Валютний ринок у світі

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 503504505506507 ... 798>
Повідомлення Додано: Пон 08 лют, 2016 20:06

Re: Валютный рынок в мире

дуже цікавить думка пана ЛОБ по золоту на момент.Бо прогнози по 900 за грам та нижче мабудь тре переглянути?
heineken

Подякував: 455 раз.
Подякували: 90 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 09 лют, 2016 00:38

ЛОБ Додано: Суб 16 січ, 2016 17:56 написав:можливий несприятливий розвиток зливного виходу з акцій фондового ринку ускладнює прогнозування курсу Євро, зокрема відкладає очікування паритету 1 до 1

S&P 500, weekly :

http://savepic.su/6959373.htm
тест рівня 1.800 невідворотній, а не спроможність утримати його матиме важкі наслідки на горизонті декількох кварталів

monthly :

http://savepic.su/6950157.htm
втрата всього лишень 4,5 % вартості індексу одразу поставить на кон ще 15 %

хоча базовим сценарієм залишається утримання важливих корекційних рівней, а найкращою торговою стратегією є накопичення ризикових позицій

низькі реальні % ставки кредитування та відсутність споживчої інфляції насправді є найбільшим благом для інвесторів, споживачів та ... центробанків ))

перший символічний ліфт-офф % ставок по баксу аж на + 0,25 % річних навряд чи в змозі спровокувати авральний вихід із акцій у резервний кеш, котрого у всіх вистачає

формування технічного патерну подвійної вершини та побоювання інвесторів щодо стагнації/рецесії внаслідок передчасного підвищення ставок по доляру США є дуже загрозливим підгрунтям для реалізації сценарію лавиноподібної ліквідації довгих позицій

зивчайно, в такому випадку вихід з фонди означатиме переток капіталів у захисні активи (ЗЗОЛОТО, єна, франк) та згортання тактики "carry trade" (здебільшого відкуп євро та єни)

треба з усією увагою поставитися до загрози розвитку таких подій, хоча, наголошую, базовим залишається прогноз на утримання важливого корекційного рівня 1.800 та відовлення раллі
ЛОБ

Подякував: 197 раз.
Подякували: 1517 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 лют, 2016 13:16

Осторожная Йеллен, или «Поживем - увидим» – Lloyds Bank
Аналитики Lloyds Bank пишут, что в своем вчерашнем выступлении глава ФРС Йеллен предпочла занять нейтральную, сбалансированную позицию.

Ключевые тезисы

«Она признала, что последняя экономическая статистика была смешанной, а недавняя рыночная волатильность может затормозить экономический рост. Однако, признавая потенциальные понижательные риски для экономики, она также повторила, что наиболее вероятным результатом должно оказаться дальнейшее улучшение экономических условий в США и постепенное повышение процентных ставок.

Она не дала никаких конкретных указаний на даты следующих решений по ставкам, однако мартовское повышение теперь представляется весьма маловероятным событием, но повышения начиная с июньского заседания и далее остаются на повестке дня. Мы по-прежнему полагаем, что в 2016 г. ЦБ может дважды повысить ставку, однако это отчасти зависит от того, успокоятся ли рынки.

В целом создается впечатление, что ФРС не уверена, как расценивать последние события, поэтому на данном этапе просто предпочтет «мониторить» ситуацию. Большинство членов FOMC продолжает верить, что экономические условия продолжат улучшаться, но их беспокоит, что рынки, возможно, отправляют им совсем другое послание».

FXStreet
Patrick

Подякував: 4166 раз.
Подякували: 1712 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 11 лют, 2016 13:52

Patrick

шановна пані Єллен повторила відомі тези, відмовившись від голубиного умиротворення та умовляння інвесторів (не виплигувати з ризикових позицій)

мене більше турбує негативна динаміка на фондових майданчиках, подальше падіння нафти та вибуховий ріст захисних активів

вичитав цікаву версію про природу зливу на фонді та доляр-єни

виявляється, одним з головних ініціаторів (та винуватців) аврального закриття довгих позицій посеред широкого класу активів є Суверенні фонди (народного) добробуту або Sovereign Wealth Fund (SWF) нафтодобувних країн, що змушені здійснювати репатріацію коштів (= вихід у готівку) на тлі падіння цін для забезпечення високих соціальних зобов*язань

