспособно". :lol:
Оптимист_2009

Повідомлення Додано: Чет 08 лип, 2010 10:18

[b]Оптимист_2009[/b
Звичайно це добре, що Ви найшли зачіпку в законодавтві, але це в тому випадку, коли як Ви процитували, "якщо не встановлено особу, яка вчинила злочин", або організація визнала себе банкрутом, або відмовляється платити. А в нашому випадку ні під перший ні під другий ні під третій випадок ми не підлягаємо. Ви ж чули що вони говорять, "Ми не відмовляємось платити, в нас просто не має грошей, тільки появляться, відразу виконаємо зобов’язання".

По друге, при самих кращих розрахунках, щоб це сталося, нам як мінімум потрібно, щоб "государство" про цю ситуацію знало!
Нам ніхто не допоможе покими ми, допомоги не попросимо.
Ще раз наголошую, пишіть заяву в прокуратуру!!!
Zakon

Повідомлення Додано: Чет 08 лип, 2010 10:37

eliza написав:credosoyuz.com.ua/view.php?id=77 - почитайте. Очередной развод народа.

Після інформації, яку Ви надали, я навів справки, що вони знову задумали.
Бурлакова іздить по містам України "колядує" . Ви були праві, вона шукає чергових дурнів, які поведуться на цей лохотрон. Їздить з метою залучення нових клієнті. Які позакривають її борги. Я зрозумів, що Реніссанс виставий їй строк і суму в розмірі 155 000тис.ЄВРО. А в неї бідолахи нажаль цих грошей не було...
Поки вона не знайде вказаної суми, грошей на виконання програм їй ніхто не дасть!!!.
До чого все це дійде, не знаю...
Zakon

Повідомлення Додано: Чет 08 лип, 2010 11:06

Если она денег не найдёт (а никто не даст после такой рекламы), она начнёт собирать с тех, кто ждёт займа.
1.5% от суммы на страховку с каждого. Вроде и не много. Но уже ни во что не верится.
Если все заплатят - соберет. Если нет - будет объяснение, почему нет займа.
Заплати - опять будешь ждать у моря погоды.Сроки никто не гарантирует.
Не заплати - повод отказать в займе вобще.
Как вам такой поворот? :roll:
Оптимист_2009

Повідомлення Додано: Чет 08 лип, 2010 14:01

Шановний Оптимист, найбільш цікавий той факт,що все це було прогнозовано.
Подивіться як гарненько вони все викручують, вони такі хороші і самі постраждали і все роблять, щоб прискотити процес виплат. А тут яказь обов’язкова страховка, ще їм, чесним людям заважє. Мол добрі люди давайте щось зробимо для спільної справи. І під шумок, в не приказном порядку, вже змешують суму виплати. А в друг прийдеться їм виплатити гргші, як такі суми віддати.
Зроблять все так, що будуть крайні всі крім них...
Для них основним каменем спотикачем, є той факт, що в договорі жодної згадки про щорічну оплату страховки не йдеться!!! От вони й бісяться, не знають як ще грошенят видурити з простого народу.
А на рахунок строків, тішити себе не потрібно. Попридумують нові договори, позбирають гроші, виставлять 100% строки, а тут знову форс-мажор придумають. Досвід в булько надуванні в них колосальний.
Ви згадайте 15 січня - 20 лютого, була вже така 100% гарантія, більше того, перечитайте уважно, ще й бонуси за не своєчасне виконання умов обіцяли.
От вам і строки з бонусами. Не знаю як до банку донесете...
Zakon

#<1 ... 89101112 ... 14>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє