усе це я бачу, сигнали на розворот накопичуються, навіть розмітка у декого з толкових хвильовиків вказує на виснаження тиску, але по моїй системі бая ще немає
наступний тиждень можемо розпочати з оновлення низів, з будь якого висхідного відкату спекулі все одно продаватимуть на техніці
якщо на вихідних не буде негативних новин по ковіду, то за пару днів може щось та намалюється
для купівлі мажорів я ще хочу побачити відскок по Нафті та Золоту/Сріблу без стабілізації комодів діла не буде.
Brent crude oil futures and WTI crude oil futures extend gains to 2% to trade at $66.33/bbl and at $63.15/bbl respectively. #OOTT https://t.co/EypdIpqdNY
обираючи що купувати з поміж мажорів, я зупинився на NOK, CAD, AUD & NZD EUR на останньому місці, GBP після виходу із ЄС не торгую взагалі
мені подобається довжина по Океанії : осі це золото + мідь, а ківі - продукти харчування (молочка + яловичина) = спокійний як на мене трейд, тож локадаунам можна тільки подякувати за низхідну корекцію, а як тільки розвернуть контрольні зони нагору, то спробую подвоїти позиції