Байки про банки і не тільки....

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 922923924925926 ... 1612>
Повідомлення Додано: Вів 22 гру, 2009 11:40

[b]bolex[/b]
Біля мене теж одне відділення закрили (чи перенесли в інше місце)
V2
4

Подякував: 299 раз.
Подякували: 1370 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 22 гру, 2009 11:47

easy

А для чого квестору працювати-) Думаю має невеликі інвестиції і хороший дохід і цього вистарчає-))
Прості ідеї часто сильніші за мільйонні вкладення ,які вилітають в трубу...
І дуже приємно читати міркування розумних людей....
Востаннє редагувалось Flicker в Сер 23 гру, 2009 02:38, всього редагувалось 1 раз.
Flicker

Подякував: 25 раз.
Подякували: 317 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 гру, 2009 12:19

Шановний Квестор ! Дуже хотілося б знати Вашу думку - чи варто закрутити легкий "романчик" з красунею VAB, чи краще пильніше придивитися до інших "дівчаток" ? як вона себе почуває останнім часом ?
romss

Повідомлення Додано: Вів 22 гру, 2009 13:03

bolex написав:на профільній гілці Шведа має місце невеликий шкандаль.

людина, яка кличе себе працівником банку (це схоже на правду, бо я пам"ятаю його попередні дописи), повідомляє про плани хазяїв РІЗКО скоротити філіальну мережу аж до повного виходу з деяких регіонів.

квесторе, що чутно з цього приводу ? бо біля мене таки зникло одне його відділення зовсім нещодавно ...

...великим позитивом є зникнення НЕПОТРІБНИХ відділень у наших пацієнтів в цілому , та у даного "вікінга" зокрема....і Ви ж знаєте як мені подобаються збиткові банки....

Резюме...палата №Б..задовільні..з позитивним прогнозом... :wink:
квестор

Подякував: 0 раз.
Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 гру, 2009 13:06

romss написав:Шановний Квестор ! Дуже хотілося б знати Вашу думку - чи варто закрутити легкий "романчик" з красунею VAB, чи краще пильніше придивитися до інших "дівчаток" ? як вона себе почуває останнім часом ?

...ну, це справа смаку...
..мені, особисто, не подобається занадто яскравий макіяж....
..і почувається.."так собі"......по нашій класифікації пацієнт палати №Г........ :wink:
квестор

Подякував: 0 раз.
Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 гру, 2009 13:09

в Симферополе по закрывали часть Тобо
d_i_m_a

Подякував: 3 раз.
Подякували: 3 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 гру, 2009 13:28

квестор написав:
bolex написав:на профільній гілці Шведа має місце невеликий шкандаль.

людина, яка кличе себе працівником банку (це схоже на правду, бо я пам"ятаю його попередні дописи), повідомляє про плани хазяїв РІЗКО скоротити філіальну мережу аж до повного виходу з деяких регіонів.

квесторе, що чутно з цього приводу ? бо біля мене таки зникло одне його відділення зовсім нещодавно ...

...великим позитивом є зникнення НЕПОТРІБНИХ відділень у наших пацієнтів в цілому , та у даного "вікінга" зокрема....і Ви ж знаєте як мені подобаються збиткові банки....

Резюме...палата №Б..задовільні..з позитивним прогнозом... :wink:

Дякую ... але де межа визначення непотрібних відділень ? Наприклад, якщо з десяти відділень у місті скорочують два, я можу погодитися, що вони були непотрібні. А якщо скорочують одно з двох ? Чи обидва ?

Логічно було б залишити за банком право вирішувати, якак структура для нього є оптимальною, які флії потрібні, а які - ні.

Але .... цілком можливо, що банку видасться оптимальним піти з регіону. Відчуваю, що на вашому рейтингу це не позначиться. Ба навіть позиція банку може зрости. Що буде з людьми, які витлумачили рейтинг на свій лад та зв"язалися з цим банком ?

...... І до речі ... а якщо оптимальним для банку буде піти з країни ?
bolex

Подякував: 1902 раз.
Подякували: 1509 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 гру, 2009 14:48

Банк "БИГ Энергия" выставил на продажу активы на 265 млн

Сегодня, 22 декабря, банк "БИГ Энергия" выставил на продажу активы в виде кредитной задолженности общим объемом 265,248 млн грн и филиалы в Кузнецовске и Мариуполе.

