Потребительское общество "Кредо-Союз"

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Перелік фінансових компаній, які були під підозрою в шахрайстві. Фінансові піраміди та лохотрони в Україні. Все, що пов'язано з фінансовими схемами, націленими на обман довірливих учасників.
  #<1 ... 7891011 ... 14>
Повідомлення Додано: Чет 27 тра, 2010 16:34

eliza

Дякую за інформацію!
Але чому ж розчаруєте, прозвучала оптимістична нота, що гроші прийдуть!!!
А звідки, це вже не так важливо, я думаю не тільки мені одному.

Мене цікавить наступний факт, від Вас постійно звучить компрометуюча інформація, але жодного разу не прозвучала конкретика на рахунок вашого інформатора!
Якщо Ви працівник "Кредоексперта - КРЕДОСОЮЗА", чи однієї з посередницьких компаній, які добре проінформовані про перебіг справ, я нічого в цьому поганого не вбачаю!!!
Навпаки добре мати опонента, який володіє конкретною, легітивною та корисною іформацією, якою може поділитися, а не тільки займатись пустими балачками і кидатись необгрунтованими звинувачуваннями.
Якщо нас цікавить результат, потрібно відкривати карти, я думає це буде корисним.

Чому мене цікавить питання звідки інфо. тому, що буквально вчора мені надали інформацію про те, що отримано позитивну відповідь від банка, на мою тезу, "що враховуючи процедуру банків кошти перерахуть через місяць" я отримав конкретну відповідь, - "банк пообіцяв що кошти будуть на наших рахунках через два тижні"...
Zakon

Повідомлення Додано: П'ят 28 тра, 2010 14:13

Zakon
Я не работник ни того, ни другого. Просто общаюсь с людьми, которые там работают. На счет месяца, так вчера уже сказали про полтора. И что это совсем не банк. Меня настараживает, что они берут кредит. Зачем, если через пару дней будут деньги от инвеосторов, как они говорят. Новая информация будет 1 числа. А пока говорили не тревожить.
А кто ваш источник информации?
eliza

Повідомлення Додано: П'ят 28 тра, 2010 16:42

eliza

Вибачте за компрометуюче питання, але перш ніж відповісти про своїх інформаторів, хочу задати Вам ще декілька питань. Мене дивує той факт, що кілька днів тому від Вас прозвучала інфомрмація, що Ви отримали виплату по своїй програмі ще минулого літа. Звідки таке турботливе ставлення, до перебігу справ в "Кредоексперті - Кредосоюзі", та побоювань і остерігань від того факту в якій установі та коли будь брати кредит?
Можливо Ви після отримання коштів, взяли участь в новій програмі?

Нічого особистого, просто хочеться спілкуватись на рівних і розуміти хто твій опонент, та мати більше конткетної інформації.
Зі своєї сторони я викладав всю відому інформацію, навіть більше, розписував в деталях. Хочеться чути конкретніші та аргументованіші відповіді на свої запиитання.
Дякую за діалог.
Zakon

Повідомлення Додано: Суб 29 тра, 2010 14:07

Zakon
Переживаю за людей, которых привлекла в это дело. Вот они в такой же ситуации как вы.
eliza

Повідомлення Додано: Суб 29 тра, 2010 18:26

Хорошо так переживать! Втянуть, а потом переживать! :lol: :lol:
вадик

Заблокований
Подякував: 110 раз.
Подякували: 421 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 31 тра, 2010 10:11

вадик
держите свою критику при себе.
eliza

Повідомлення Додано: Пон 31 тра, 2010 15:10

eliza написав:Zakon
Переживаю за людей, которых привлекла в это дело. Вот они в такой же ситуации как вы.

Дякую за відвертість!!!
Гаразд почекаємо ще дві неділі! А там вже буде все по дорослому...
Zakon

Повідомлення Додано: Чет 10 чер, 2010 16:53

Є нова інформація.
Бурлакова зібрала "пакет документів" і збирається їхати в Німеччину, себто добиватись правди від інвесторів.
Виникає питання чи не на завжди?
Zakon

Повідомлення Додано: Пон 14 чер, 2010 11:11

Zakon
Я думаю, шо такий варіант цілковито можливий. Я з нею розмовляв в п'ятницю по телефону, то вона нічого конкретно не сказала. Казала, шо чекають підтвердження від інвесторів про надходження коштів на їхні закордонні рахункт. Це все брєд. Чув, шо Лєонтій має їхати закордон по цьму питанню. Можливо вони разом їдуть. І можливо, шо з кінцями.
ivani

Повідомлення Додано: Вів 15 чер, 2010 14:31

А при чем здесь Леонтий, его даже в совет директоров не взяли, и решать что-то он не в силах.
eliza

#<1 ... 7891011 ... 14>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє