|
Байки про банки і не тільки.... |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Сер 23 гру, 2009 00:12
INVEST71 написав:Ув. КВЕСТОР! Архиважно узнать Ваше мнение о нынешнем состоянии банка "КРЕДИТ-ДНЕПР" в связи с понижением рейтинга ИНТЕРПАЙПА. Говорю честно, проблем с этим банком до сих пор не было - все вовремя и в полном объеме. Хочу разместить там депозит на не..... сумму - все зависит от Вашего мнения! СПАСИБО!!!!
..ну, якщо "все зависит от Вашего мнения !"...то..Спасибо !..
..не скажу...
..і не просіть..
..шоб я вночі не спав ?...і кон"юктуру трубного ринку вивчав ?...
...хочу шоб люди самі .. думали куди їм гроші нести...
ПС..а пацієнта з такою назвою у пристойних палатах " лазарету"..НЕМА....
....повний перелік є 1грудня..полистайте.
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 23 гру, 2009 00:14
svetam написав:Подскажите-Укргазбанк сейчас там где темно и страшно?
Так....
...але п.Морозов мені подобається...і чергові 1,9 млрд.грн докапіталізації...теж непогано виглядають.. 
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 23 гру, 2009 00:27
andrus2003 написав:Уважаемый Квестор, добрый день. А как к концу года поживает наш украинский француз УкрСиб? Подействовало на него хоть как то пол таблеточки от ЕБРР или еще одну половинку просит? И каковы прогнозы в НГ, есть тенденция к выздоровлению? Заранее спасибо!
..ну, там договір підписаний на всі 100....тому і стільки отримають ..кашляє у палаті №Б..задовільні...бо, великий і поводився раніше погано...але сподіваюсь, що дуже потужна мамка з красивого міста Парижу ( особливо рекомендую вночі ..)...таки дитя підлікує.
..хоча...скупуваті вони..ці хранцузи.
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 23 гру, 2009 00:43
bolex написав:квестор написав:bolex написав:на профільній гілці Шведа має місце невеликий шкандаль.
людина, яка кличе себе працівником банку (це схоже на правду, бо я пам"ятаю його попередні дописи), повідомляє про плани хазяїв РІЗКО скоротити філіальну мережу аж до повного виходу з деяких регіонів.
квесторе, що чутно з цього приводу ? бо біля мене таки зникло одне його відділення зовсім нещодавно ...
...великим позитивом є зникнення НЕПОТРІБНИХ відділень у наших пацієнтів в цілому , та у даного "вікінга" зокрема....і Ви ж знаєте як мені подобаються збиткові банки.... Резюме...палата №Б..задовільні..з позитивним прогнозом... 
Дякую ... але де межа визначення непотрібних відділень ? Наприклад, якщо з десяти відділень у місті скорочують два, я можу погодитися, що вони були непотрібні. А якщо скорочують одно з двох ? Чи обидва ? Логічно було б залишити за банком право вирішувати, якак структура для нього є оптимальною, які флії потрібні, а які - ні. Але .... цілком можливо, що банку видасться оптимальним піти з регіону. Відчуваю, що на вашому рейтингу це не позначиться. Ба навіть позиція банку може зрости. Що буде з людьми, які витлумачили рейтинг на свій лад та зв"язалися з цим банком ? ...... І до речі ... а якщо оптимальним для банку буде піти з країни ?
... прочитавши у 10 класі школи працю Ульянова(Леніна) "Лучше меньше, да лучше"...я практично все своє життя переконувався у правильності даного принципу....
....якщо менеджери наших пацієнтів цього не знали...то я не винен..хай читають...і СКОРОЧУЮТЬ ..непотрібну кількість своїх "фронт-офісів"..з погано навченим персоналом і не завжди добре продуманою продуктовою лінійкою ( це стосується майже усіх..а не лише Сведів)...
....піти з країни їм важко...багато грошей "закопано"...+ свіжа заливка капіталу...
ПС...а якщо зникне найближче відділення...то можна і витратити трохи часу і перейти у те , шо далі....присутність у регіоні , думаю, залишать....
......ну і не "варягами" одними....якщо допечуть своєю відсутністю ..близько...
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 23 гру, 2009 00:57
Jolly Fall
....якщо не важко...здається на протязі останніх двох тижнів вже на тему бюджетного "дефіциту" детально відповідав...
...коротко...не все так трагічно....є шанс ситуацію не випустити з- під контролю...
...джерел покриття "дефіциту" є достатньо...емісія(дозовано , звісно)+ОВДП ( а з нашими ставками вони дуже цікаві найбільш ризикованим "шпекулянтам")+прихватизація.
..до речі, я не змінюю своєї ..гм...окремої думки, і високі ставки державних запозичень вважаю фактором, що сприяє ревальвації ..а не девальвації ....особливо після виборів... 
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 23 гру, 2009 01:22
квестор
от ревальвации много отраслей просто "лягут"
-
Унуноктий
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 581 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 23 гру, 2009 01:44
квестор написав:до речі, я не змінюю своєї ..гм...окремої думки, і високі ставки державних запозичень вважаю фактором, що сприяє ревальвації ..а не девальвації ....особливо після виборів... 
ага... знову 98-й рік 
-
Liqui
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 23 гру, 2009 01:47
Liqui написав:квестор написав:до речі, я не змінюю своєї ..гм...окремої думки, і високі ставки державних запозичень вважаю фактором, що сприяє ревальвації ..а не девальвації ....особливо після виборів... 
ага... знову 98-й рік 
скорее 2003если вы о ревальвации
-
Унуноктий
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 581 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 23 гру, 2009 08:53
Из банка "Национальный кредит" выводят временную администрацию
http://biz.liga.net/news/E0913361.html
Напомним, как ранее сообщали СМИ, банк "Национальный кредит" получил двух новых инвесторов: в ходе сложной сделки по выкупу нынешних и новых акций, Андрей Онистрат и бизнесмены Андрей и Сергей Клюевы получат примерно по 48% акций банка.
Квестор случайно не знаете зачем Клюевым Национальный кредит, есть же Актив, куда получше будет. Национальный кредит - банк морально устаревший с допотопными технологиями и техникой и 80% - работающие пенсионеры, они даже карточки не имитируют, держались только на кредитах, не понятно как то на что расчитывают, знаю сейчас предлагают юр. лицам депозиты на 2 мес. под 24 % со снятием в любой момент без потери процентов 
-
kutuz
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 97 раз.
-
-
Профіль
-
-
|