ЛОБ написав:Wall добре пам`ятаю, як важливо прислуховуватися до твоїх дружніх порад )) цілком свідомо роблю свій виібр, бо вважаю, що причини відновлення фунта нікуди не поділися
єдине, на що звертав увагу - наближення тонкого відпусткного ринку, на якому шпекулі гнатимуть зівак, поки не злізуть. за звичаєм не раніше кінця липня !
пошуки довгих позицій по фунту чітко обмежені за ТА
ПС. мене більше цікавить КАД та декілька його кросів
Фунт 1,5380 дозаправлюсь Канадець не дійшов до ліміта, буду мо перетягувати вище
давить доляр єврика, франка, фунтєга, єну, австрала донизу ... але, здається, сил вже обмаль ??? а ось гуртом і батька добре бити )) ралі доляра виснажується, окрім того, що сталих драйверів його укріплення не спостерігається !!!
скільки не кажи халва - у роті солодко не стане : доляр ростиме тому що він сильний - оце і є халва, яку підкидають довірливим читачам по сумісництву трейдерам-гравцям
щонайменше, кожна теза на форексі має пройти перевірку корекцією ...
ЛОБ написав:давить доляр єврика, франка, фунтєга, єну, австрала донизу ... але, здається, сил вже обмаль ??? а ось гуртом і батька добре бити )) ралі доляра виснажується, окрім того, що сталих драйверів його укріплення не спостерігається !!!
скільки не кажи халва - у роті солодко не стане : доляр ростиме тому що він сильний - оце і є халва, яку підкидають довірливим читачам по сумісництву трейдерам-гравцям
щонайменше, кожна теза на форексі має пройти перевірку корекцією ...
Еврозона: Индекс настроений в деловой среде от института ZEW, Май 27.6 (прогноз 27.3) Индекс настроений в деловой среде от института ZEW, Май 36.4 (прогноз 39.5)
Wall давай домовлятися по фунтєгу ??? аби тільки ти не давив ринок ))
наступну доливку у довжину у мене заплановано на 1,5217 (недохід+фолс до 50% фібо) закривай по ринку або будеш винен мені ... звісно, за все що нижче, сплачую я особисто !!!
Пс. прохання підтвердити домовленості та хоч натякнути на обсяг відкритих коротких)
ЛОБ написав:Wall давай домовлятися по фунтєгу ??? аби тільки ти не давив ринок ))
наступну доливку у довжину у мене заплановано на 1,5217 (недохід+фолс до 50% фібо) закривай по ринку або будеш винен мені ... звісно, за все що нижче, сплачую я особисто !!!
Пс. прохання підтвердити домовленості та хоч натякнути на обсяг відкритих коротких)
Нічого я не закриваю, поки все по плану,половина траншу закрив, половина в бз. далі план такий(від стрілочок малі лоти бай/сел, а з району лоу на повну). http://fotohost.org/images/a18f4061-108kB.png