Согласно сообщению банка, он готов рассмотреть возможность как продажи, так и передачи активов.

Банк будет принимать заявки на участие в конкурсе до 15 января 2010 года. Конкурс состоится 22 января 2010 года.

Нацбанк ввел временную администрацию в банк "БИГ Энергия" в марте 2009 года. НБУ продлил мораторий на удовлетворение требований кредиторов банка "БИГ Энергия" на шесть месяцев - с 16 сентября 2009 года до 15 марта 2010 года.
http://kommersant.ua/index-news.html?ex ... =11&page=1
Dika

Подякував: 12 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 гру, 2009 14:50

Уважаемый Квестор, добрый день.
А как к концу года поживает наш украинский француз УкрСиб? Подействовало на него хоть как то пол таблеточки от ЕБРР или еще одну половинку просит? И каковы прогнозы в НГ, есть тенденция к выздоровлению?
Заранее спасибо!
andrus2003

Повідомлення Додано: Вів 22 гру, 2009 15:36

Уважаемый квестор,

Вопрос больше макроэкономический, но, поскольку имеет непосредственное отношение к обсуждаемой теме, задам его...
Итак, имеем:

1) Колишній міністр фінансів Віктор Пинзеник припускає, що уряд "з'їв гроші", які лежали на зведеному рахунку Державного казначейства...
Пинзеник також сказав, що не знає, "наскільки масовим стало таке явище, але уряд не має, чим заплатити видатки до кінця року".
За словами Пинзеника, "це ситуація січня цього року", але раніше "вона не вилізла, бо МВФ кожного місяця давав кошти".

http://www.pravda.com.ua/news/4b3088f27033e/

Резюме: денег нет, и где их брать - неизвестно

2) Немыря сообщил руководству МВФ, что без [денег МВФ] будет "крайне трудно" обслуживать внешний долг, оплачивать российский газ, выплачивать пенсии и зарплату бюджетникам.

Ukraine team tries again for early IMF funding
http://www.forexyard.com/en/reuters_inn ... E-IMF-TEAM

МВФ, судя по всему, денег так и не дал

Резюме: денег нет, и где их брать - неизвестно

Итого, имеем: отсутствие денег в казне, невозвращенный НДС в размере ок. 20 млрд, пирамида по ОВГЗ с постоянным ростом доходности по новым размещениям, выплаты ОВГЗ ок 30 млрд в марте, необходимость рассчитываться за газ каждый месяц по часам, необходимость финансировать хотя бы защищенные статьи бюджета.

Как можно из этой ситуации выйти?

1) Объявить дефолт (по крайней мере, по внутренним обязательствам).
2) Напечатать денег
3) Выпросить денег у МВФ и отсрочить дефолт еще на какое-то время
4) Продать что-то из того, что еще осталось (ОПЗ, например) и отсрочить дефолт еще на какое-то время

Мне кажется, п. 1. и 2 грозят резкой девальвацией гривны, которая может привести к непредсказуемым последствиям, от моратория на выдачу валютных депо до отсутствия в банках валюты как таковой.
Еще мне кажется, что воспоминания о техдефолте 1998 не помогут, потому что, если тогда рост курса с 2 до 5,5 практически не сказался на депозитчиках по причине их малочисленности, то в 2009 такой рост приведет к полному хаосу...

Как Вы думаете, какова вероятность того, что бюджетные проблемы будут решены именно девальвацией гривны? И какова вероятность того, что обвал произойдет несмотря на попытки заткнуть дыры другим способом (новые долги)?

Короче говоря, проблема отсутствия денег накапливаются, но пока что сдерживается из последних сил перед выборами (последние деньги МВФ, новые размещения ОВГЗ с ежемесячным ростом доходности, попытки выбить деньги из НБУ, невозврат НДС) .. а что дальше?
Востаннє редагувалось Jolly Fall в Вів 22 гру, 2009 17:01, всього редагувалось 2 разів.
Jolly Fall

#<1 ... 922923924925926 ... 1612>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє