Потребительское общество "Кредо-Союз"

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Перелік фінансових компаній, які були під підозрою в шахрайстві. Фінансові піраміди та лохотрони в Україні. Все, що пов'язано з фінансовими схемами, націленими на обман довірливих учасників.
  #<1 ... 56789 ... 14>
Повідомлення Додано: Чет 20 тра, 2010 14:23

Источников информации много. А толку мало. Но знаю так же что и Ренессанс в стороне не стоит и уже беседовали с Бурлаковой. Ведь страховки не платятся, а это не в их интересах. Знаю, что сам Остин Кимм проверял этих инвесторов и по этому пошел на это, так как убедился, что все будет хорошо.
eliza

Повідомлення Додано: Чет 20 тра, 2010 14:36

Ага, им так стыдно за то, что они облапошили кучу людей... Да они гордятся этим! Гордятся тем, что у каждого из них по Порше, по квартирке и немаленькго счета в банке. А про закон... Дело в том, что они вполне законно вытащили с вас (с нас) деньги. Вы же сами им отнесли. Никто в карман к вам не лез, квартиру вашу не взламывал, автомат к виску не приставлял... Вы сами отдали... Так что, увы, но закон на их стороне. Как бы прискорбно это не звучало. Хотите узнать мнение юриста или адвоката - возьмите договор и сходите на консультацию. Они тоже разведут руками... Безвыходная ситуация, к сожалению.
gumanenko

Повідомлення Додано: Чет 20 тра, 2010 14:54

gumanenko
и я абсолютно не жалею, что в это ввязалась, так как часть денег я уже получила. и безвыходных ситуаций нету.
eliza

Повідомлення Додано: Чет 20 тра, 2010 15:18

eliza написав:и я абсолютно не жалею, что в это ввязалась, так как часть денег я уже получила. и безвыходных ситуаций нету.

Ой, как интересно! А если не секрет, сколько вы вложили, и сколько вам отдали. И как отдают, без проблем? Что-то не верится. Потому как моя мама ждет "с моря погоды" уже полтора года. :evil:
gumanenko

Повідомлення Додано: Чет 20 тра, 2010 15:56

Сколько я вложила и получила это не ваше дело, я про сам факт, что получить можно. И ваша мама получит. Просто не берети дурного в голову. Деньги скоро будут.
eliza

Повідомлення Додано: Чет 20 тра, 2010 17:22

eliza написав:Сколько я вложила и получила это не ваше дело, я про сам факт, что получить можно. И ваша мама получит. Просто не берети дурного в голову. Деньги скоро будут.

Уважаемый Zakon, вот вам и ответ на ваш вопрос (раз мой не устроил) - не берите дурного в голову и ждите,ждите,ждите...
вадик

Заблокований
Подякував: 110 раз.
Подякували: 421 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 21 тра, 2010 08:32

У меня сложилось такое впечатление, что eliza является одним из сотрудников этого общества. Никому не отдают деньги, а вот ей отдали. Типа, сидите все тихо, не рыпайтесь, да будет вам счастье.
gumanenko

Повідомлення Додано: П'ят 21 тра, 2010 09:42

Ложное у вас сложилось впечатление. Я там не работаю и никогда бы не работала. А таких как я много (которым отдали деньги).
eliza

Повідомлення Додано: П'ят 21 тра, 2010 11:56

eliza написав:. А таких как я много (которым отдали деньги).

Значит, таких как Zakon мало! Это я чисто по логике вывел! :lol: :lol: :lol:
вадик

Заблокований
Подякував: 110 раз.
Подякували: 421 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 21 тра, 2010 13:32

eliza написав:Источников информации много. А толку мало. Но знаю так же что и Ренессанс в стороне не стоит и уже беседовали с Бурлаковой. Ведь страховки не платятся, а это не в их интересах. Знаю, что сам Остин Кимм проверял этих инвесторов и по этому пошел на это, так как убедился, что все будет хорошо.

Доброго дня Еліза. Пройдемо по пунктах:
1) "Остин Кимм" це серйозна заявка, ящо це ПРАВДА, тоді моджливо щось позитивне і получиться.
2) Страховка це ще один варіант для того, щоб витягнути з нас гроші. Якщо Вам відомо з нами працювали представники брокерів які представляють страхові компанії, втому й числі Ренесанс Життя, які отримували комісію від страховки, відповідно і росли рівні від 1-9. Ті хто стояли вище за рахунок цих комісій дуже піднялись у фінансовому плані, тому й сидять помовчують і людям роти закривають.
3) По великому рахунку, страховка нам потрібна була на один день, оскільки кожен з нас погодився на підписання документу - про інвестування 30% від позики, що автоматично звільняло нас від самостійного погашення позики. А страховка нам потрібна була тільки в тому випадку, якщо ми самостійно збирались погашати позику продовж 7-10 років, тоді їм звичайно потрібні були гарантії.
4) Наступне - Хто така Бурлакова? Ніби якийсь фінансовий директор, яка всіх дуже запевняла про успішність справи на презентаціях! Якщо чесно, про цю людину складається враження, що це "пешка" яка ситуацією не контролює. ЇЇ основна робота - це відповідати на дзвінки і казати "Чекаємо на гроші, сьогодні має прийти пітвердження від інвесторів, подзвоніть ввечері, подзвоніть зранку, через рти дні", і так 9 міс. Це людина, яка не відповідає за свої слова, говорити проте, що вона солідний авторитетний бізнесмен чи компаньйом чиїм словам можна вірити, це як мінімкм смішно. Хто мав досвід спілкування я думаю вже в цьому переконався.

Отож знову багато пиитань і жодної конкретної відповіді. Хотілося б чути більше конкретики і дієвості зі сторони учасників програм.
Від Вас прозвучала фраза, що ви отримали частину, чи всі коштии, якщо це правда підкажіть яким чином ви їх повернули. Якщо ми всі зібралися на цьому форомі давайте консолідовано ділитися знаннями, та позитивними досягненнями в цій справі. В протилежному випадку якщо ніхто нічого не робить, більше того має офіційну інормацію, яка може допомоги і не ділиться нею, не має сенсу в цьому форумі, це пусті балачки з яких не має жодної користі.

А на рахунок виплачених коштів, особисто маю інфо що 9 міс тому першим учасникам програми "мій капітал" одній моїй зназомі, до речі одна з посередників, виплатили 10 000 тис. грн. і на цьому крапка по сьогоднішній день. Цей крок зі сторони "Кредосоюза" був зроблений лише з однією метою, щоб люди які отримали цей мізер переконувало решту що гроші буть, це проста затримка. Правда на сьогоднішній день ці ж люди на сьогоднішній день кусають себе за локті від безвихідної ситуації. Людей втягнули, а що далі робити...

Чекаю на врівноваженну обєктино-обгрунтовану відповід.
Дякую.
Zakon

#<1 ... 56789 ... 14>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми