|
Потребительское общество "Кредо-Союз" |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Перелік фінансових компаній, які були під підозрою в шахрайстві. Фінансові піраміди та лохотрони в Україні. Все, що пов'язано з фінансовими схемами, націленими на обман довірливих учасників.
Додано: П'ят 21 тра, 2010 14:53
Zakon
Вы так много пишете, что не хватает времени прочитать. Если б был секрет в том как вернуть деньги, уже б сказала. Но его нету, просто вернули и все.
Тут есть один нюанс, эти программы изначально были разработаны не на 3 месяца, а минимум год. Просто это умолчали от нас, так как надо было побыстрее собрать нужную сумму денег. А если б знали правду, наверное б никто туда не вкладывал ничего.
-
eliza
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 21 тра, 2010 15:53
eliza написав:Zakon Вы так много пишете, что не хватает времени прочитать. Если б был секрет в том как вернуть деньги, уже б сказала. Но его нету, просто вернули и все. Тут есть один нюанс, эти программы изначально были разработаны не на 3 месяца, а минимум год. Просто это умолчали от нас, так как надо было побыстрее собрать нужную сумму денег. А если б знали правду, наверное б никто туда не вкладывал ничего.
Ви хочете сказати, що Вам вже повернули кошти?
На рахунок того, що інвестиційних програм на 3 місяці не існує впинципі, я думаю всі хто хоч трішки комперентний в даних питаннях це розуміли. Тому і постало питання яким чином за такий короткий час вони прокрутять ці гроші.
Та залишимо минуле, я особисто неодноразово звертасся до керівництва Кредосоюза, та посередників з проханням повідомити дату виконання зобов’язання. Всі вже давно зрозуміли, що вони порушили умови договору, в 90 днів вони не вклались. не потрібно й дали водити людей за ніс. Це все людські нерве і вони не гумові. Вже ніхто нічим не здивується чи це місяць чи це рік, головне питання це конкретика. Якщо постало питання 1 року, то по програмі "Мій капідал" рік закінчився ще в березні, а по"Позиці" через два місяці. Тому і теорія один рік є не адекватною до цієї ситуації.
Особисто до Вас прохання, якщо Ви дійсно отримали кошти, повідомте будь ласка яким чином і коли це відбулося, та в якому місті.
-
Zakon
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 21 тра, 2010 21:08
Zakon
Деньги мне вернули еще летом. Каким образом? Просто, вернули. Никуда не звонила и не обращалась.
Это вы так думаете, что капитал закрылся в марте, а на самом деле это было в начале июня. Так что года еще нету.
-
eliza
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 23 тра, 2010 10:15
eliza написав:Zakon Деньги мне вернули еще летом. Каким образом? Просто, вернули. Никуда не звонила и не обращалась. .
Уважаемый Zakon ! Никуда не звоните и не обращайтесь ! Деньги вам "просто вернут и все!"  То есть - чудесным образом ! Надо верить в чудо !
-
вадик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 421 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 23 тра, 2010 14:17
вадик
Я так понимаю, что вы здесь только для того, что б поиздеваться. У вас это хорошо получается, да толку только никакого, если не можете ничего полезного сказать
-
eliza
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 23 тра, 2010 17:15
eliza
Зато вы много полезного сказали тому-же Zakonу. Почитайте свои-же посты - там масса полезной информации для пострадавших вкладчиков!
-
вадик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 421 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 тра, 2010 09:55
Zakon написав:Оптимист_2009
Дуже дякую Вам за відповід, мене радує той факт, що залишились ще в Україні адекватні люди, які готові битись за справедливість! В мене до Вас є кілька офіційних уточнюючих питань: 1) Ви особисто є учасником програми, чи хтось з близьких людей? 2) Якщо так, тоді в якій програмі Ви взяли участь, "Мій капітал" чи "Позика"? 3) Через яку посередницьку компанію оформляли документи на участь (Кредоэксперт , Тристар, Альянс )? 4) Як довго чекаєте на гроші? 5) Чи писали заяву на повернення коштів? 6) Чи є ще хтось з знайомих, хто брав участь в програмах і чи є Вашим однодумцем?
1. Я лично являюсь участником программы.
2. Программа "Позика".
3. Посредником был "Кредоэксперт". Но я поверил не фирме и договорам.
Меня втащил в это мой бывший близкий друг, которому я доверял.
4. Жду денег ровно год. С конца мая 2009.
5. Заявление не писал.
Мне прислали в феврале гарантийное письмо, по которому я должен всё получить был в марте.
6. Мои родственники тоже в это вляпались.
-
Оптимист_2009
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 25 тра, 2010 11:23
Оптимист_2009
Доброго дня. Дякую Вам за конкретику.
Я також учасник програми "Позика", в моєму випадку з моменту підписання договору пройшло 10 місяців.
Накопилися нові запинання:
Які кроки ви плануєте приймати по даній ситуації?
Ви колективні звернення в Кредосоюз, чи правоохоронні органи писали?
В якому місті ви підписували договір?
-
Zakon
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 26 тра, 2010 17:40
Доброго дня!
Сьогодні отримав багато корисної інформації, на рахунок спільної проблеми.
Я вирішив написати звернення в Кредосоюз, з прохання повернути всі кошти які були мною вкладені. Коли звернувся з заявою в Кредосоюз отримав у відповідь, що кошти можуть бути поверненні тільки в тому випадку,мколи я напишу заяву на вихід з СТ КРЕДОСОЮЗ. В тому випадку коли я не претендуватиму на решту позику, та на інші програми спілки.
У випадку коли я вийду з спілки, тільки тоді я можу претендувати на повернення коштів! Правда сума буде досить цікава, мушу визнати, договір складений дуже хітромудро, як пояснила мені юрист Кредосоюза, можна претендувати на повернення 250 грн. членських внесків та 15 000тис. цільового внеску.
- 1000 грн. за вступ в «КРЕДОСОЮЗ»;
- 2000 грн. за консультаційні послуги «Кредоексперт»
- 3000-7000 грн. накопичувальне страхування;
- 200 грн. за послуги «Райфайзен Банк Аваль» перерахунок коштів.
Вище наведені суми є не поворотними згідно умов договору, тобто добровільно без судових тяганин вони ці кошти віддавати не збираються. З вкладених 21 450тис. грн. в кращому випадку повернуть 15 250грн. Чому в кращому випадку, тому, що 15 000 тис. згідно пункуту договору про цільовий внесок 2.2.3. ці кошти є НЕПОВОРОТНИМИ. А тим, хто отримували частину коштів 10- і більше% повернути ці кошти буде ще більш проблематичніше. Після серйозної розмови з юристом, вона повідомила, що правлінням товариства розглядається той момент, що ті члени товариства, які не отримали жодної копійки від програм, Можуть претендувати на повернення 15 000тис. після розірвання догово і виходу з спілки. Кого цікавить: На підтвердження інформації, що можна повернути хочаб 15 250 грн. один інцендент був точно, зі слів очевидців у Львові, правда імен не називали, знаю тільки, що це чоловік. На даному етапі більш конкретною інформацією не володію. Тепер про "хороше":
1) Для тих, хто має ще хоч трішки віри в повноцінну виплату, є такж цікава інформація. Поступила інформація, що декілька днів тому відбулась зустріч з "інвесторами" на теренах України які ВКОТРЕ запевнили, що через дві неділі мають відбутися перші виплати. В даний час перегвори продовжуються.
На скліки я зрозумів, черговим двотижневим обіцянкам інвесторів, Кредосоюз і сам вже не дуже й вірить, тому вирішили перестрахуватись. Може дійсно совість прокинулась? А саме: 2) На рахунок тієї інформації, що прозвучала від одного з учасників форуму, що КРЕДОСОЮЗ збирається брати Кредит в банку, є підтверджуючі данні, правда на яку суму і який банк, це покищо не відомо. Більше того є інформація, що банк дав згоду. на скільки правдива інформація буде відомо через дві неділі. Проаналізувавши для себе всю отриману інформацію, можу сказати одне, якщо хоч одна з поданих інформацій є правдива, через дві неділі буде ЯСНО!!!...
-
Zakon
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 27 тра, 2010 10:59
Zakon
Должна вас разочаровать. Кредит дадут только через месяц. Так что, скорее деньги от инвесторов придут.
-
eliza
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему