|
Потребительское общество "Кредо-Союз" |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Перелік фінансових компаній, які були під підозрою в шахрайстві. Фінансові піраміди та лохотрони в Україні. Все, що пов'язано з фінансовими схемами, націленими на обман довірливих учасників.
Додано: Сер 19 тра, 2010 13:12
Оптимист_2009
Доброго дня всім учасникам форуму.
Повнісю підтримую вище сказані слова, потрібно об’єднуватись, та вивести на чисту воду "аферистів".
Гіркий досвід дасть нам можливість проінформувати населення України про такі організації, та убезпечити їхні життя від аферних програм.
Дуже дякую всім учасникам які вивсловили свої об’єктивні коментарі, стосовно програм і товариств, які красивими обіцянками про багате і щасливе майбутнє, обманним шляхом витягнули з нас кошти. Та найбільш негативним в даній ситуації є те, що самим програмам ніхто не вірив, а завдяки серйозним організаціям які працювали диллерами, на ринках страхування та інвестицій по 6-7 років, підставили своїх клієнтів та працівників, поручившись за такі компанії як "Кредосоюз та Кредоексперт", більше того, по сьогоднішній день кормлять людей пустими обіцянками, про те, що сьогодні - завтра буде виплата, у моєму випадку це вже триває більше 9 місяців.
Складається думка, що саме керівництво, є абсолютно безсилим в даній ситуації. Зважаючи на неодноразові звернені з закликами вплинути на хід справи, мотивувавши нагальність виплати, надтяжким фінансовим становищем, та з внесенням консенсусної пропозиції про виплату хочаб 10 - 20% від загальної суми позики, керівництво розводило руками. З однією відповіддю "Ето был Ваш выбор и за руку никто Вас не тянул, нужно ждать!" (При вопросе сколько, звучял ответ) "может год - может два".
Очевидним є той факт, що люди які нас сюди втягнули допомагати нам не збираються!!!
Отож, залишимо ліричні висловлювання і приступимо до конкретних дій!!!
Прохання до всі учасників форуму, які є учасниками програм "Мій капітал" та "Позика" тим, кому не байдужа доля їхніх кошів, прошу написати на форумі, які крокі були вже зробленні для повернення котів!
Особисто я неодноразово консультувався з адвокатами, та з відділом по роботі з економічною злочиннгістю, де мені порадили, готувати колективне звернення потерпілих в їхню організацію та паралельно подавати судовий позов.
Після всіх порад, ще раз прочитав договір і звернув увагу на наступні ноанси:
-термі дії договору 1 РІК;
-договір вступає в силу після отриманнгя коштів;
- та форсмажор;
Жоден з пунктів чітко не росписаний, тому не має більше часу зволікати, це можна трактувати як заманеться...
В одном з листів прочитав наступне, що ніхто не писав звернення в "Кредосоюз" про повернення коштів, не знаю на скільки це дієво, (ЧЕКАЮ НА ПОРАДИ тих, хто вже це робив), але спробую.
Зважаючи на всю відому інформацію, та вміння всіх причетних організаторів зомбувати народ негайно згурватися, та спільними зусиллями зі всіх сторін, зробити все можлеве для повернення власних коштів!!!
При майбутній співпраці, для досягнення конкретних результатів готовий обмінятися електронною поштою, та номером телефону.
Дякую за увагу, та чекаю на відгуки.
-
Zakon
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 19 тра, 2010 14:17
brodyn
Доброго дня Вікторія. Хочу звами поспілкуватися в індивідуальному порядку. Я так зрозумів, що внас є спільні тематики для розмови.
Якщо це можливо, то вкажіть будь-ласка свою електронну адресу.
-
Zakon
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 19 тра, 2010 14:19
Уважаемый Zakon!
Вам на мой взгляд удалось охарактиризовать суть проблемы - их действия прикрывались именем солидных организаций, к которым не было вопросов. Ренессанс-Лайф, возможно и не вникал,каким образом будет реализовываться их продукты. Или закрывал глаза на методы. Они неплохо себя чувствуют и возможно и в будущем не будут вникать в методы брокеров. Хотя хотелось бы довести эту инф. до ведома Ренессанса (или они тоже замешаны?)
Но кажется разумным публиковать в широком информационном аспекте имена людей, виновных во втягивание народа в эти авантюры. Виновных в заведомом обмане!
1. Сосна Ростислав
2. Бурлакова Елена
3. неговора Александр
Кто ещё? Агрис Чукурс?
"Благодаря" кому вы оказались в таком положении?
Что касается писем, пока это не приносило результатов. Коллективный иск? Но речь идёт о добровольном невозвратном целевом взносе. Юристы ели хлеб не даром.
Какие ещё варианты? Может, методы 90-х годов?
Мне кажется, надо как можно полнее освещать их деятельность в настоящий момент. Они то продолжают. Теперь более изощрённо. Используют новые методы, вечную тягу к знаниям и старую алчность.
