|
Байки про банки і не тільки.... |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: П'ят 10 кві, 2009 18:46
steven написав:квестор написав:idontbite написав:OTP Bank збільшив статутний капітал на 800 млн грн – до 2,8 млрд грн. Відповідне рішення було ухвалено на загальних зборах акціонерів ЗАТ "ОТП Банк", повідомляє сьогодні прес-служба фінансової установи. РБК-Україна
Нарешті.....ОТП прямує в палату №Б.
Не зарано змінювати палату? На мій погляд, потрібно дочекатись данних першого кварталу від НБУ. Мене непокоять два показника 2008 року по цьому пацієнту: - чистий процентний дохід (+) 1 494 387 - чисті витрати на формування резервів (-) 1 478 719 Очевидно, у минулому році банк нічого не заробив на свому немаленькому кредитному портфелі. Можливо, цифри 1-кварталу кращі. Джерело: http://bank.gov.ua/Bank_supervision/Fin ... pribut.pdf
....він у 4кв різко збільшив резервування, тільки під кредити було дорезервовано понад 1млрд...
...а я і ці вважаю непоганими...операційний прибуток лише трішки менший Укрсибовського...при такій різниці в активах.. 
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 кві, 2009 18:57
idontbite написав:Казахстанский БТА Банк уменьшил участие в украинском БТА Банке (Киев) до 9,9975% голосующих акций, тогда как на начало 2009 года его участие в уставном капитале составляло 49,9883%, сообщило украинское кредитно-финансовое учреждение. maanimo.com
Дивна ситуація....щось цьому БТА хронічно у нас не щастить....
Подумаю, що з цим пацієнтом робити...
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 кві, 2009 18:58
квестор написав:...а я і ці вважаю непоганими...операційний прибуток лише трішки менший Укрсибовського...при такій різниці в активах.. 
згоден
"- В чём сила, брат?
- В деньгах - вся сила, брат!
- А, я думаю, вся сила в правде!"
Успіхів з полячками на їх Паску! 
-
steven
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 10 кві, 2009 19:07
steven написав:квестор написав:...а я і ці вважаю непоганими...операційний прибуток лише трішки менший Укрсибовського...при такій різниці в активах.. 
згоден "- В чём сила, брат? - В деньгах - вся сила, брат! - А, я думаю, вся сила в правде!" Успіхів з полячками на їх Паску! 
з цитатою Брата теж згоден !
Дякую....але не "ами" а "ою" ....бо, консерватор... 
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 кві, 2009 19:20
Masha84 написав:Всем хорошего настроения всю ветку не осилю... Подскажите, пожалуйста, Эрсте Банк залихорадит, али иммунитет имеется?
...пацієнт хворіє стабільно...я би навіть сказав - нудно....австрійці педантично і відверто порахувати майбутні збитки, повідомили громадськість, що" кіна" ( тобто прибутку) малювать не будуть...все піде у додаткові резерви, але показник адекватності капіталу не постраждає ...бо, зараз понаднормовий а накінець року буде якраз...тому навіть додаткові вливання робити не будуть.
...думаю, "драйву" його клієнти не дочекаються.. 
Востаннє редагувалось квестор в П'ят 10 кві, 2009 21:50, всього редагувалось 1 раз.
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 кві, 2009 20:22
А як вам футбольні % від дядька Ахметова, а обмін гривні на валюту по курсу 7,78? http://www.fuib.com/ua/savings/deposits/
Нічого собі так придумали - беремо побільше футбольних долярів, розраховуємось з кредитами, а на гривні через півроку купуємо знову ж доляри, тільки вже по нижчому курсу від 7,78 напевно і віддаємо вкладникам їх таку бажану валюту... Якщо вже в ПУМБі думають про укріплення гривні, то напевно воно не загорами і невідомо до яких цифр ми дійдемо. Що думаєте Квестор?
-
Тарас Бульба
-
-
- Подякував: 27 раз.
- Подякували: 135 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 кві, 2009 21:50
квестор написав:petra1000 написав:квестор написав:idontbite написав:.
Привет ВСЕМ! ПРивет особый  КВЕСТОРУ! Ваше мнение по пловоду ОТП....................??? Лечение проходит успешно? Или возможны осложнения??? Рецидивов ждать стоит али нет??? Спасиба!!!
Не дочекавшись "милості від природи.." угорці розпочали таки лікування української доньки... ...50млн. дол + 800млн.грн є непоганою терапією ...+ непогано резервувався...думаю, що на 1 травня пацієнт перебереться у "стабільнішу" палату.
А не за скоро? ... Щось радості на обличчях працівників
(середньої і вище ланки не бачу при спілкуванні).. до речі з укрсибовцями це ж саме!?!?!!...
-
Farr
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 10 кві, 2009 22:03
Тарас Бульба написав:А як вам футбольні % від дядька Ахметова, а обмін гривні на валюту по курсу 7,78? http://www.fuib.com/ua/savings/deposits/Нічого собі так придумали - беремо побільше футбольних долярів, розраховуємось з кредитами, а на гривні через півроку купуємо знову ж доляри, тільки вже по нижчому курсу від 7,78 напевно і віддаємо вкладникам їх таку бажану валюту... Якщо вже в ПУМБі думають про укріплення гривні, то напевно воно не загорами і невідомо до яких цифр ми дійдемо. Що думаєте Квестор?
Депозитик має термін 6 місяців....задовгий матч для прогнозування...
Але думати потрібно, такий "пас" від банку одного з найбільших експортерів(!) спонукає до роздумів....
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 кві, 2009 22:12
Farr написав:квестор написав:petra1000 написав:квестор написав:idontbite написав:.
Привет ВСЕМ! ПРивет особый  КВЕСТОРУ! Ваше мнение по пловоду ОТП....................??? Лечение проходит успешно? Или возможны осложнения??? Рецидивов ждать стоит али нет??? Спасиба!!!
Не дочекавшись "милості від природи.." угорці розпочали таки лікування української доньки... ...50млн. дол + 800млн.грн є непоганою терапією ...+ непогано резервувався...думаю, що на 1 травня пацієнт перебереться у "стабільнішу" палату.
А не за скоро? ... Щось радості на обличчях працівників (середньої і вище ланки не бачу при спілкуванні).. до речі з укрсибовцями це ж саме!?!?!!...
А чого їм радіти ??! Пообрізають усім і усе...тут не до посмішок...та й процес "вигрібання" з тої ями в яку самі себе загнали теж не веселий...Дали так " в штангу" аж відлуння по Європам пішло....
Ви , вже один раз запитували....Існують підозри про можливу "евакуацію" ?? Поділіться з нами.....
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 кві, 2009 22:33
Востаннє редагувалось Jack Levine в Суб 11 кві, 2009 09:13, всього редагувалось 1 раз.
-
Jack Levine
-
-
- Заблокований
- Подякував: 41 раз.
- Подякували: 71 раз.
-
-
Профіль
-
-