наприклад, найбліьший у світі норвезький Державний пенсійний фонд керує активами у 6,78 трлн крон (насьогодні це 790 млрд доларів США по курсу 8,55), а разом Норвегія, ОАЕ, Саудівська Аравія, Кувейт, Катар, Іран, Росія та Казахстан мають у фондах більше 3 трлн доларів

http://savepic.su/7049526.htm

http://www.nbim.no/en/

https://en.wikipedia.org/wiki/Sovereign_wealth_fund

холодний розрахунок вказує ситуативний та тимчасовий вплив "гарячих" нафтодоларів та скоре відновлення ризикових настроїв на світових майданчиках
ЛОБ

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 12 лют, 2016 17:26

зупинка раллі та злив ЗОЛОТА - питання часу
ЛОБ

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 13 лют, 2016 00:15

ЛОБ написав:зупинка раллі та злив ЗОЛОТА - питання часу

В тому ж є питання - який час буде тривати ралі ? До якої позначки буде злив?
kalinavalera1

Подякував: 659 раз.
Подякували: 511 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 15 лют, 2016 10:13

kalinavalera1

ніколи не розумів подібні запитання - чи то дружній тролінг

декілька сторінок тільки про це : сигнали, рівні, стопи ... сумніви )

а вам дай точну відповідь
ЛОБ

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 15 лют, 2016 11:25

Re: Валютный рынок в мире

Коллеги, для тех кто с нами недавно и не знает о "существовании жизни" за пределами этого Форума напоминаем, что:

На Портале Finance.UA, Вашему вниманию предлагается:

- Весь Валютный рынок на одной странице;

- Межбанк онлайн график. Средневзвешенный курс НБУ на межбанке

- Конвертер валют;

- "Живые" Курсы обмена наличных валют в банках и ПОВ;

- Заявки физических лиц на покупку и продажу валюты

- Курсы валют НБУ и Центробанков текущие, на завтра и архив;

- Курсы валют по банковским карточкам

- Курсы валют на рынке Форекс.

- Справочник купюры мира, денежные единицы разных стран

Пользуйтесь!
Модератор
Модератор Форуму

Подякував: 75 раз.
Подякували: 436 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 16 лют, 2016 01:15

ЛОБ написав:kalinavalera1

ніколи не розумів подібні запитання - чи то дружній тролінг

декілька сторінок тільки про це : сигнали, рівні, стопи ... сумніви )

а вам дай точну відповідь

Це не тролінг. Вибачайте! Ви так впевнено написали про раллі и злив золота, тож я вважав що ви впевнені. Попереднй пости для мене важкувиті. Я мало розуміюся на стопах , навіть лексикою вашею специфічною не дуже володію. Та валютний ринок світу мене цікавить. Буває так - що тренди досить прозорі, та процентів на 80 передбачувані. Мене більш за інші пари цікавить євро- доллар. Інколи бувають дуже цікаві сигнали. А інколи сигнали різного напрямку і не можливо визначитися впевнено. Але розібратися в усьому вашому матералі важкувато для мене, поки що. То ж я спитав на рівні своєї обізнанності та розуміння.
Я зрозумів вашу відповідь. Дякую. Впевненого тренду зараз нема. Сумніви. Зрозумів. Мене цікавило - чи передбачається зростання подальше євро. Мабуть таки - ні. Сьогодні Драги виступав - нічого нового не сказав. Тож будуть євро тримати на низах - так здається. Я питаю не для Флрексу - а для життя. Тому такі прості питання :-). Але я вас зрозумів.
kalinavalera1

Подякував: 659 раз.
Подякували: 511 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 17 лют, 2016 08:25

Починають розігрувати карту європейських банків. Навіть борги Греції можуть не врятувати. На червень буде або 1.0-1.05, або 1.20-1.40. Який зі сценаріїв вважаєте ймовірнішим?
tobias

Подякував: 396 раз.
Подякували: 252 раз.

Профіль

#<1 ... 503504505506507 ... 798>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор