Байки про банки і не тільки....

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 166167168169170 ... 1612>
Повідомлення Додано: П'ят 10 кві, 2009 10:09

OTP Bank збільшив статутний капітал на 800 млн грн – до 2,8 млрд грн.
Відповідне рішення було ухвалено на загальних зборах акціонерів ЗАТ "ОТП Банк", повідомляє сьогодні прес-служба фінансової установи.
РБК-Україна
idontbite

Повідомлення Додано: П'ят 10 кві, 2009 11:11

idontbite написав:OTP Bank збільшив статутний капітал на 800 млн грн – до 2,8 млрд грн.
Відповідне рішення було ухвалено на загальних зборах акціонерів ЗАТ "ОТП Банк", повідомляє сьогодні прес-служба фінансової установи.
РБК-Україна
Нарешті.....ОТП прямує в палату №Б.
квестор

Подякував: 0 раз.
Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 10 кві, 2009 15:29

квестор написав:
idontbite написав:OTP Bank збільшив статутний капітал на 800 млн грн – до 2,8 млрд грн.
РБК-Україна

Привет ВСЕМ! ПРивет особый :D КВЕСТОРУ!
Ваше мнение по пловоду ОТП....................??? Лечение проходит успешно? Или возможны осложнения??? Рецидивов ждать стоит али нет???
Спасиба!!!
petra1000

Повідомлення Додано: П'ят 10 кві, 2009 16:24

Всем хорошего настроения :lol:
всю ветку не осилю...
Подскажите, пожалуйста, Эрсте Банк залихорадит, али иммунитет имеется?
Masha84

Повідомлення Додано: П'ят 10 кві, 2009 16:34

ВТБ купує 74% акцій ФК "Динамо" (Москва)
РБК-Україна
idontbite

Повідомлення Додано: П'ят 10 кві, 2009 16:41

Казахстанский БТА Банк уменьшил участие в украинском БТА Банке (Киев) до 9,9975% голосующих акций, тогда как на начало 2009 года его участие в уставном капитале составляло 49,9883%, сообщило украинское кредитно-финансовое учреждение.
maanimo.com
idontbite

Повідомлення Додано: П'ят 10 кві, 2009 16:48

"Згідно з рішенням НБУ Комісії з питань нагляду і регулювання діяльності банків від 7 квітня 2009 року N159, Акціонерний банк Алонж виключений з держреєстру банків у зв'язку із завершенням ліквідаційної процедури"
project.ukrinform.ua
idontbite

Повідомлення Додано: П'ят 10 кві, 2009 16:49

Ищу банк для вклада. Укрсиб очень заманчиво но в процесе изучения сложилась цепочка любопытных расуждений, выкладываю на общее обозрение, очень жду критики.
мнение отчасти субьективное отчасти подкреплено фактами...
1. Доля ипотечного рынка - 18.6%, я думаю всем понятно что колличество неплательщиков значительно увеличилось в виду многих факторов,
2. Рефинансирование "мамки" государством - тоже думаю не лучший показатель стабильности и готовности в любой момент помочь дочке. (которая если не нуждается сейчас, будет нуждатся скоро, см. п. 1)
А вот прокормить то колличество персонала и филиалов которое сейчас есть чем-то нужно...

Настораживает назойливая реклама "Актывных грошей" везде куда не глянь, очень напомнило банк "Надра" с БИГ бордами на всю стену гостиници "Славутич", на Шулявке (по моему на стене завода Большевик)
А так-же громкие депозитные акции от Укрпромбанка....
Хороший продукт, как говорится, в рекламе не нуждается...
А вот можно себе на минутку представить, благодаря данному виду депо, какие будут темпы оттока финансов в случае какой либо негативной новости про банк.... просто в геометрической прогрессии...

Недавняя статья «Здобуття високої оцінки авторитетного видання EMEA Finance є міжнародним визнанням результатів розвитку та роботи «УкрСиббанку» навіть в умовах нестабільності. Таким чином, експерти підтвердили надійність, конкурентоспроможність і високу якість продуктів банку»
думаю что не больше чем заказной пиар дабы склонить тех вкладчиков, кто еще колеблится, а оснований как таковых я так и не нашел.

В виду всего вышесказанного решил с банком не связыватся...
может быть не прав, поправьте...
Тор

Повідомлення Додано: П'ят 10 кві, 2009 17:30

квестор написав:
РБК-Україна

Не зарано змінювати палату? На мій погляд, потрібно дочекатись данних першого кварталу від НБУ.
Мене непокоять два показника 2008 року по цьому пацієнту:
- чистий процентний дохід (+) 1 494 387
- чисті витрати на формування резервів (-) 1 478 719
Очевидно, у минулому році банк нічого не заробив на свому немаленькому кредитному портфелі.
Можливо, цифри 1-кварталу кращі. :wink:

Джерело: http://bank.gov.ua/Bank_supervision/Fin ... pribut.pdf
steven

Повідомлення Додано: П'ят 10 кві, 2009 18:22

petra1000 написав:
квестор написав:
idontbite написав:.

Привет ВСЕМ! ПРивет особый :D КВЕСТОРУ!
Ваше мнение по пловоду ОТП....................??? Лечение проходит успешно? Или возможны осложнения??? Рецидивов ждать стоит али нет???
Спасиба!!!

Не дочекавшись "милості від природи.." угорці розпочали таки лікування української доньки...

...50млн. дол + 800млн.грн є непоганою терапією ...+ непогано резервувався...думаю, що на 1 травня пацієнт перебереться у "стабільнішу" палату.
квестор

Подякував: 0 раз.
Подякували: 394 раз.

Профіль

#<1 ... 166167168169170 ... 1612>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор