Байки про банки і не тільки....

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 774775776777778 ... 1612>
Повідомлення Додано: П'ят 30 жов, 2009 23:29

steven написав:
квестор написав:...і хочу почути авторів легкого сарказму який висловлювався раніше стосовно присутності даного пацієнта в палаті №А..стабільні...

... :wink:

Квесторе, та який може бути сарказм проти файних полячок... :lol:

...а це... взагалі...без варіантів!
.. правий Достоєвський ..тільки краса врятує світ.....і пацієнтів.
..бо, красивий бізнес-поганим не буває... :wink:
квестор

Подякував: 0 раз.
Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 31 жов, 2009 00:05

OFFTOPIC

Разрешите поделиться впечатлением :)
Чтиво: рекомендую "Путь торговли" Тадао Ямагучи - коротко и классно ;)
parenok

Повідомлення Додано: Суб 31 жов, 2009 01:23

steven написав:nikis
Згоден про 3 місяці, але..
Яку частку кредиту заносити у "проблемні"? несплату за 3 місяці чи всю суму кредиту?
При несплаті протягом 4 місяців лише несплачена сума за 1 місяць перейде на рахунок 2**7 (так рахує проблемку хвельдшер), а з точки зору нормального банку ( і, мабуть, Fitch) вся сума кредиту стає "проблемною".
Для прикладу. Є іпотека на $100000., клієнт не погасив тіло кредиту 4 місяці підряд по $50. В результаті банк при 4-й несплаті виніс суму в $50 на просрочку, хвельдшер це побачив у балансі банку. Але сума $99950 у балансі банку залишилась "нормальною". Нормальний банк, перегнувши палку, може вважати "проблемними" усі $100000. :wink:
Висновок: через три місяці несплати кредит став "проблемним", але методики підрахунку "проблемки" мають "две большие разницы" , як кажуть в Одесі. : :)

по нормальной методике даже если 1 долл из 100 000 на просрочке больше 3х месяцев, то все сумма 100 000 - проблемный кредит. поэтому и выходит - 34 процента. но по сраведливости ведь не все из этих 34 процентов - навсегда не погашенные кредиты, а максимум половина.... нельзя в кризис так тупо считать по методике...
asu95

Подякували: 5 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 31 жов, 2009 02:01

дата рейтингу

Квесторе, оскільки Ви не відреагували на пропозицію відтермінувати на кілька днів свій щомісячний рейтинг, то я хочу попросити, коли НБУ опублікує дані по банках (а це питання 1-2 днів) зробити апдейт свого рейтингу від 1.11.09. Я думаю я правильно розумію, що базова інфа для Вас - це саме квартальна звітність банків.

Але може Ви в НБУ працюєте і у Вас є доступ до всіх цих данних трохи раніше, ніж у всіх, то тоді питань немає :)
easy

Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 31 жов, 2009 02:23

steven написав:
Арамат написав:
steven написав:nikis
Згоден про 3 місяці, але..
Яку частку кредиту заносити у "проблемні"? несплату за 3 місяці чи всю суму кредиту?
При несплаті протягом 4 місяців лише несплачена сума за 1 місяць перейде на рахунок 2**7 (так рахує проблемку хвельдшер), а з точки зору нормального банку ( і, мабуть, Fitch) вся сума кредиту стає "проблемною".
Для прикладу. Є іпотека на $100000., клієнт не погасив тіло кредиту 4 місяці підряд по $50. В результаті банк при 4-й несплаті виніс суму в $50 на просрочку, хвельдшер це побачив у балансі банку. Але сума $99950 у балансі банку залишилась "нормальною". Нормальний банк, перегнувши палку, може вважати "проблемними" усі $100000. :wink:
Висновок: через три місяці несплати кредит став "проблемним", але методики підрахунку "проблемки" мають "две большие разницы" , як кажуть в Одесі. : :)

Steven !

Приемно Вас бачити , а тим паче читати !

От , менi здаеться , що отi НОРМАЛЬНI банки , перегнувши палку , самi дуже заiнтересованi у нагнiтаннi
панiки серед населення зi своiми 34 % , якi насправдi е приблизно до 10 % . От i з хвельдшером домовились про веселий курс для аукцiонiв .

Арамат!
Дякую!
Мені також приємно, як завжди, спілкуватись з Вами!
НОРМАЛЬНІ банки "нормально" оцінюють свої ризики для себе і хвельдшер їм не указ (особливо, якщо не сидять на "игле" рефінансу). Нагнітають паніку зі 34% (чому не 33,34%?) швидше журналісти або "аналітеГи" (типу "А наліто лі у вас?"). :wink:
Насправді по фізичним особам близько 25% по "нормальній" методиці. :)
Та й 33% чи 34% не страшно. У своєму житті бачив баланс філії банку(не малий на той час) із 100% прострочкою (1999 рік, по хвельдшеру), ні чого - за пару років розрулився майже на всі 100. :)
Щиро радий знову зустрітись з Вами на посиденьках у Квестора!

Steven ! Взаемно !

З нашоi з Вами попередньоi розмови з обговоренням журналiстiв до мене важким шляхом прийшло розумiння того , що не треба шукати чорноi кiшки у темнiй кiмнатi - ii там просто не мае !

До тiеi нашоi перепалки на мене великий вплив мав Аляк з його бредовими iдеями тому вiдповiдне було i сприйняття дiйсностi . А , Ви , як i Квестор , вже тодi знали ,що все буде добре i з банками , i з краiною .
Зараз же читаючи таких журналiстiв (треба сказати , що Дубинський все ж таки , але хоч частину правди розповiдае ) у мене е розумiння того , що вони виконують заказ , i розумiло , що цей заказ iде вiд самих банкiрiв для нагнiтання обстановки .
Адже , дивлячись на Росiю , де кажуть , що вже немае зростання неплатежей i потрiбно вiдновлювати кредитування , стае дивним раптове зростання проблемних кредитiв у декiлька разiв в Украiнi .
Дуже прикро дивитись , як обдурюють народ , заради одного - ще бiльшоi наживи .

Ця криза особисто менi дала розумiння необхiдностi ОДЕРЖАННЯ ЗНАНЬ i не так то легко ,наприклад , мене тепер обдурити .

Дуже приемно , що серед банкiрiв е i чеснi люди - такi , як ви з Квестором !

ЗЫ Як Ви пояснюете поведIнку хвельдшера , стосовно курсу на останньому аукцIонi ?
Арамат

Повідомлення Додано: Суб 31 жов, 2009 15:20

В интервью Александра Морозова прочитала одну мысль: дескать, доля проблемных кредитов растет, т.к. "хорошие" кредиты гасятся, а новых большинство банков не выдает (или выдает в существенно меньшем, чем ранее, объеме)... То есть он просит видеть здесь не кризисные явления, а чистую математику.
olenakor

Повідомлення Додано: Суб 31 жов, 2009 15:41

olenakor
ну так, звичайно! Хороші кредити за чайники, праски, мікрохвильові печі вернули ("мужики"), а от нещасну іпотеку на десятки, а то і сотні тисяч повернути не можуть, не порядок... :D
Chabik

Подякував: 3 раз.
Подякували: 56 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 31 жов, 2009 15:42

Re: дата рейтингу

easy написав:Квесторе, оскільки Ви не відреагували на пропозицію відтермінувати на кілька днів свій щомісячний рейтинг, то я хочу попросити, коли НБУ опублікує дані по банках (а це питання 1-2 днів) зробити апдейт свого рейтингу від 1.11.09. Я думаю я правильно розумію, що базова інфа для Вас - це саме квартальна звітність банків.

Але може Ви в НБУ працюєте і у Вас є доступ до всіх цих данних трохи раніше, ніж у всіх, то тоді питань немає :)

....я не Піфагор...тому не поділяю поширену точку зору, що все в житті наших пацієнтів залежить від цифр...мене більше цікавлять їх рефлекси....стан імунної системи..та гени.

...до речі...пацієнти мають звичку публікувати свою квартальну звітність..але то все...пусте... :wink:
квестор

Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 31 жов, 2009 21:09

квестор написав:
БТР написав:Кредобанк намерен увеличить УФ на 368 млн. гривен до 1,9 млрд

Входящий в группу крупных Кредобанк намерен увеличить уставный фонд на 368 млн. гривен до 1 918,969469 млн. гривен.

Об этом говорится в сообщении банка.

Данный вопрос акционеры банка намерены рассмотреть на собрании 18 декабря.

Банк намерен выпустить 36,8 млрд. штук акций номиналом 0,01 гривны каждая.

Подписка на акции будет проходить в период 26 февраля 17 марта 2010 года.

Как сообщало агентство, по состоянию на 1 октября активы банка составили - 5 531,1 млн. гривен, кредиты и задолженность клиентов - 5 209,9 млн. гривен, собственный капитал - 714,5 млн. гривен.

За январь-сентябрь Кредобанк получил убыток 402,998 млн. гривен, 2008 год банк закончил с убытком 168,932 млн. гривен.

Крупнейшим акционером Кредобанка является PKO Bank Polski SA (98,5619%).

http://infobanks.com.ua/news/kredobank_ ... 10-30-2644

...а шо ..?...хтось сумнівався ?....памятаєте, завжди повторюю...головне-характер!
...а польський гонор.....це не абищо.....

ПС...нагадаю...пацієнт Кредо.. станом на 1,10,09 .має рівень резервування понад 25%...загальний обсяг додаткового капіталу , внесеного "мамкою", складе близько 1400млн.грн ( порівняйте з активами самостійно)...ну, і якщо є натхнення, можна порівняти відносний рівень докапіталізації (відносно активів)Кредо та більшості ..інших..."модних" пацієнтів.
...і хочу почути авторів легкого сарказму який висловлювався раніше стосовно присутності даного пацієнта в палаті №А..стабільні...

... :wink:

ладно, ладно, уговорил отнесу им денег немного......
Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 31 жов, 2009 21:37

Chabik написав:olenakor
ну так, звичайно! Хороші кредити за чайники, праски, мікрохвильові печі вернули ("мужики"), а от нещасну іпотеку на десятки, а то і сотні тисяч повернути не можуть, не порядок... :D

Банки стимулировали быстрые и досрочные погашения рублем (гривной). Рядом микрокредитчики жалуются, нормальные клиенты даже досрочно погасили, остались просроченики, вот и падает и объем и качество портфеля.
int13

#<1 ... 774775776777778 ... 1612>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє