Байки про банки і не тільки....

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 167168169170171 ... 1612>
Повідомлення Додано: П'ят 10 кві, 2009 18:46

steven написав:
квестор написав:
idontbite написав:OTP Bank збільшив статутний капітал на 800 млн грн – до 2,8 млрд грн.
Відповідне рішення було ухвалено на загальних зборах акціонерів ЗАТ "ОТП Банк", повідомляє сьогодні прес-служба фінансової установи.
РБК-Україна
Нарешті.....ОТП прямує в палату №Б.

Не зарано змінювати палату? На мій погляд, потрібно дочекатись данних першого кварталу від НБУ.
Мене непокоять два показника 2008 року по цьому пацієнту:
- чистий процентний дохід (+) 1 494 387
- чисті витрати на формування резервів (-) 1 478 719
Очевидно, у минулому році банк нічого не заробив на свому немаленькому кредитному портфелі.
Можливо, цифри 1-кварталу кращі. :wink:

Джерело: http://bank.gov.ua/Bank_supervision/Fin ... pribut.pdf

....він у 4кв різко збільшив резервування, тільки під кредити було дорезервовано понад 1млрд...

...а я і ці вважаю непоганими...операційний прибуток лише трішки менший Укрсибовського...при такій різниці в активах.. :wink:
квестор

Подякував: 0 раз.
Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 10 кві, 2009 18:57

idontbite написав:Казахстанский БТА Банк уменьшил участие в украинском БТА Банке (Киев) до 9,9975% голосующих акций, тогда как на начало 2009 года его участие в уставном капитале составляло 49,9883%, сообщило украинское кредитно-финансовое учреждение.
maanimo.com

Дивна ситуація....щось цьому БТА хронічно у нас не щастить....
Подумаю, що з цим пацієнтом робити...
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 10 кві, 2009 18:58

квестор написав:...а я і ці вважаю непоганими...операційний прибуток лише трішки менший Укрсибовського...при такій різниці в активах.. :wink:

згоден :)
"- В чём сила, брат?
- В деньгах - вся сила, брат!
- А, я думаю, вся сила в правде!"

Успіхів з полячками на їх Паску! :lol:
steven

Повідомлення Додано: П'ят 10 кві, 2009 19:07

steven написав:
квестор написав:...а я і ці вважаю непоганими...операційний прибуток лише трішки менший Укрсибовського...при такій різниці в активах.. :wink:

згоден :)
"- В чём сила, брат?
- В деньгах - вся сила, брат!
- А, я думаю, вся сила в правде!"

Успіхів з полячками на їх Паску! :lol:

з цитатою Брата теж згоден !

Дякую....але не "ами" а "ою" ....бо, консерватор... :wink:
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 10 кві, 2009 19:20

Masha84 написав:Всем хорошего настроения :lol:
всю ветку не осилю...
Подскажите, пожалуйста, Эрсте Банк залихорадит, али иммунитет имеется?

...пацієнт хворіє стабільно...я би навіть сказав - нудно....австрійці педантично і відверто порахувати майбутні збитки, повідомили громадськість, що" кіна" ( тобто прибутку) малювать не будуть...все піде у додаткові резерви, але показник адекватності капіталу не постраждає ...бо, зараз понаднормовий а накінець року буде якраз...тому навіть додаткові вливання робити не будуть.
...думаю, "драйву" його клієнти не дочекаються.. :wink:
Востаннє редагувалось квестор в П'ят 10 кві, 2009 21:50, всього редагувалось 1 раз.
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 10 кві, 2009 20:22

А як вам футбольні % від дядька Ахметова, а обмін гривні на валюту по курсу 7,78? http://www.fuib.com/ua/savings/deposits/
Нічого собі так придумали - беремо побільше футбольних долярів, розраховуємось з кредитами, а на гривні через півроку купуємо знову ж доляри, тільки вже по нижчому курсу від 7,78 напевно і віддаємо вкладникам їх таку бажану валюту... Якщо вже в ПУМБі думають про укріплення гривні, то напевно воно не загорами і невідомо до яких цифр ми дійдемо. Що думаєте Квестор?
Тарас Бульба

Подякував: 27 раз.
Подякували: 135 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 10 кві, 2009 21:50

квестор написав:
petra1000 написав:
квестор написав:
idontbite написав:.

Привет ВСЕМ! ПРивет особый :D КВЕСТОРУ!
Ваше мнение по пловоду ОТП....................??? Лечение проходит успешно? Или возможны осложнения??? Рецидивов ждать стоит али нет???
Спасиба!!!

Не дочекавшись "милості від природи.." угорці розпочали таки лікування української доньки...

...50млн. дол + 800млн.грн є непоганою терапією ...+ непогано резервувався...думаю, що на 1 травня пацієнт перебереться у "стабільнішу" палату.

А не за скоро? ... Щось радості на обличчях працівників
(середньої і вище ланки не бачу при спілкуванні).. до речі з укрсибовцями це ж саме!?!?!!...
Farr

Повідомлення Додано: П'ят 10 кві, 2009 22:03

Тарас Бульба написав:А як вам футбольні % від дядька Ахметова, а обмін гривні на валюту по курсу 7,78? http://www.fuib.com/ua/savings/deposits/
Нічого собі так придумали - беремо побільше футбольних долярів, розраховуємось з кредитами, а на гривні через півроку купуємо знову ж доляри, тільки вже по нижчому курсу від 7,78 напевно і віддаємо вкладникам їх таку бажану валюту... Якщо вже в ПУМБі думають про укріплення гривні, то напевно воно не загорами і невідомо до яких цифр ми дійдемо. Що думаєте Квестор?

Депозитик має термін 6 місяців....задовгий матч для прогнозування...
Але думати потрібно, такий "пас" від банку одного з найбільших експортерів(!) спонукає до роздумів....
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 10 кві, 2009 22:12

Farr написав:
квестор написав:
petra1000 написав:
квестор написав:
idontbite написав:.

Привет ВСЕМ! ПРивет особый :D КВЕСТОРУ!
Ваше мнение по пловоду ОТП....................??? Лечение проходит успешно? Или возможны осложнения??? Рецидивов ждать стоит али нет???
Спасиба!!!

Не дочекавшись "милості від природи.." угорці розпочали таки лікування української доньки...

...50млн. дол + 800млн.грн є непоганою терапією ...+ непогано резервувався...думаю, що на 1 травня пацієнт перебереться у "стабільнішу" палату.

А не за скоро? ... Щось радості на обличчях працівників
(середньої і вище ланки не бачу при спілкуванні).. до речі з укрсибовцями це ж саме!?!?!!...

А чого їм радіти ??! Пообрізають усім і усе...тут не до посмішок...та й процес "вигрібання" з тої ями в яку самі себе загнали теж не веселий...Дали так " в штангу" аж відлуння по Європам пішло....
Ви , вже один раз запитували....Існують підозри про можливу "евакуацію" ?? Поділіться з нами.....
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 10 кві, 2009 22:33

Востаннє редагувалось Jack Levine в Суб 11 кві, 2009 09:13, всього редагувалось 1 раз.
Jack Levine

Заблокований
Подякував: 41 раз.
Подякували: 71 раз.

Профіль

#<1 ... 167168169170171 ... 1612>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість