позакривав старі пози - вибрав та залишив прозорі як на мій смак трейди й тримаю єдине що нового долучив до кошику баксо/єну
товарняк або в короток або поза ринком ЗОЛОТО & СРІБЛО тільки продаж
залишив коментар Гранкіній про трежурки очікую свіже вливання у фішки з боку первинних дилерів та вихід Фежрезерву за новою порцією 10USTr + MBS
дядько Федя пильнує ставки та не допустить ріст ринкової доходності (вище 2,30 % річних за 10-ти річками), що саме по собі означатиме більш жорстокі монетарні умови навіть при збереженні КУЄ
ЛОБ написав:Wall хто в чому застряг : хто в ківі - хто осі - ось їх і лиють з ринку як помиї
я почав було перейматися дешевизною AUD/CAD, шукаючи виправдовування по фундаменту передчасній купівлі австрала
добре, що попустило
тренд дуже нещадна часом абсурдна річ ! якщо він вже визрів та прорвав, то нехай йде собі далі
вичерпає свій потенціал - призупиниться - піде в в корректоз = от тоді ми й зайдемо по фундаменту. на розбіжності з технікою ...
Деколи варто включати "стоїка" з "оплотом"
Не знаю, з одного боку радію,що мої дракони (євро та фунта) працюють з іншого налаштувався в першу чергу психологічно на коррекцію щоб добавитись, але поки не можу-не бачу де... Кенгуру добиваю поки як каже Олег натяку не бачу на розворот... Нового не відкривав, дай бог тут вчасно вийти(що на мій погляд не менш важливо ніж вдало увійти в трейд). Успіхів та Профітів нам
цікаво, DJIA та Nasdaq100 повністю повторюють динаміку широкого індексу утримання та подальший відхід від локальних корекційних мінімумів виглядає досить вірогідним
USD/JPY та єнові кроси з EUR, GBP, CHF дають збалансовані рівні на купівлю
Востаннє редагувалось ЛОБ в Чет 13 чер, 2013 20:45, всього редагувалось 1 раз.