Надо, чтоб их имена были на слуху. Чтоб земля горела под ногами. Чтоб никто не захотел на одном гектаре. Тогда не спрячешься за чужие обещания. Может, кого-то хоть убережём.
Плохо что большинство пострадавших или инертны, или смирились, или надеются.
Я готов объединить с Вами усилия.
Спасибо всем, кому не безразлично.
-
Оптимист_2009
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 19 тра, 2010 16:28
Я слышала, что вроде какой-то движняк начался в Кредосоюзе. Ожидаюь деньги и от инвесторов и взят кредит в банке. Тоесть, должны начать возвращать людят вложеные деньги. Кто что-то слышал на эту тему?
-
eliza
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 19 тра, 2010 17:21
-
вадик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 421 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 19 тра, 2010 17:46
Оптимист_2009
Дуже дякую Вам за відповід, мене радує той факт, що залишились ще в Україні адекватні люди, які готові битись за справедливість!
В мене до Вас є кілька офіційних уточнюючих питань:
1) Ви особисто є учасником програми, чи хтось з близьких людей?
2) Якщо так, тоді в якій програмі Ви взяли участь, "Мій капітал" чи "Позика"?
3) Через яку посередницьку компанію оформляли документи на участь (Кредоэксперт , Тристар, Альянс )?
4) Як довго чекаєте на гроші?
5) Чи писали заяву на повернення коштів?
6) Чи є ще хтось з знайомих, хто брав участь в програмах і чи є Вашим однодумцем?
Не подумайте що це тільки із цікавості, це не розвідка боєм, це ключові питання які нам допоможуть дійти до консолідованих дій.
Дякую. Чекаю на відповідь.
-
Zakon
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 19 тра, 2010 18:31
eliza написав:Я слышала, что вроде какой-то движняк начался в Кредосоюзе. Ожидаюь деньги и от инвесторов и взят кредит в банке. Тоесть, должны начать возвращать людят вложеные деньги. Кто что-то слышал на эту тему?
Ой, не смешите меня  Да кто там будет деньги отдавать? А движняк может и начался, собирают монатки. Скоро свалят они все с нашими денежками за бугор куда-нить и все. Как Кингз-Кепитал.
-
gumanenko
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 20 тра, 2010 10:08
eliza
Якщо не секрет, звідки інформація?
Якщо чесно, це не ті люди які будуть ради простого народу брати кредт. Тут може винукнути друге питання, може якась досить не байдужа і впливова людина, або група людей взяла їх за оде місце і виставили конкретні сроки на виплату. Це більше схоже на правду! По моїм даннх, кількість людей які вклали в цей проект більше 100тис. грн. готівкою не мала. І тут стоїть питання не стільки грошей, скільки ділової репутації!
Я не розумію одного, надходить інформація на рахунок рухів, не зрозумімо позитивних, чи негативних, постає питання ЧОМУ НІХТО НІЧОГО НЕ РОБИТЬ?
ЧИ може я чогось не розумію? Поясніть будь ласка.
Востаннє редагувалось Zakon в Чет 20 тра, 2010 14:40, всього редагувалось 1 раз.
-
Zakon
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 20 тра, 2010 11:38
Zakon написав:eliza
постає питання ЧОМУ НІХТО НІЧОГО НЕ РОБИТЬ? ЧИ може я чогось не розумію? Поясніть бідь ласка.
Потому,что стыдно признавать открыто свою дурь! Надеются ,что "крутые" вложившие деньги в это багно выбьют свое и остальным раздадут по своей душевной доброте,что такая-же дурь.
-
вадик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 421 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 20 тра, 2010 14:12
вадик написав:Zakon написав:eliza
постає питання ЧОМУ НІХТО НІЧОГО НЕ РОБИТЬ? ЧИ може я чогось не розумію? Поясніть бідь ласка.
Потому,что стыдно признавать открыто свою дурь! Надеются ,что "крутые" вложившие деньги в это багно выбьют свое и остальным раздадут по своей душевной доброте,что такая-же дурь.
Не хочу нікого образити, але це пахне тафталогією це знову ж "Дурь".
Так, погоджуюсь, ми всі зробили велику помилку. Все на цьому КРАПКА. Це наші помилки і Нам їх вирішувати!
Я розумію стидно перед рідними, друзями, які однозначно відмовляли нас робити такі ризиковані кроки. Але вже час назат не вернеш що зроблено, те назад не вернеш, "Що маємомо, те й маємо", терер потрібно забути про сором. І зробити все можливе, щоб з СЬОГОДНІШНЬОГО дня стало сидно тим хто нас не законним шляхом втягнув в цю АФЕРУ. І з своєї сторони, тільки вже законно наказати їх ізабрати свої гроші.
-
Zakon
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему